۵ پاسخ

.

کودک توی همین لحظات یاد می‌گیره که
“خشم داشتن مشکلی نداره”،
اما “راه بروز خشم مهمه.”

و این یادگیری، فقط از طریق ارتباط با والدیه که خودش بتونه خشم، تنش و بی‌قراری رو مدیریت کنه💪.

البته خیلی سخته و شما بعد از هربار بحران ممکنه خسته بشید یا احساس فرسودگی کنید اما از پسش برمیاین😉


#فرزندپروری_کودک
#والدگری
#عشق#خواب_راحت
i

عالی بود 😋

عالی ممنون

ممنون عالی👏

.
وقتی بچه‌تون قشقرق راه می‌ندازه، چه حسی پیدا می‌کنید؟

عصبانیت❓ خستگی❓ احساس بی‌کفایتی❓

واقعیت اینه که خیلی از والدین در اون لحظه فقط دنبال یه راه‌ان برای ساکت کردن کودک.
ولی سکوت، همیشه نشونه‌ی رشد نیست.
گاهی فقط نشونه‌ی سرکوب شدنه.

از نگاه روان‌کاوی، اون چیزی که کودک
رو کمک می‌کنه رشد کنه،
این نیست که “همیشه آروم باشه” یا “همیشه حرف‌شنوی داشته باشه”، ❌

✅بلکه اینه که بتونه خودش و احساساتش رو تجربه کنه، و در عین حال، در حضور یه والد باثبات و امن بمونه.

سوال های مرتبط

مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۴ ماهگی
‌‌
‌ در کودکان زیر دو سال، بسیاری از رفتارهایی که برای والدین "نادرست" یا "لجبازانه" به نظر می‌رسند، در واقع واکنش‌های کاملاً طبیعی و متناسب با مرحله‌ی رشدی آن‌ها هستند. در این سن مغز کودک هنوز در حال شکل‌گیری‌ست، به‌ویژه بخش‌هایی که مسئول تنظیم هیجانات، درک احساسات دیگران و کنترل تکانه‌ها هستند. بنابراین کودک هنوز توانایی اشتراک‌گذاری، کنترل خشم، یا درک انتظارات اجتماعی را ندارد.

وقتی کودکی غذا را پرت می‌کند، یا خودش را روی زمین می‌اندازد، یا نمی‌خواهد کسی را ببوسد، این‌ها نشانه‌ی تربیت نادرست نیستند؛ بلکه نشانه‌ی سلامت روان و رشد طبیعی‌اند. کودک در این دوران در حال شناخت مرزها، کشف محیط و آزمودن استقلال خود است.

برخورد آرام، همراه با درک و پذیرش، نه تنها باعث شکل‌گیری رابطه‌ی ایمن با والدین می‌شود، بلکه به کودک این پیام را می‌دهد که احساسات و کنجکاوی‌هایش پذیرفته‌شده‌اند. این پایه‌ای برای رشد روانی سالم در سال‌های آینده خواهد بود.
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۴ ماهگی
انقدر بهش رو نده لوس میشه!

;به بچه رو بدی درسته قورتت میده; ;اگه به بچه آزادی بدی و محبت کنی لوس میشه;

