۳ پاسخ

عالی و درجه یک.پرفکت👍👍👍🤗

عالی بود👏👏👏👏

👍👍👍👌👌👌😍😍

سوال های مرتبط

مامان دردونه مامان دردونه ۵ ماهگی
۱۲۳، ویژه مامان های شیرده
میدونم که خیلیا میدونن ولی باز تعجب میکنم که بعضیا نمیدونن. دونستنش مهمه.
مادران شیرده عزیز، تفاوت مهم شیر مادر با شیر خشک اینه که موادش بسته به نیاز نوزادتون و شرایط خودتون تغییر میکنه.
اول شیر ابکیه برای رفع تشنگی نوزاد، اخرش چربه برای رفع گرسنگی نوزاد
(پس نوزاد شیرمادر اب نمیخواد، شیر برای تشنگیش کافیه، و باید هر سینه رو ۲۰ دقیقه کامل داد که هم اب باشه هم چربی، وگرنه نوزاد درست وزن نمیگیره)
شیر روز بچه رو فعال میکنه و شاداب. شیر شب ملاتونین داره که باعث میشه بچه بخوابه. (پس شیر رو اگه خواستین فریز کنین حتما باید بنویسین روش که شیر شب هست یا روز، اثرش متفاوته)
شیر مادر حاوی آنتی بادی هست، یعنی سیستم ایمنی بچه رو قوی میکنه. پس اگه مادری عامل بیماری زا توی بدنش باشه، مثلا سرماخورده باشه، شیرش حاوی آنتی بادی اون عامل بیماری زا است و به بچه از طریق شیر منتقل میشه و بجه مصونیت پیدا میکنه، اگرم عامل بیماری زایی توی بدن بچه باشه که مادر نداشته باشه، تو هر سری شیر خوردن به مادر منتقل میشه، انتی بادیش تولید میشه و با شیر بعدی به بدن نوزاد میره. پس خیلی واجبه اگه مادر مریض میشه حتما شیردهی رو ادامه بده که بچه انتی بادیش رو دریافت کنه.
مامان محمد طاها مامان محمد طاها ۱۰ ماهگی
♦️اصول و قواعد شیردهی و افزایش وزن نوزاد

💟باید بدانید که فرمول شیرمادر مدام در حال تغییر است بهمین دلیل شیردهی داری اصول و قواعد خاصی میباشد:
💟نباید مدام شیردهی از یک سینه انجام شود:
💟باعث میشود شیر سینه دیگر به مرور کم و قطع شود.
💟شیر دادن از یک سینه موجب لنگه به لنگه شدن سینه ها میشود و باعث میشود پس از پایان دوره شیردهی سینه های کاملا نا متقارن داشته باشید.
💟از هر سینه میبایست بین 15 تا 20 دقیقه شیر بدهید؛سپس از سینه دیگر زیرا شیر مادر 15 دقیقه ی اول آب، 5 دقیقه بعد مواد معدنی و 5 دقیقه آخر چربی است و 10 دقیقه بعد کلا رنگ شیر به رنگ زرد تغییر کرده و کاملا چربی میشود.
شیردهی زیر 15 دقیقه فایده ای ندارد؛
پس اگر زیر 15 دقیقه از یک سینه شیر بدید و سینه عوض کنید تنها چیزی که نوزاد دریافت کرده آب است و وزن گیری خوبی نخواهد داشت.
💟اگر نوزاد زیر یک سینه خوابش برد یا سیر شد حتما علامت بگذارید روی سینه دیگر که شیردهی بعدی از سینه که تخلیه نشده؛ شروع شود یا اگر یک سینه کاملا تخلیه شده و سینه دیگر نیمه، نوزاد سیر شده از سینه که نیمه تخلیه شده شیردهی بعدی را شروع کنید.





♂️♀️

👩🏻‍⚕️ برای سلامتی بیا، برای بهترین شدن بمون👇

༺ @mama_bardari ༻
مامان کشمش مامان کشمش ۳ ماهگی
بسیاری از ویتامین های ضروری موجود در شیر مادر در شیر خشک وجود ندارد و نوزادان تغذیه شده با شیر خشک بیشتر در معرض بیماری قرارمی گیرند.
احتمال ابتلا به اسهال و استفراغ به دلیل استفاده از شیشه شیر بیشتر از سایر نوزادان است. نوزادانی که با شیر مادر تغذیه شده اند، از هوش بیشتری نسبت به سایر نوزادان برخوردارند.
تغذیه با شیر مادر سبب می شود که نوزادان با طعم های مختلف آشنا شوند زیرا هر غذایی که مادر مصرف می کند طعم خاصی را در شیر او ایجاد می کند و به این طریق نوزادان با طعم های مختلف آشنا می شوند بنابراین نوزادان تغذیه شده با شیر خشک همواره یک طعم را تجربه می کنند و به سختی به طعم غذاهای مختلف عادت می کنند.
کودکانی که با شیرخشک تغذیه می شوند نسبت به کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند بیشتر به بیماری های عفونی، سوء تغذیه و اسهال مبتلا می شوند.
در شیرخوارانی که با شیرخشک تغذیه می کنند به علت حساسیت به پروتئین شیرخشک بیماری های آسم و اگزما بیشتر است.
مامان 🌹رُزاخانُم🌹 مامان 🌹رُزاخانُم🌹 ۶ ماهگی
قطع شیر شب

سوال: چطوری بچمو از شیر شب بگیرم؟
جواب: خیلی آسون.😄😄

اگر به روشی که داخل فیلم گفتم از روز اول اقدام کنید؛ بچه خودش شیرشب را قطع میکنه و اصلا هیچ اقدامی لازم نیست.

