۴ پاسخ

لایک👍👍👍🤩🤩🤩🤩

چه حس خوبی داد بهم
همه چی اولش سخته باید شروع کنم

👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍

خیلی قشنگه 👌👌👍👍

سوال های مرتبط

مامان عشق مامان مامان عشق مامان ۱۱ ماهگی
. کودک در سنین میان 6 تا 9 ماهگی دوست دارد از بزرگ ترها تقلید کند، به همین دلیل در 6 ماهگی که زمان آغاز تغذیه تکمیلی و دادن غذای کمکی به کودک است باید یک سری از رفتارها و عادات غذایی را به او بیاموزیم یا در روند غذاخوردن کودک در نظر بگیریم تا او نیز از ما بیاموزد. یکی از این رفتارهای مثبت که می تواند در اشتها و میل بچه به خوردن غذا بسیار موثر باشد این است که در هنگام غذا خوردن دهان خود را باز کنیم با اشتها و لذت غذا بخوریم. چون او به ما نگاه می کند و می خواهد که از ما تقلید کند همین رفتارها را در هنگام غذاخوردن از خود نشان می دهد و بی میلی و بد غذایی او کمتر می شود. بهتر است ما از غذا تعریف کنیم تا او نیز یاد بگیرد.

2. اما اگر کودک ما غذایش را تف کرد، دهانش را بست، سرش را برگرداند، این رفتارها کاملا طبیعی است. باید بدانیم که در مقابل این رفتارها ما نباید اصرار کنیم یا اینکه بخواهیم به زور به او غذا بدهیم. باید مراقب باشید که در مقابل این واکنش ها عصبانی نیز نشوید.
مامان دلسا❤️ مامان دلسا❤️ ۱۳ ماهگی
‌از چه زمانی به کودک شیر پاستوریزه گاو بدهیم؟🥰😍

كودكانی كه با شير مادر تغذيه می‌شوند
معمولاً تا پايان سال دوم زندگی (24 ماهگی) نيازی به استفاده از شير پاستوريزه ندارند (آن مقدار شير پاستوريزه كه در تهيه غذای كمكی به كار می رود اشكالی ندارد). حدود 23 ماهگی، برای آشنا شدن كودك به طعم شير پاستوريزه می‌توان آن را بار اول به مقدار كم در حد 30 سی‌سی با فنجان يا ليوان به كودك ارائه و به تدريج بر مقدار آن اضافه نمود. به اين ترتيب وقتی كودك كم‌كم از شير مادر گرفته مي‌شود می‌تواند از شير پاستوريزه استفاده كند.💜

كودكانی که با شیرخشک تغذیه میشوند مصرف شيرگاو (پاستوريزه يا استريليزه پرچرب سه و نیم درصد) از پايان 12 ماهگی به بعد بلامانع است و بهتر است جايگزين شير مصنوعی شود كه آن را بعد از يك دقيقه جوشاندن و به مقدار حداكثر 500 ميلي‌ليتر در شبانه روز با فنجان يا ليوان نشكن به كودك ‌بدهید و سعی کنید او را به تدريج از شيشه بگيرید.💜
😍 استفاده از شيرگاو قبل از پايان یکسالگی توصيه نمی شود.💜
مامان عشق مامان مامان عشق مامان ۱۱ ماهگی
در شيرخواران 6 تا 12 ماهه كه دچار افت يا ايست وزني هستند چه بايد كرد؟

آب جوشيده خنك شده به كودك بدهيد و دادن قطره آهن را به ميزان 15 قطره فراموش نكنيد. ضمن توجه و مراجعه به الگوي تغذيه مناسب سن كودك جزوه تغذيه تكميلي كه در صفحه 24 اين جزوه به آن اشاره شده است ، توصيه هاي زير را به كار ببريد. انرژي غذاي كمكي كودك را با اضافه كردن آرد يا روغن مايع يا جوانه غلات بيشتر كنيد و حداقل هر روز علاوه بر شير مادر، 5 وعده غذاي كمكي به او بدهيد. به هر وعده غذاي كودك صبحانه، نهار، شام كمي روغن مايع يا كره آب شده حدود يك تا 2 قاشق مربا خوري اضافه نماييد. ( قاشق هاي مربا خوري معمولي كه در منازل بكار مي رود حدود 5/2 تا 3 سي سي و قاشقهاي مرباخوري شربت هاي آنتي بيوتيك 5 سي سي است. در صورت استفاده از قاشق مرباخوري موجود در منزل 2 قاشق و اگر از قاشق شربت آنتي بيوتيك استفاده مي شود يك قاشق مربا خوري كافي است.) از جوانه ماش يا جوانه گندم يا پودر اين جوانه ها در سوپ كودك بريزيد زيرا علاوه بر اينكه سرشار از ويتامينهاي ب و ث هستند به هضم غذا هم كمك مي كنند. كمي آرد، شير و كره را مخلوط كرده و به هم بزنيد و گرم كنيد ( مثل سس سفيد) و به سوپ كودك بيفزاييد هم طعم و رنگ جديد به سوپ مي دهد و هم انرژي آنرا افزايش مي دهد. پودر جوانه گندم ، جو پرك، بلغور گندم را له كنيد و با شكر ،‌ شير و كمي روغن يا كره بپزيد و در حجم كم و در دفعات بيشتر به كودك بدهيد. در حدود 11 ماهگي مي توانيد كمي خامه پاستوريزه به سوپ كودك اضافه كنيد. اگر كودك صبح ها زرده تخم مرغ پخته شده را نمي خورد
مامان عشق مامان مامان عشق مامان ۱۱ ماهگی
هفته اول

فرنی آرد برنج و بعد حریره بادام

- اولین غذای کمکی که به شیرخوار داده می‌شود، باید نرم، ساده و با کمترین امکان ایجاد آلرژی باشد به همین دلیل معمولا از برنج استفاده می‌شود که آن را به صورت فرنی آرد برنج تهیه
می‌کنند.

- غذای کمکی در روز اول یک‌بار و باتوجه به میل شیرخوار، یک تا دو قاشق مرباخوری از فرنی آرد برنج است که صبح بلافاصله پس از تغذیه با شیر مادر داده می‌شود.

- مقدار غذای کمکی در روز دوم در صورت میل و درخواست شیرخوار به دوبار می‌رسد (یک تا دو قاشق مرباخوری صبح و یک تا دو قاشق مرباخوری ظهر) و از روز سوم تا هفتم به تدریج بر تعداد قاشق‌ها اضافه می‌شود تا به 5 تا 10 قاشق مرباخوری برسد.

- حریره بادام غذای مناسبی است و اکثر کودکان مزه آن را دوست دارند. حساسیت به بادام درختی که حریره از آن تهیه می‌شود بسیار کم است و آنچه بچه‌ها ممکن است به آن حساسیت داشته باشند، بادام زمینی و بادام هندی است.

- در مورد بعضی از شیرخواران که به نظر می‌رسد فرنی یا حریره بادام را دوست ندارند، می‌توان یک حلقه موز رسیده یا یک تکه سیب درختی را پس از جدا کردن پوست آن، رنده کرده و به فرنی یا حریره بادام اضافه کرد. «به» میوه خوش‌طعمی است و یک قاچ «به» پخته شده می‌تواند طعم غذای کودک را دلپذیرتر کند.