۴ پاسخ

اینجور مطالب کوتاه خوبه بعضی ها میفرستن چرته

لایک مامان حسین

واقعا عالی بود مرسی

ممنون پسر منم دقیقا همین طوره مدام دنبالمه

سوال های مرتبط

مامان آیهان💙🫀 مامان آیهان💙🫀 ۱۶ ماهگی
✨ کاهش اضطراب جدایی در کودکان زیر 2 سال 👶💔

😔 اهمیت مدیریت اضطراب جدایی: در سنین زیر 2 سال، کودکان ممکن است با اضطراب جدایی از والدین مواجه شوند. مدیریت صحیح این اضطراب می‌تواند به کودک کمک کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشد.

📌 راهکارها:

1. آماده‌سازی کودک برای جدایی 🕰️: قبل از جدا شدن از کودک، او را آرام کنید و به او بگویید که چه زمانی بازمی‌گردید.

2. استفاده از بازی‌های پنهان و پیدا 🔍: بازی‌هایی مثل "دالی موشه" به کودک کمک می‌کنند تا بفهمد که شما همیشه بازمی‌گردید.

3. اعتمادسازی 💖: به کودک اطمینان دهید که هر بار که او را ترک می‌کنید، دوباره بازمی‌گردید.

4. کاهش فاصله‌های ناگهانی 🚶‍♀️: به جای ترک کردن ناگهانی، فاصله را به تدریج افزایش دهید تا کودک به آرامی به جدا شدن عادت کند.

5. استفاده از یک شیء آرامش‌بخش 🧸: یک اسباب‌بازی یا پارچه‌ای که کودک دوست دارد را به او بدهید تا هنگام جدایی احساس آرامش بیشتری کند.

🔸 مثال: هنگام رفتن به بیرون از خانه به کودک بگویید: "من سریع برمی‌گردم" و وقتی بازگشتید او را در آغوش بگیرید تا بفهمد که همیشه برمی‌گردید.
مامان کارن مامان کارن ۱۵ ماهگی
پرت كردن اشيا توسط كودک بنا به محدوده سنی خود، با چالش هایی رو به رو می شوند. بسیاری از کودکان روحیه بسیار حساس و شکننده ای دارند و همین امر، اهمیت برخورد پدران و مادران را دو چندان می‌کند. رفتارهایی مانند جیغ زدن، پرت کردن اشیا در کودک و رفتارهایی از این قبیل جز عادت هایی هستند که برخی کودکان در سنین خاصی آن را تجربه می کنند، لذا با روش های درست رفتاری می‌توان این عادت ها را از لیست رفتارهای کودک حذف کرد.

کودکان از سن حدود 14 ماهگی، پرتاب اشیا را دوست دارد و از انجام این عمل، ذوق می کند که نوعی پیشرفت استعداد های حرکتی محسوب می گردد. جالب است که بدانید، کودک به تدریج اشیا را با وسایل مختلف امتحان می کند تا ببیند چه بلایی بر سر هر کدام می آید، به عنوان مثال کودک می آموزد که پرتاب توپ اسباب بازی با پرتاب میوه تفاوت دارد. پرتاب کردن اشیا در کودک، مستلزم هماهنگی بین دست ها و چشم های کودک است، هنگامی که کودک شروع به پرتاب کردن اشیا می کند، نه تنها بسیار به خودش می بالد که یک مهارت را کشف کرده بلکه پدر و مادران باید از این پروسه پیش آمده استقبال می کنند.
مامان محدثه مامان محدثه ۱۵ ماهگی
⁉️ هوش از پدر به کودک ارث میرسد یا مادر؟ ۱
♂️♀️

💟 بسیاری از ما تصور می کنیم که هوش از هر دو والد به ارث می رسد. اما حقیقت این نیست!

💟 فقط یکی از والدین باعث به ارث رسیدن هوش به فرزند می شود و آن هم مادر است. تحقیقات گسترده ای که بر روی این موضوع انجام شده نشان می دهد که هوش از طریق ژن خاصی که بر روی کروموزوم X وجود دارد به کودک منتقل می شود. دو عدد از کروموزوم X در زنان وجود دارد.

💟 اما می خواهیم ببینیم این ژن خاص چیست و چرا انقدر اهمیت دارد.

💟 ژنی که مربوط به هوش است بسته به اینکه از طرف مادر یا پدر آمده رفتار متفاوتی دارد. این ژن اگر از پدر به ارث برسد به سیستم لیمبیک و اگر از مادر باشد به قشر مخ می رود.

💟 هر دوی این مکان ها در مغز هستند اما تفاوت بسیاری در نحوه ی عملکرد دارند. سیستم لیمبیک محل پردازش احساسات، غریزه و خلق و خوی است در حالی که قشر مخ هوش را کنترل می کند.

💟 به عبارت دیگر اگر این ژن از طرف مادر باشد دقیقا به همان جایی می رود که مورد نیاز است ولی اگر از طرف پدر باشد اینطور نیست.

💟 (مردان فقط یک کروموزوم X دارند ) بنابراین می توان گفت بهترین پیش بینی برای اینکه کودک تا چه اندازه باهوش خواهد بود میزان IQ مادر است!