چند بار از این جملات عامیانه شنیده اید؟ بسیاری از والدین، کودکشان را مورد بی مهری و سختگیری قرار میدهند تا مبادا او را لوس کنند، اما اگر والدین بیشتر نگران کم توجهی به فرزندان خود، و کم تر نگران لوس شدن آنها بودند، دنیا جای بهتری میشد.; احترام گذاشتن به کودک، محبت کردن به کودک، و تایید احساسات کودک باعث لوس شدن کودک نمیشود. هر چه کودک به خودش و به شما احساس بهتری داشته باشد، رفتار بهتری خواهد داشت. بچه لوس اغلب محصول محيط خویش است. تا قبل از ۱۲ ماهگی بچه ها مهارت تحمیل کردن خود وتحت تاثیر قرار دادن آگاهانه دیگران را ندارند ولی وقتی کودک به سن نوپایی می رسد، اوضاع قطعا مبهم تر می شود و کج خلقی بر سر هر چیزی به اتفاق هر روزه تبدیل می شود. اما این نشانه یک بچه نازپرورده یا لوس نیست بلکه بخش کاملا بهنجاری از رشد کودک است. لارنس اشتاینبرگ روانشناس کودک در کتاب خود می نویسد: هرگز کودکی که به خاطر محبت بسیار زیاد والدينش لوس شده باشد را ندیده ام. امکان ندارد محبت بتواند به کودک آسیب بزند. من معتقدم لوس شدن کودک نتیجه ابراز محبت زیاد نیست، بلکه ناشی از ندادن محبت کافی به اوست و حاصل جایگزین کردن محبت با چیزهای دیگر است، چیزهایی مثل انتظارات کم و دادن چیزهای جورواجور. وقتی والدین خط قرمزی برای فرزندانشان قرار نمی دهند و یا وقتی اسباب بازی را جایگزین محبت یا توجه واقعی می کنند، آن زمان است که کودکان آسیب می بینند.
#فرزندپروری
👼🏻🍼
مامان شکر پنیر مامان شکر پنیر ۱۶ ماهگی
https://t.me/babyfood_momybahare


امشب تو استوری های الهه آقایی یه مطلبی رو دیدم که چون خودم تجربه داشتم گفتم براتون بگم …
در مورد حرف زدن بچه ها … اینکه داستانی رو بعد از ما تعریف کنند یا اکر جایی رفتیم حسشون رو بکند و از همه مهم تر اگر مورد آزار قرار گرفتند بیان و بگن …

دختر من یکساله است من از همون ماه اول چون تنها بودم تو بزرگ کردن دخترم براش حرف می‌زدم می‌بردمش جلو پنجره و هر چیزی که می‌دیدم رو تعریف می‌کردم داستان و کتاب زیاد براش می‌خوندم و هر چیزی رو با آهنگ براش تعریف می‌کردم و موقع حمام و تعویض پوشک هی می‌گفتم اعضای مختلف بدنش رو و وسایل آشپز خانه و خانه مثل ماشین ظرف شویی یا کابینت یا هود و … رو براش تعریف می‌کردم که چیه و چه کار بردی داره …

اگر کودک شما در بیان احساسات خودش در بیام آزاری که دیده یا در بیان چیزی که می‌بینه حس می‌کنید ضعیفه از همین فردا براش این شیوه رو پیاده کنید خیلی جواب می‌ده …

برای بچه های زیر ۲ سال سعی کنید خیلی چیز ها رو با آهنگ بگید تاثیر بیشتری داره

#تجربه
مامان ملوین و 🤍 مامان ملوین و 🤍 ۱۵ ماهگی
مامانا فکر میکنم این سوالا جواب تمام مامانا برای کلاس مادر و کودک باشه من و پسرم ۴ ماهه داریم میریم ونتیجه اشو کامل دارم میبینم   این کلاس ها رو میتونید تو گوگل سرچ کنید نزدیکترین محل رو به خودتون ثبت نام کنید اگر نه  شرایطشو ندارید با همین  تمرینا قطعا پیشرفت کوچولوهاتونو میبینید از ۱۰ماهگی تا ۲سال مناسبه این تمرینا روزانه بین ساعت ۱۱ تا ۱ خیلی تایم خوبیه برای بازی چرا که مغز و جسم هر دو استراحت کرده میتونید از دوتا اهنگ کودکانه برای شروع بازی و پایان بازیتون باهاش استفاده کنید که به مرور ملکه ذهنش بشه این کوچولو ها تمرکزشون ۳ تا ۴ دقیقه است اگه بلند شدن و نخواستن بازی کنن باید بازی رو عوض کنید تا بتونید دوباره تمرکزشو برگردونید در روز دوتا بازی ۲ تا شعر خوانی رو بیشتر نداشته باشید اگه یه بازی نشتنیه یه بازی هیجانی حتما کنارش قرار بدید  یه فضای امن برای خودتون درست کنید که کثیفم شد شد یه لباس هم بزارید فقط برای تایم بازیش اصلا رنگی بشه خیس بشه مهم نباشه اون لباس مختص به بازیشه هر سوالی داشتید جواب میدم