۳۵ پاسخ

تغذیه تکمیلی با شیر خشک می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود، ممکن است شما شیر کافی برای تغذیه‌ی کودک خود را نداشته باشید، ممکن است کودک طعم شیرتان را نپسندد، یا ... اما یکی از دلایل بسیار شایع برای استفاده از شیر خشک، افزایش وزن بیشتر نوزاد است. در تحقیقات مشخص شده است که نوزادانی که از شیر خشک تغذیه می‌شوند نسبت به نوزادانی که شیر مادر را مصرف می‌کنند، وزن بیشتری می‌گیرند. به طوری که جدول وزن‌گیری نوزاد شیر خشکی با نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند متفاوت است.

با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در مورد انواع شیر خشک و دوز مناسب آن‌ها برای وزن گیری نوزاد بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از ابزارهای فرزندپروری مانند شیردهی، خواب، نموداررشد و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

شیر خشک نان برای وزن گیری نوزاد

اما چرا شیر خشک باعث چاقی نوزاد می‌شود؟ اولاً شیر خشک توسط شیشه شیر به نوزاد داده می‌شود که به شما این امکان را می‌دهد میزان شیر خشک مورد نیاز کودک را اندازه‌گیری کنید. همچنین مشخص شده است که مادران تمایل بیشتری دارند که شیشه را تا انتها به کودک خود بدهند بنابراین به طور کلی کودک شیر بیشتری مصرف می‌کند. موضوع بعدی، نوع پروتئین موجود در شیر خشک است. انواع شیر خشک در ایران براساس نوع پروتئین به دو گروه شیر خشک با پروتئین‌های حیوانی و شیر خشک با پروتئین هیدرولیزی تقسیم می‌شوند. انواعی که از پروتئین‌های حیوانی استفاده می‌کنند نسبت به انواع دیگر تاثیر بیشتری بر اضافه وزن دارند. بنابراین اگر به دنبال افزایش بیشتر وزن نوزاد خود هستید، باید از این نوع شیر خشک‌ها استفاده کنید.

در مورد سوال، شیر خشک نان، انواع مختلفی دارد که بعضی از آنها از پروتئین‌های حیوانی تهیه شده‌اند. بنابراین می‌توانند گزینه‌ی خوبی برای رشد بیشتر نوزادتان باشند. تنها باید به یک موضوع توجه داشته باشید، بعضی کودکان به لبنیات گاوی حساسیت دارند و نمی‌توانند آن را تحمل کنند. بنابراین در اثر مصرف شیر خشکی که حاوی این مواد باشد دچار مشکلات گوارشی مانند نفخ و اسهال می‌شوند. در مورد این کودکان می‌توانید از انواع شیر خشک هیدرولیزی استفاده کنید.

بچها نان فقط شیرین و خوشمزه س . دکتر کارن بمن گفت اپتامیل بگیر .عاالیه من ک راضیم .اپتامیل بگیرید چربیش هم بیشتره

من نان دادم..بچم یبوست نگرفت تازه بهترم شده بود ولی با اپتامیل یبوست شد..
هر بچه ای یه شیر بهش میسازه.ولی با نان وزن نگرفت.الان میخوام پری نان بگیرم میگن واسه وزن گیری خوب هست

سلام من بهش دادم یبوست گرفت مدفوعشم سفید و گرد گردشد دیگه ندادم.آپتامیل میدم

من اپتامیل میدم انگاراصلا وزن دهی نداره نان بدم بنظرتون تپل میشه خیلی ضعیفه😢😢

شیرخشک نان یبوست میاره

من هم نان دادم و هم گیکوز یا یبوست گرفت یا اسهال فقط اپتامیل خوب بودش و بچم خیلی وزن گیریش خوب شد بنظرم اپتامیل بدید خانوم

نان ک ‌ب بچه من نساخت یبوست میگرفت

سلام خانماکسی به بچش شیرخشک آلفامینوداده/؟ وزن گیریش چطوره؟

سلام بچه خانم پسرم۵ماهو۱۴روزشه همراه شیرخودم شیرخشک نان۱میدم اسهال میره همش یامدفوع خیلی سبزازچیه ایامدفوع بچه همیشه تواین سن ابکیه

ابتامیل میدادم فقط گریه میکرد ازدل دردشدید

ولا من تا ۲ماهگی آبتامیل میدادم،ولی الان نان
نان انگار به دلم نیست،
آپتامیل انگار تووزن گیرشون بهتره،نان انگارفقط آبه

شیر خشک بهترین شیرخشک ایرانه اولین شیری که نزدیکترین شیر به مادره

نان و گگییوز بهترین شیر خشک ایران اپتامین فقط الکی باد میکنه بچه فکر میکنند چاق شدهد

هربچه ی طبعی داره. پزشک ب من گفت ببلاک بدم.ماشالا انقد بچم تپلی شده.تو یک ماه ۲کیلو اضاف کرد

من نان میدم .راضی هستم فعلا وزنش که خوبه. یبوست هم نشده

منم نان دادم نفخ ویبوست گرفت اصلا راضی نبودم فعلا الان دکتربراش لاکتومیل گرفته گفت خوبه دیگ نمیدونم امیدوارم بهش بسازه

واسه من کع اضافه وزن داره نوشتن

من میدم پسرم ۳ماهشه وقتی اومد بدنیا ۳کیلو بود الان ۶و۲۰۰

سلام بله خیلی خوبه

من
به پسرم میدم رو وزن گیریش موثر بود وزن تولدش ۲۵۰۰ بود زردی گرفت روز سوم تولدش شد ۲۱۸۰ در ۲۳ روزگیش شد ۳۲۰۰

پسر من
نان نمیساخت بهش یبوست میشد الان دکتر براش گیوز تجویز کرد پسرم ۱۸ روزشه .

نان خوب نیس . من آپتامیل میدم وزنشم قشنگ رو نمودار داره میره بالا

اره عزیزم من میدم
ب جفت پسرام دادم
راضیم

من نان 1 دادم الان 2ماهشه وزنش 5و نیمه و روی نموداره شکرخدا

من ببلاک میدم چون برای بچه هایی که کولیک دارن ولی شنیدم نان خیلی خوبه

سلام من به پسرم شیر خشک نان میدم فقط ، خودم شیر ندارم .
به دکتر گفتم که شیرشو عوض کنم گیگوز بدم گفت اصلا این کارو نکن ، نان بهترینه .گول خارجیارو نخور.
❤❤❤❤❤

منم آپتامیل گرفتم. دادوخونه گفت طعمش جوریه که سینه رو پس نمیزنه

فرنام من وزنش خیلی کم بود الان شکرخدا بهتر شده

آپتامیل وزن گیری میده و چون که چربه سیر میشه زود .نان یبوست میاره

اره براوزن گیری خوبه

سلام نان ندین بچه اسهال میگییره چون خیلی چربه

نان برا وزن گیری خوبه فقط دیر هضم میشه من سه ماه دادم برا بچه هام ولی خیلی دل درد داشتن رفتم دکتر برام گیگوز داده هم وزن میگیرن هم کمتردلدرند شباراحت میخابن

مابه پسرمون کمکی شیرخشک نان یک میدیم

من سوپرامیل برا وزن گیری دادم .فایده نداشت.امروز نان خریدم.میگن خیلی بهتراز
ایناست