سوال های مرتبط

مامان برسام😍🧿 مامان برسام😍🧿 ۳ سالگی
راهکارهایی برای مواجهه با پرخاشگری کودک نوپا

اولین قدم برای پرداختن و رفع چنین مشکلی این است که مطمئن شوید کودک نوپای شما می‌داند رفتار تهاجمی و پرخاشگرانه غیرقابل قبول است و راه‌های دیگری برای ابراز احساسات خود به او نشان بدهید. برخی از راهکارهای مهم دیگر برای رویارویی با پرخاشگری کودک نوپا شامل موارد زیر است:

آرامش خود را حفظ کنید: فریاد زدن بر سر کودک، کتک زدن او یا گفتن اینکه بچهٔ بدی است، او را به ایجاد تغییر مثبت در رفتارش وادار نمی‌کند. با این روش شما فقط بیشتر تحریکش می‌کنید و به او نمونه‌هایی از کارهای جدید نادرست برای امتحان کردن می‌دهید. اما اینکه به کودک نشان ‌دهید که شما می‌توانید خشمتان را کنترل کنید به او نیز کمک می‌کند تا خشم خود را کنترل کند.

محدودیت‌های مشخص و روشن ایجاد کنید: هر بار که کودک نوپایتان تهاجمی رفتار می‌کند بلافاصله واکنش نشان دهید. او را از موقعیتی که در آن است برای مدت کوتاهی جدا کنید؛ فقط یک یا دو دقیقه کافی است. این کار به او فرصتی برای آرام شدن می‌دهد و بعد از مدتی رفتار خود را با این نتیجه ارتباط می‌دهد و متوجه می‌شود که اگر کسی را بزند یا گاز بگیرد، از آن موقعیت خارج خواهد شد.

رفتار خوب را تقویت کنید: به جای اینکه تنها زمانی به کودک خود توجه کنید که رفتار بدی داشته، سعی کنید رفتار خوبش را هم مورد متوجه قرار دهید. برای مثال، وقتی به جای هل دادن یک کودک دیگر از شما می‌خواهد که او هم یک دور تاب بخورد، از او برای بیان خواسته‌اش تعریف کند. با پیشنهاد اینکه تابش را هل دهید یا با او بازی کنید، رفتار خوبش را تشویق کنید. به مرور زمان کودک متوجه خواهد شد که کلماتش چه قدرتی دارند.
مامان تک دختر مامان تک دختر ۲ سالگی
مامان امیر جونی مامان امیر جونی ۳ سالگی
#آداب_معاشرت_کودکان

1⃣ از كودكانتان برای علت کارهایشان، توضیح
بخواهید.

👈اگر این فرصت را به آنها بدهید، در بسیاری از مواقع به جای سرزنش، از آنها عذر خواهید خواست!

2⃣بی ادبی و رفتار ناشایست کودکان، نتیجه ضعف ما در تربیت آنها و انتخابهای نادرست خودمان است.

👈 پس همیشه جامعه و دیگران را مقصر ندانید. استرس و تنش در روابط اعضای خانواده تأثیر منفی در وقار و ادب فرزندان دارد!

3⃣به کودکان خود مجموعه ای از کلمات مودبانه همچون: 🌟لطفا
🌟 اگه ممکنه
🌟بفرمایید و... را یاد دهید.

4⃣به آنها یاد دهید وقتی به کسی معرفی می شوند، رفتارهای مودبانه ای همچون:
🌟 از جا برخاستن(که متأسفانه این روزها کمتر شاهد آن هستیم!)
🌟 سلام کردن
🌟 لبخند بر لب داشتن
🌟 و دست دادن داشته باشند

5⃣به جای واژه «کثیف نباش»، از «تمیز باش» استفاده کنید👌

👈کاری را از آنها بخواهید که باید انجام دهند، نه کاری که نباید انجام دهند.

مثلأ👈مؤدب باش اثر قوی تری نسبت به "بی تربیت  نباش"دارد.
💞💞💞💞💞💞💞💞💞
مامان تک دختر مامان تک دختر ۲ سالگی
انقدر بهش رو نده لوس میشه!

