⁣♦️ نقش تغذیه مادر در چاقی جنین

💟ریز و درشت بودن بچه ربطی به وضعیت تغذیه مادر ندارد. زیرا ژن‌ها و عملکرد جفت در خون‌رسانی است که نقش تعیین‌کننده دارند. بنابراین پرخوری یا کم خوری مادر فقط باعث چاقی یا لاغری مادر می‌شود.
💟شاید این سوال مطرح شود که آیا می‌توان با کمک دارو یا هر اقدام دیگری بر عملکرد جفت تاثیر گذاشت؟ پاسخ متخصصان به این پرسش منفی است. چرا که جفت مکانیزم سربسته و پیچیده‌ای دارد و نمی‌توان تغییر یا نقشی در خون‌رسانی جفت به جنین ایجاد کرد.
💟البته ابتلا به بیماری‌های سیستمیک قبل یا در حین بارداری مانند دیابت، بیماری‌های قلبی، ریوی، کبد و البته مصرف سیگار و اعتیاد همه بر عملکرد جفت در خون‌رسانی تاثیر دارند و می‌توانند باعث اختلال فعالیت جفت شوند.





‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان حسین مامان حسین ۱ سالگی
مامان فاطمه وزهرا مامان فاطمه وزهرا ۱ سالگی
♦️تاثیر استرس مادر بر جنین


💟مادرانی که در بارداری بسیار نگران و مضطرب هستند به احتمال بیشتری فرزند آن ها بعد از تولد کولیکی می شود... کودک هایی که دچار دردهای کولیکی هستند بیشتر از 3 ساعت در روز و سه روز در هفته یا حتی بیشتر گریه می کنند. به نظر می رسد برای تسکین کودک در این حالات، هیچ اقدامی اثر ندارد.

💟محققان در روند تحقیقات خود دریافتند که هر چند احساسات نمی تواند از جفت عبور کند اما هورمون ها و تغییرات آن می توانند از این طریق به جنین منتقل شوند. بدن شما در زمان استرس هورمون آن را در بدن تولید می کند. نوزادانی که به صورت منظم هورمون استرس را دریافت می کنند به استرس مزمن مبتلا می شوند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مامان آنیسا خانوم🍩👶 مامان آنیسا خانوم🍩👶 ۱ سالگی
شاید حتی کلمه ی بلوغ زودرس برای برخی والدین ناملموس باشد!

مگر بلوغ زودرس مگر چه آسیبهایی دارد!؟!

در اینجا باید گفته شود که بلوغ زودرس در فرزندان پسر و دختر باعث کنجکاوی بیش از حد نسبت به جنس مخالف و اسیب های روحی و جسمی احتمالی میگردد.

▫️همچنین باعث بروز رفتار های غلط جنسی مثل
خودارضائی
تماشای فیلم های پورن
فتیشیسم
کنجکاوی نسبت به روابط پدر و مادر و آسیب های دیگر میگردد.

" لطفاً خود را با فرزندانتان قیاس نکنید، عبارتی که به کرات از پدر و مادر ها شنیده میشه این هست که من در زمان خودم بدن مادر را دیده بودم و درکی نداشتم!
یا تحریکی صورت نگرفت یا بلوغ زودس نشد یا....

اما به یاد داشته باشید سطح هورمون های محرک جنسی در هر کسی متفاوت است
همچنین هوش و قدرت تحلیل و درک فرزندان این دهه با چند دهه ی قبل نیس تفاوت شایانی دارد پس بشدت از این استدلال ها پرهیز کنید!"

مادران مهربان،در مقابل فرزندانتان چه پسر و چه دختر، حدود لباس رو رعایت کنین

(فرزندان خصوصا پسر ها نباید سینه و باسن، لباس های زیر را ببینند این موضوعات 100% خاستگاه روانشناسی دارند و بدون کمترین جهت دهی دینی عنوان شده اند)

به یاد داشته باشید، خطر بلوغ زودرس در کمین فرزندان شما هم خواهد بود
احتیاط کنید.
مامان محمد مامان محمد ۱ سالگی
مامان دلوین مامان دلوین ۱ سالگی
🔺راههای پیشگیری از کم‌خونی کودک


🔹 اگر فرزند شما زودرس متولد شده یا هنگام تولد وزن پایینی داشته است، با پزشکش دربارهٔ استفاده از مکمل‌های آهن صحبت کنید.
🔹تا وقتی کودک یک ساله می‌شود، به او شیر مادر یا شیر خشک غنی‌شده با آهن بدهید و از دادن شیر گاو به شیرخواران خودداری کنید.
🔹اگر کودک شما چهار ماهه است و با شیر مادر تغذیه می‌شود و هنوز شروع به خوردن غذاهای جامد نکرده است، پزشکان توصیه می‌کند که تا وقتی خوردن غذاهای غنی از آهن را شروع می‌کند، یعنی تا شش ماهگی به ۰/۲۷ میلی‌گرم در روز و از هفت تا ۱۲ ماهگی به ۱۱ میلی‌گرم مکمل آهن نیاز دارد.
🔹هنگامی که کودکتان شروع به خوردن غذای کمکی می‌کند، غلات صبحانهٔ غنی‌شده با آهن و بعدتر، غذاهای سرشار از آهن مثل گوشت بدون چربی، مرغ و ماهی‌های مناسب، پاستا، برنج و نان، سبزیجات برگ‌دار سبز رنگ، زرده‌ٔ تخم‌مرغ و حبوبات به او بدهید.
🔹میوه و سبزیجات غنی از ویتامین C نیز مانند کیوی، آووکادو و طالبی به کودک بدهید، چون ویتامین C به بدن در جذب آهن کمک می‌کند.