۳ پاسخ

ولی تا زیر یک سال نباید عسل بدین بهشون...

سلام بله دقیقا چون هرچیزی وارد شیر مادر میشه بهم ثابت شده

من از دکتر پرسیدم گفت ارتباطی نداره باید ببری دکتر به من گریپ میکسچر دادن وپدی لاکت

سوال های مرتبط

مامان زینب مامان زینب ۱۵ ماهگی
‍ ‍ #افزایش_وزن کودکان

در #شيرخواران 6 تا 12 ماهه كه دچار افت يا ايست وزني هستند چه بايد كرد؟

💢انرژي غذاي كمكي كودك را با اضافه كردن #آرد يا #روغن مايع يا #جوانه غلات بيشتر كنيد و حداقل هر روز علاوه بر شير مادر، 5 وعده #غذاي_كمكي به او بدهيد. به هر وعده غذاي كودك صبحانه، نهار، شام كمي روغن مايع يا #كره آب شده حدود يك تا 2 قاشق مربا خوري اضافه نماييد. ( قاشق هاي مربا خوري معمولي كه در منازل بكار مي رود حدود 2.5 تا 3 سي سي و قاشقهاي مرباخوري شربت هاي آنتي بيوتيك 5 سي سي است.

🛑در صورت استفاده از قاشق مرباخوري موجود در منزل 2 قاشق و اگر از قاشق شربت آنتي بيوتيك استفاده مي شود يك قاشق مربا خوري كافي است. از جوانه #ماش يا جوانه #گندم يا #پودر اين جوانه ها در سوپ كودك بريزيد زيرا علاوه بر اينكه سرشار از #ويتامينهاي ب و ث هستند به هضم غذا هم كمك مي كنند. كمي #آرد، #شير و #كره را مخلوط كرده و به هم بزنيد و گرم كنيد ( مثل سس سفيد) و به سوپ كودك بيفزاييد هم طعم و رنگ جديد به سوپ مي دهد و هم انرژي آنرا افزايش مي دهد.
مامان امیرمجید مامان امیرمجید ۱۲ ماهگی
پیشگیری و درمان غیردارویی رفلاکس پنهان نوزاد

برای درمان رفلاکس پنهان نوزاد چه باید کرد؟ با رعایت نکات سادۀ زیر شما می‌توانید تا حد زیادی رفلاکس پنهان کودک دلبندتان کاهش دهید و به راحتی او کمک کنید. 

هنگام شیردهی به کودک از مصرف موادی که ممکن است کودک به آن‌ها حساسیت داشته باشد پرهیز کنید. از این غذاها می‌توان به ادویه‌جات، غذاهای اسیدی مانند مرکبات و گوجه فرنگی اشاره کرد.درصورت حساسیت نوزاد به شیرخشک و عدم تحمل، با مشورت پزشک مناسب‌ترین شیرخشک را برای او تهیه کنید.تا جای ممکن کودک را حدود 30 دقیقه بعد از شیردهی نخوابانید و آروغ کودک را بعد از شیردهی بگیرید.باید اصول غذا دادن به نوزاد رفلاکسی را به طور کامل بدانید. در شیردهی با شیشه از سرشیشۀ مناسب با دهان کودک استفاده کنید و شیشه را طوری نگه دارید که نوک آن هوا نگیرد.حجم شیر در هر وعده را کم کنید و تعداد دفعات شیردهی به نوزاد را افزایش دهید.هنگام شیردهی نوزاد را به حالت شیب‌دار در آغوش بگیرید.از استعمال دخانیات اطراف مادر و کودک بپرهیزید.هنگام خواباندن نوزاد حتی با وجود رفلاکس او را همیشه به پشت بخوابانید و سعی کنید نوزاد را به شکم نخوابانید زیرا امکان خفگی در این حالت بالاتر است. مراقب عوارض درمان نکردن رفلاکس نوزاد باشید. توجه داشته باشید زیرا عدم رفلاکس پنهان نوزاد می‌تواند به عوارضی مثل عفونت ریه، علائم مشکلات ریوی در نوزاد، التهاب مزمن حنجره و سرفۀ مزمن ختم شود. به همین دلیل این موضوع را جدی بگیرید و برای تشخیص و درمان به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم 😉