;به بچه رو بدی درسته قورتت میده; ;اگه به بچه آزادی بدی و محبت کنی لوس میشه; چند بار از این جملات عامیانه شنیده اید؟ بسیاری از والدین، کودکشان را مورد بی مهری و سختگیری قرار میدهند تا مبادا او را لوس کنند، اما اگر والدین بیشتر نگران کم توجهی به فرزندان خود، و کم تر نگران لوس شدن آنها بودند، دنیا جای بهتری میشد.; احترام گذاشتن به کودک، محبت کردن به کودک، و تایید احساسات کودک باعث لوس شدن کودک نمیشود. هر چه کودک به خودش و به شما احساس بهتری داشته باشد، رفتار بهتری خواهد داشت.
بچه لوس اغلب محصول محيط خویش است. تا قبل از ۱۲ ماهگی بچه ها مهارت تحمیل کردن خود وتحت تاثیر قرار دادن آگاهانه دیگران را ندارند ولی وقتی کودک به سن نوپایی می رسد، اوضاع قطعا مبهم تر می شود و کج خلقی بر سر هر چیزی به اتفاق هر روزه تبدیل می شود. اما این نشانه یک بچه نازپرورده یا لوس نیست بلکه بخش کاملا بهنجاری از رشد کودک است.
لارنس اشتاینبرگ روانشناس کودک در کتاب خود می نویسد: هرگز کودکی که به خاطر محبت بسیار زیاد والدينش لوس شده باشد را ندیده ام. امکان ندارد محبت بتواند به کودک آسیب بزند. من معتقدم لوس شدن کودک نتیجه ابراز محبت زیاد نیست، بلکه ناشی از ندادن محبت کافی به اوست و حاصل جایگزین کردن محبت با چیزهای دیگر است، چیزهایی مثل انتظارات کم و دادن چیزهای جورواجور. وقتی والدین خط قرمزی برای فرزندانشان قرار نمی دهند و یا وقتی اسباب بازی را جایگزین محبت یا توجه واقعی می کنند، آن زمان است که کودکان آسیب می بیند
مامان برسام😍🧿 مامان برسام😍🧿 ۳ سالگی
سلام به شما
شاید خیلی از شما مادران گرامی این رفتار ناپسندانه فرزندتون رو تجربه کردید.
اولا عرض کنم که اکثر بچه ها تا سن ۵ یا ۶ سالگی دست به زن دارند.(که واقعا منطقی برای آن ندارند)
دوما چون میدونم حوصله خواندن متن طولانی رو ندارید سریع سر اصل مطلب میرم.
فرزندتون شما رو زد:
♦️اگر زیر ۳ سال هست فقط با اخم و کم محلی به اون جواب بدید. دقت کنید این کم محلی نباید ۵ دقیقه باشه و بعدش تمام! چون بچه آن وقت فکر میکنه خب من میزنم فوقش ده دقیقه اخم میکنن و بعدش نازم رو میکشن. باید با بی محلی بهش گوشزد کنید.
به هیچ وجه متقابلا نزنیدش به هیچ عنوان! چون بدتر واکنش نشون میده.
♦️اگر بین ۳ تا ۶ سال هست باید اون رو از چیزهایی که دوست داره محروم کنید تا یاد بگیرد. خواهش می کنم بعضی مادران زود دلشان نسوزد و یادشان نرود از چیزی که فرزندشون رو محروم کردن. خیلی از مادرها زود یادشون میره و این تنبیه رو کلا فسخ می کنند!
اگر بچه به این نتیجه برسه که من دست درازی می کنم فقط در حد زبان محروم میشم و فردایش خودم رو لوس کنم یادشون میره! اینجاست که بچه تربیت نمیشه و کارهای بدتری میکنه.
♦️لطفا وقتی به بچتون میگید نمی برمت، یا واست نمی خرم پای حرفتون بمونید حتی اگر دیدید خودش را لوس کرد و یا گریه کرد و...
واقعا نبریدش یا برایش نخرید تا عادت کند و بداند که حرفتان باد هوا نیست.
♦️مادران این خیلی مهمه که بچه ها حرفتون رو سند بدونن!
♦️لطفا پدرها هم مادرها رو همراهی کنند. اینکه مادر بچه را تنبیه کند و پدر میانجی گری کند و مادر را توبیخ کند بچه اینجا سوءاستفاده می کند و هرچه دلش خواست انجام می دهد. و اصلا دیگر حرف مادرش برایش اهمییت ندارد.
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی