۱ پاسخ

مفید بود لایک کنین بالابمونه ممنونم ❤️

سوال های مرتبط

مامان دلانا❤🐇 مامان دلانا❤🐇 ۱۶ ماهگی
کپشن مطالعه شود.👇🏻👇🏻👇🏻مهم👇🏻👇🏻👇🏻
کودک زیر یکسال سیستم ایمنی ضعیفی داره و باکتریها باعث ایجاد بیماری در کودک میشه، پس تا جای ممکن غذای کودک رو تازه درست کنید و اگر خواستید اضافی اون رو نگهداری کنید حتما تو ظرف در دار نگهداری کنید
بزاق دهان کودک میتونه منبع باکتری و میکروب باشه ، به همین دلیل نباید غذایی که با قاشق کودک تماس داشته رو تو یخچال نگهداری کرد ، به همین دلیل میتونید غذای کودک رو با قاشق تمیز کم کم به ظرف مورد نظر منتقل کنید که اگه دیگه نخورد غذای باقی مونده دست نخورده نباشه
غذاهایی که دارای مرغ و گوشت و تخم مرغ و ماهی هستن، بلافاصله به یخچال منتقل کنید و بیشتر از ۲۴ ساعت هم نگهداری نکنید ، مابقی غذاها تا ۲ ساعت بیرون از یخچال باشد مانعی نداره
فریز کردن غذای کودک، میتونه باعث ایجاد تغییراتی در بافت و ترکیبات مواد غذایی شود ، بهترین کار اینه که غذای کودک رو به اندازه مصرف روزانه درست کنید که نیازی به نگهداری در فریزر نباشه
عکس ها در کامنت ها👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۱۱ ماهگی
‌ ‌ 🔰برخی کودکان با شروع تغذیه تکمیلی با وجود اینکه خوب غذا میخورند اما خوب وزن نمیگیرند و از لحاظ ظاهری نیز کمی لاغر به نظر میرسند  . اما ممکن است انرژی دریافتی روزانه کودک ازمیزان انرژی و جنب و جوش او کمتر باشد در اینصورت پیشنهاد میکنیم رژیم غذایی کودک را به شیوه ای که ذکر میشود تغییر دهید . البته این رژیم غذایی برای کودکانی توصیه میشود که به ماده غذایی خاصی حساسیت ندارند.
#مقوی #کم_وزن

🔸روزانه حداقل ۵ وعده غذای کمکی به علاوه شیر مادر،به نوزاد شش ماه به بالای خود بدهید.
🔹انرژی مواد تغذیه ای تکمیلی کودک را بوسیله  اضافه کردن آرد یا روغن مایع یا جوانه غلات بیشتر کنید
🔸روزانه حداقل 5 وعده غذای کمکی به علاوه شیر مادر،به نوزاد شش ماه به بالای خود بدهید .
🔹در هر وعده غذایی  کودک  کمی روغن مایع یا کره آب شده تقریبا  یک  تا 2 قاشق مربا خوری اضافه کنید.
🔸میتوانید بای مقوی کردن غذای کودکان  از جوانه ماش یا جوانه گندم یا پودر جوانه غلات  در سوپ کودک نیز استفاده کنید زیرا علاوه بر اینکه سرشار از ویتامینهای گروه  ب و ث میباشند  به هضم بهتر غذای کودک نیزکمک می کنند.
مامان نازدخملم💗دلین مامان نازدخملم💗دلین ۱۱ ماهگی
🔰اصول رژیم غذایی سالم
چون هیچ غذایی به تنهایی تمام مواد مغذی را تامین نمی‌کند، باید تنوع غذایی در برنامه غذایی رعایت شود.

🔹روش های مقوی کردن غذای کودک
سعی کنید غذاها را با آب کم بپزید. بعد از پخت تکه های جامد غذا مانند گوشت، حبوبات سیب زمینی و سبزی ها را از آب سوپ جدا کرده و له کرده و سپس کم کم آب سوپ را اضافه کنید تا یک پوره غلیظ درست شود.
در صورت امکان یک قاشق مرباخوری ماست چکیده یا پودر مغزها را متناسب با سن شیرخوار به حریره یا سوپ کودک اضافه کنید.
به غذای کودکان بزرگتر از ۸ ماه مقدار کمی (به اندازه یک قاشق مرباخوری) کره یا روغن اضافه کنید. این کار بدون آنکه حجم غذای کودک را افزایش دهد مقدار کالری آن را زیاد کرده و بلع غذا را برای کودک آسان تر می سازد.
البته اگر مقدار زیادی روغن به غذا اضافه شود ممکن است کودک زودتر احساس سیری کرده و نتواند همه غذایش را بخورد.

بر روی نان یا بیسکویت کودک که معمولاً به عنوان میان وعده مصرف می شود کمی کره یا روغن بمالید.
میزان شکر موجود در غذای کودک در محدوده دستور تهیه غذا باشد. غذای شیرین ضمن تغییر ذائقه کودک می‌تواند جایگزین غذاهای اصلی و حتی شیر مادر شده و به دلیل فقدان ریز مغذی ها امکان ابتلای کودک را به سوتغذیه فراهم آورد.
مامان کمند مامان کمند ۸ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
مامان مهدیار ❤️ مامان مهدیار ❤️ ۱۴ ماهگی
سلام خانوما ،میخواستم یه مطلبی رو که خیلی باهاش درگیرم رو بگم بهتون، من که توی تایپیک هام سوال میپرسم مثلا شاتوت دادم ،فلان چیزو دادم ،همه میان میگن زوده ، الان بچه آمادگی نداره، من توی جدید ترین دوره شروع غذای کمکی شرکت کردم و توی این دوره که تازه به ایران اومده ،میگن که از شش ماهگی به بعد کودک همممه ی مواد غذایی رو میتونه بخوره بجز نمک و شکر و عسل و شیر به صورت خوراکی
حتی توی این دوره میگه که به هیچ عنوان غذای کمکی رو با حریره بادام و فرنی اینا شروع نکنیم چون بافت اینا کاملا مشابه بافت شیری هست که کودک طی شش ماه خورده، منظور از شروع غذای کمکی این هست که کودک رو با بافت های جدید آشنا کنیم ، پس با خیال راحت به فرزندتون همه چیز بدین فقط از بعضی مواد غذایی که حساسیت بالایی دارن تست حساسیت بگیرین اگه کودک حساسیت داد تا دوهفته اون ماده رو ندین و بعد دو هفته دوباره با مقدار کم امتحان کنین
ببخشین که طولانی بود گفتم این مطالب رو با شما هم در میون بزارم