۷ پاسخ

پسر منم هم تو خواب هم بیداری گاهی اوقات یه دفعه دستاشو تکون میده میترسه و چشاش قرمز و گرد میشه .من وقتی تازه خواب میره کنارش میشینم و چند دقیقه دستاشو میگیرم اروم که خوابش عمیق بشه . چون تا میذارم رو تختش دستاشو تکون میده و با حالت ترس بیدار میشه . احتمالا خودشون دستو پاشونو تکون میدن میترسن . ببین جاییش نسوخته که اذیت بشه . باسنش ، زیر بغلش ، گردنش ،روناش . چون ممکنه دستو پاشو حرکت میده حس سوزش باعث این بشه.

باروسری قواره بزرگ مثل قنداق ببندش چون دستاش که تکون میخوره میترسه

عزیزم اگه رفلاکس داره پریدنش بخاطر اونه

سلام بیشتربچه هاهمینطورن،اگه میتونی قنداق کن

من با شال بلند همینجور دو دور میپیچیدم دورش.درحکم قنداق😅.دیگه راحت میخابید.

بچه منم تو خواب میترسه میپره ۲ماه یازده روزه

پسرمنم اینطوریه میگن گوشش دردمیکنه بخاطره اونه