۱۴ پاسخ

زیاد به شیر خشک وابسته نکن بچه رو غذاهای نشاسته ای بخور مثل ماکارونی سیب زمینی برنج میوه زیاد بخور گوشت بخور چیزای ویتامین دار کپسول شیرافزا بگیر استراحت کن رازیانه و زیره بریز رو غذات بخور امیدوارم براتون مفید باشه

سلام این دکترا تا میگی شیرم کمه فورا شیر خشک تجویز میکنن..
عزیزم از کجا میدونی شیرت کمه؟؟؟؟؟؟؟؟

غذاهای آبکی وآمیوه بیشتر بخور قطره شیرافزا خیلی تاثیر داره

ابگوشت.عصاره گوشت.برنج.پودر لیدی میل.اش.روغن زرد.شیرو زیاد میکنه و چرب

از داروخونه قطره شیر افزا بگیر روزی ۳وعده بخور عالیه .
آب قلم و دلستر خیلی خوبه .
فقط دلستر گازشو حتما بگیر بعد بخور

عزیزم سویق سنجد بگیر روزی سه بار تو شیر حل کن بخور حریره جو بخور دلستر شیر خرما عرق رازیانه من همه اینارو میخورم خدارو شکر شیرم خوب شده توهم امتحان کن

کپسول شیر افزا معجزه میکنه منم دخترم آنقدر میک میزد شیرم کم بود وشب تا صبح زیر سینه بود قطره شیر افزا استفاده کردم یکم شیرم زیاد شد ولی با کپسولش دیگه دخترم سیر میشه

عزیزم منم شیرم کمه هرچی ک فکرشو کنی خوردم شیرافزا غذاهای آبکی گوشت کباب ماهی ولی بچم همش از گشنگی گریه میکرد دهنشو میزاشت روگونم میک میزد الان هر چند ساعت ۳ پیمانه شیرخشک بهش میدم مابینشم شیر خودمو میخوره شب تا صبم شیر خودمو میدم بهش.
اگه میدونی سیر نمیشه هرچند ساعت شیرخشک بده نزار گشنه بمونه

رازیانه وتخم شربتی بخور .دلستر.شیرتو زیاد میکنه

سلام رازیانه دم کن بخور شیرو زیاد میکنه

بچه ت پسره خیلی رازیانه نخور

شیره منم کم بود قطره شیر افزا خوردم ولی بچه هرچی خورد وزن نگرفت تا اینکه شیره خشک دادم دیگه شیره منو نمیخوره اگه دیدی باشیره تو وزنش مناسبه شیره خشک نده وگرنه شیره تو رو ول میکنه چون باشیشه راحت تره

عرق رازیانه بخور قطره شیر افزا اب هویج .. اگه میتونی شیرتو بدوش با شیشه بده که بخوره اینجوری سیر میشه تا پای سینه ..

غذاهای مقوی بخور بعد برو عطاری بگو داروگیاهی بده من چند تاگیاهو بهم داد مخلوط کرد بعد گقت هرروز دوبار یک قاشق بریز تویک‌لیوان اب بخور اونو میخورم کلی شیرم میاد ولی چیزای مقوی هم بخورین شیرتون مقوی شه