۲ پاسخ

لطفا تاپیک هایی که میذاری پاک نکن چون من وقت نوشتن ندارم موقع هایی که لازم دارم بتونم بخونم مرسی ازت

ممنون بابت اطلاعات مفیدی که میدی

سوال های مرتبط

مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۱۰ ماهگی
به وقت آب انار
هنگامی‌که کودک به ۶ ماهگی می‌رسد، می‌توانید به او غذای جامد بدهید. زمانی‌که مشغول تهیه فهرست مواد غذایی برای کودک هستید، انار را اضافه کنید. انار میوه‌ای فوق‌العاده از مناطق نیمه‌گرمسیری است که منشا آن ایران بوده و شهرت آن به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی این میوه است. انار سرشار از فواید سلامتی و میوه‌ای جادویی برای کودکان است. این مقاله را بخوانید تا مه نکات مهم درمورد دادن انار به نوزاد، دادن انار به کودک زیر یک سال را یاد بگیرید و بدانید که آیا دادن اب انار به نوزاد برای رفع زردی نوزادی مفید است یا نه؟
چند ماهگی دادن انار به نوزاد مجاز است؟
پس از ۶ ماهگی می‌توانید به کودکان آب میوه‌های هسته‌دار را و ‌آب‌میوه‌های پالپ‌دار بدون هسته به کودک بدهید. انار با ویتامین‌های A و E، پتاسیم، ‌آهن، ‌فیبر، فولیک اسید و مواد معدنی، به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند شناخته می‌شود که می‌توانید در رژیم غذایی کودک بگنجانید. اطمینان حاصل کنید که این میوه را به تدریج به رژیم غذایی کودک اضافه کنید تا تعادل تغذیه‌ای کودک حفظ شود. بهترین زمان برای شروع افزودن آبمیوه به غذای کودک پایان هفت ماهگی است.

ارزش غذایی انار
انار میوه‌ای هسته‌دار با پوستی قرمز رنگ، نرم و ابریشمی است. صدها دانه قرمز خوراکی داخل آن وجود دارد که سرشار از ویتامین‌های C، A،E است. این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است که از حمله رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند. این میوه شامل مقادیر کافی از پتاسیم، فیبر،
مامان امیرمجید مامان امیرمجید ۱۲ ماهگی
پیشگیری و درمان غیردارویی رفلاکس پنهان نوزاد

برای درمان رفلاکس پنهان نوزاد چه باید کرد؟ با رعایت نکات سادۀ زیر شما می‌توانید تا حد زیادی رفلاکس پنهان کودک دلبندتان کاهش دهید و به راحتی او کمک کنید. 

هنگام شیردهی به کودک از مصرف موادی که ممکن است کودک به آن‌ها حساسیت داشته باشد پرهیز کنید. از این غذاها می‌توان به ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و گوجه فرنگی اشاره کرد.درصورت حساسیت نوزاد به شیرخشک و عدم تحمل، با مشورت پزشک مناسب‌ترین شیرخشک را برای او تهیه کنید.تا جای ممکن کودک را حدود 30 دقیقه بعد از شیردهی نخوابانید و آروغ کودک را بعد از شیردهی بگیرید.باید اصول غذا دادن به نوزاد رفلاکسی را به طور کامل بدانید. در شیردهی با شیشه از سرشیشۀ مناسب با دهان کودک استفاده کنید و شیشه را طوری نگه دارید که نوک آن هوا نگیرد.حجم شیر در هر وعده را کم کنید و تعداد دفعات شیردهی به نوزاد را افزایش دهید.هنگام شیردهی نوزاد را به حالت شیب‌دار در آغوش بگیرید.از استعمال دخانیات اطراف مادر و کودک بپرهیزید.هنگام خواباندن نوزاد حتی با وجود رفلاکس او را همیشه به پشت بخوابانید و سعی کنید نوزاد را به شکم نخوابانید زیرا امکان خفگی در این حالت بالاتر است. مراقب عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد باشید. توجه داشته باشید زیرا عدم رفلاکس پنهان نوزاد می‌تواند به عوارضی مثل عفونت ریه، علائم مشکلات ریوی در نوزاد، التهاب مزمن حنجره و سرفۀ مزمن ختم شود. به همین دلیل این موضوع را جدی بگیرید و برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم 😉