۲۳ پاسخ

سلام اگه هنوز سرماخوردست واکسن نزنی بهتره چون عوارض داره عزیزم قبلش حتمابگو سرماخوردست میتونی قبل رفتن استامینوفن بدی عزیزم واکسن 6ماهگی اصلا دردنداره سبکه همون روز اول که واکسن زدی کمپرس سردبزار استامینوفن هم هر4ساعت بهش بده فرداش هم کمپرس گرم بزار اگه تب نداره هر6ساعت بهش بده استامینوفن رو. بچه من که موقع شیرخوردن مکافات دارم باهاش سرپا شیرمیخوره یامیشینه شیرمیخوره یادرازکشیده بهش میدم یاکه درازمزکشم روشکم میزارمش سینه میدم دهنش عزیزم اکثربچه ها موقه شیرخوردن اذیت میکنن

اما بهتره روز اول حوله خنک بذارن تا دارو خوب پخش بشه از ۲۴ ساعت بعدی حوله گرم بذارن من وقتی ببینم تب داره حوله گرم نمیذارم آرام ماساژ میدم دارو سریع پخش بشه، دردش کمتر بشه

حتما به بهداشت بگی سرماخوردست شاید نزنن
اصن سخت نیست نگران نباش
استامینوفن یادت نره

سلام.قبل از واکسن زدن از خونه بهش قطره استامینوفن بده بعد حرکت کن برو واکسن بزن اینجوری بچه تب نمیکنه راحتری

سلام عزیزم.من واکسن چهارماهگی پسرم سرماخورده بود دکترش گفت بذار خوب خوب بشه بعد بزن.چون خودش باعث تشدید عوارض واکسن میشه.من حدود ده روز بعد سرماخوردگیش زدم.بهتره شما هم صبرکنی.
واکسن شش ماهگی خیلی سخت نیست مال من هم چهارروزه زده فقط شب اول بیقراربود.

سلام
واکسن ۶ ماهگی دخترم رو هنوز نزدم
چون‌ ویروس گرفته بود
الان ۲ هفته گذشته داره سرفه میزنه
امروز میخواستم ببرم بزنه

میزنن؟؟؟؟

دخترم واکسن ۶ ماهگی داره چند روز پیش آبریزش داشت ولی ۳ روز آبریزش نداره ۲۹ وقت واکسن بود آلن یک هفته رد شده مشکلی نداره واکسن تزریق شه

اگر سرما خورده نبریش،بهتره صبر کن تا بهتر بشه بعدش با خیالت راحت ببر واکسنشو بزنن

اگه سرما خوردگی داشته باشه نمیزنن
من امروز بردم قبل واکسن دو برابر وزنش آستامینوفن دادم اصلا بی تابی نمیکنه

من ک میدوشم باقاشق بهش میدم چون موقه واکسن درد داره و حوصله شیرخوردن نداره.

واکسن شیش ماهگی سخت نیست روز اول یکم رعایت کنی از روز دوم برای بچه عادی میشه . یکم استامینوفن بده . حله . روزی سه بار قطرهچکان نصفه باشه
البته میزان مصرفو بهداشت میگه

سرماخوردگی خفیف مشکلی ایجاد نمیکنه .دختر من تب داشت مثل واکسن 2.4ماهگی بود

سلام نه سخت نیست فقط قبلش به اندازه ۲برابر وزنش قطره استامینوفن بدین و بعدش هم کمپرس سرد بزارید

شش ماهگی یه دونه واکسن داره کنارش دراز بکشین وبهش شیر بدین

خانم ها آب قندهم بدم

واکسشو زدی تب میکنه اب ولرم باپارچه بزار روی اونجای که واکسن خورده استافین بهش بده

کسی آب سیب داده بايدطبيعي باشه از بیرون نمیشه خريد

دوستاي گلم ممنون بابت راهنمايتون باید سوم میزدیم واکسنوسرماخوردگيش هم بهترشده

سلام وقتی واکسنشو زدن تااوردیش خونه یه تکیه یخ کوچیک بزارروپاش تا 5بشماربردار نیم ساعتی همین کارکن بعد کیسه اب گرم بزار 4ساعته هم 15تا قطره استامینفون بهش بده تافرداهمون ساعتی ک واکسن زده خوب میشه من برای پسرم همین کارمیکنم خیلی خوبه زودخوب میشه بهداشت بهم میگه

آخه رو زمین نمی مونه توگهواره ميزارمش روزهای عادی هم سخت شيرميخوره

فاطمه تو واکسنایقبلی تب میکرد دو سه شب بیقراری میکرد تو این واکسن با اینکه سرما خوردگی داش تبش از ۳۷ بالاتر نرفت فقط ود روزی پاش درد میکرد بغلش کردنی گریه میکرد زیاد سخت نبود قبلیا سختتر بودن نگران نباشین

سلام اگه جیغ میزنه شیر بر به بچت بده دیگه نیازی نیست بلندش کنی که دردش بگیره.
واکسن شیش ماهگی هم یه کم درد داره.ولی مشکلی نیست فورا حوله گرم کن بزار رو پاهاش

خوب یه خورده درد داره معمولا .قبلش استامنوفین نده بهش بعدواکسن. بهش بده بعدشم کیسه آب گرم بزاربعدم ابسرددردش کمتربشه