۴ پاسخ

من دکتر برده بودم او ار اس نداد.به جاش محلول وان لایت از داروخونه بگیر.برای جبران آب از دست رفته بدنش.بعد هر بار اسهال رفت یه ته استکان بده بهش.اینو حتما بده بچه بی جون نشه.چون مثل سرم عمل میکنه.
اگه تهوع داره شربت اندانسترون بده.
کیدی لاکت رو حتی اگه خوب هم شد تا ۴_۵ روز بده.واسه معده و سیستم گوارش مفیده.
دکتر مترونیدازول هم داده بود ۲/۵سیسی.
و چون عفونت باکتریایی بود سفکسیم ۱۰۰داده بود فک کنم اینم ۲/۵سیسی.
روزی یکبار هم لیکو زینک داده بود روزی ۵سیسی.
فقط اینو خیلی رعایت کن: تا یه مدت شیرینی جات و هر چیز شیرین بهش نده.مریضیش اینطوری بود بچه خوب میشد یهو ۳روز بعد دوباره شروع میشد.دارو ها رو منظم بده .
نارنگی پرتقال و میوه جات نباید بخوره .به جر موز .موز خوبه براش.

من یه قاشق مترونیدازول دادم قطع شد

یه لیتر.یه شیشه ۲۴۰تایی حساب کن ۴تا

اره ۴ لیوان سرخالی باید استفاده شه
عبنداره دیگه اونو نده یکی دیگه درست کن با ۴ لیوان اب .

سوال های مرتبط

مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
وقتی کودک مرتکب خطایی شد باید با لحنی قاطعانه با او صحبت کنید:

🔸داد و فریاد نکنید ولی در قبال رفتار بد با لحنی محکم صحبت کنید.
🔸 خم شوید به اندازه ای که هم قد او شده و بلندی قامت شما، بچه را نترساند و مستقیم به چشم هایش نگاه کنید ، چرا که اگر از بالا به او دستور بدهید، حرفتان را نادیده می گیرد.

🔸اگر کودک خواست رویش را برگرداند و برود، دست های او را بگیرید تا مستقیم به شما نگاه کند. به او بگویید" لطفا به من نگاه کن"

🔸نباید در لحن صدا و حرکات شما اثری از خشونت و تهدید باشد. با لحنی آرام ، قاطع و محکم صحبت کنید. بهتر است این لحن را با عصبانیت ، تهدید ومعامله اشتباه نگیرید. وقتی با این لحن با فرزندتان صحبت کنید.

🔸به آرامی، روشنی و با لحنی آمرانه به او بگویید چه کار خطایی انجام داده است: "ازت می خوام که دیگه این کار رو تکرار نکنی"

🔸مودب باشید. اگر بچه در پاسخ به شما بر سرتان فریاد کشید، شما با صدای بلند جواب ندهید، وگرنه در این مسابقه هر دوی شما بازنده می شوید.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
با بچه ای که فعال است چه کنیم؟

معمولا والدین می توانند تشخیص دهند که فرزندشان به طور کلی فعال است یا آرام. اگر کودک دوساله شما فعال است، می توانید به طور مکرر موقعیتهایی را برای او فراهم کنید تا به این طرف و آن طرف حرکت کند، بدین ترتیب زندگی روزمره تان با هم به راحتی سپری می شود. یک کودک دو ساله فعال نمی تواند به مدت طولانی آرام بنشیند، هر چقدر هم با او با قاطعیت برخورد کنید یا سرزنشش کنید. خوب است بخشی از خانه خود را طوری آماده کنید که بتواند در آنجا بدود، بپرد و از اشیاء بالا برود. اگر برای بازی وسایل بی خطری را در اختیارش قرار دهید و به او بالش و تشک بدهید تا روی آنها بپرد، کمتر از گذشته وقت صرف می کنید تا مانع بالارفتن او از اثاثیه شوید.
اگر می خواهید کودک فعالی را به رستوران یا به گردش و خرید ببرید، قبل از اینکه به جایی برسید که باید آرام بنشیند حتما به او فرصت بدهید که عضلاتش را به کار بیندازد. اگر نمی تواند آرام و قرار بگیرد، دورکردن او از محیط بهتر از آن است که او را مجبور کنید مطابق میل شما رفتار کند. سعی کنید به خاطر بسپارید که تحرک کودک فعال، بدرفتاری نیست. ممکن است کودک بتواند درک کند که از او می خواهید آرام باشد، اما یک بچه دوساله آن قدر روی خود کنترل ندارد که بتواند به مدت طولانی خود را محدود کند. انتظارات خود را کم کنید و مدتی را که فرزندتان باید آرام باشد کوتاه کنید تا به تدریج بتوانید به او بیاموزید که برای زمان طولانی تری آرام بنشیند.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
با بچه آرام چه کنیم؟

کودکی که سطح فعالیت پایینی دارد، معمولا از نظر دیگران مؤدب یا خیلی پخته است چون از پس رفتارهای آرام او راحت تر می توان برآمد.
البته والدی که خیلی فعال است ممکن است از داشتن فرزندی که نشستن در یک گوشه را به دویدن دور پارک ترجیح می دهد، احساس ناکامی کند. کودک دو ساله غیرفعال اغلب اوقات ترجیح می دهد در کالسکه بنشیند یا او را بغل کنند. برای والد او تصمیم گرفتن درباره اینکه چه زمانی بر راه رفتن فرزندش پافشاری کند، می تواند کار مشکلی باشد. همانطور که والد کودک فعال نمی تواند او را مجبور کند که آرام بنشیند، شما نیز نمی توانید کودک آرام خود را به حرکت وادارید. اگر او را تشویق کنید که مسیر کوتاهی را پیاده روی کند یا اگر سعی کنید فعالیتهای جسمی را پیدا کنید که برای او جالب است موفق تر خواهید بود تا اینکه دائم به او فشار بیاورید تا خود را به بچه های دیگر برساند یا با آنها بازی کند. برای اینکه از جنبه های مثبت این خصوصیت مزاجی، محسن استفاده را کنید با هم آرام بنشینید و کتاب بخوانید یا بازی کنید یا کارهایی را بکنید که والدین کودکان فعال باید از آن اجتناب کنند: با فرزندتان در فروشگاه گردش کنید یا به موزه بروید