✅از اول که نوزاد به دنیا میاد لازم نیست هر دو ساعت نوزاد را بیدار کنید و اجازه بدین خودش بیدار بشه.
❌این قانون در مورد نوزادان نارس، کم وزن و اونهایی که بیماری خاص با سندرم خاصی دارند متفاوت هست و باید از پزشک نوزادان در این مورد سوال کنید.
👩‍🍼وقتی از بیمارستان برگشتید نوزاد را حمام کنید و در دمای۲۴ درجه بخوابانید. به نوزاد شیر بدهید تا سیر شود و بعد نزدیک مادر، داخل تخت خودش، در دمای۲۴ درجه بخوابانید. اگر بعد از دو ساعت بیدار نشد هر نیم ساعت بهش سر میزنیم و چک میکنیم که بی‌حال نشده باشد. تا زمانی که بی‌حال نشده مانعی ندارد و نباید بیدارش کنیم. نهایتا بعد از سه چهار ساعت بیدار میشود‌ و اگر بیدار نشد با باز کردن لباس و ماساژ بیدارش میکنیم.
🕘اگر اجازه بدهیم نوزاد خودش بیدار شود سیکل خوابش به سرعت تنظیم میشود و بعدا بچه خوش‌خوراک و خوش‌خواب‌تری خواهیم داشت.

🤱 #مراقبتهای #بارداری #نوزاد🤱6
مامان رامین مامان رامین ۷ ماهگی
دوستان این مطلب را دوستی در تلگرام برای من فرستاده بود که برای من جواب داد.امیدوارم برای شما هم جواب بده
پژوهشگران اومدن روشهای مختلف خواباندن نوزاد(مثل استفاده از گهواره یا خواباندن رو پا یا تکان دادن نوزاد و..) رو بررسی کرد تا بفهمند کدوم روش بهتره!

جالبه که بهترین روش اینه که مادر نوزاد رو بغل کنه، راه بره و خیلی ملایم نوزاد رو در بغل خودش تکان بده. ضربان قلب مادر خیلی رو خواب نوزاد تاثیر داره. جوری که مادر نباید یهو متوقف بشه یا برگرده.‌ باید بطور پیوسته حرکت کنه و دور بزنه.

حالا زمان این حرکت کردن هم مهمه. چون ممکنه نوزاد زود خوابش ببره ولی تا از بغل مادر جدا میشه بیدار بشه و بدخواب‌تر بشه.
پژوهشگران میگن مادر باید ۵ دقیقه نوزاد رو حرکت بده و مثلاً اگر نوزاد در ۲ دقیقه اول خوابید، جوری نوزاد رو تکان بدن که بیدار بشه و از دقیقه پنجم به بعد بخوابه(اینجوری عمیق می‌خوابه). وقتی نوزاد خوابید، نباید سریع از بدن مادر جدا بشه. مادر بیاد ۸ دقیقه بعد از ۵ دقیقه پیاده روی بشینه و نوزادش که خوابه رو در بغلش نگه داره. بعد از ۸ دقیقه نشستن میتونه نوزاد رو در جای خودش بخوابونه
مامان جیران 👑 مامان جیران 👑 ۴ ماهگی
♦️ چه میوه هایی طعم شیر مادر را تغییر می دهند⁉️
🍊🍋🥝🍒🍓

شیر مادر بهترین ماده برای تغذیه نوزاد است اما به شرطی که مواد غذایی ازجمله میوه ای که مادر مصرف می‌کند، مضر نباشد.

برخی نوزادان از شیر طعم دار خوششان می‌آید اما پس از مدتی دچار ناراحتی معده، بی‌قراری و تغییر در مدفوع می شوند و تمایلی به خوردن شیر مادر ندارند.

⚠️با مصرف کردن برخی میوه‌ها شیر مادر طعم بدی پیدا می کند و نوزاد از خوردن آن روی برمیگرداند. اما زیاده روی در کدام میوه‌ها چنین تأثیری دارد⁉️

▪️مرکبات:
مصرف میوه‌هایی مانند پرتقال و لیموترش با اینکه سرشار از ویتامین C است اما طعم شیر را تند می‌کند. مرکبات باعث ناراحتی معده در کودک می‌شود.

💟توت‌فرنگی:
مصرف بیش‌ازحد توت‌ فرنگی هنگام شیردهی می‌تواند حساسیت شدیدی در کودک به وجود بیاورد و نشانه‌های آن شامل گاز در معده، اسهال، بیقراری و گاهی نیز کهیر زدن پوست است.

💟کیوی:
مصرف کیوی ممکن است باعث ایجاد گاز معده و نفخ شکم در کودک شود.

💟گیلاس:
گیلاس به دلیل داشتن طبع سرد در صورت مصرف زیاد می‌تواند مسهل باشد. بنابراین از مصرف آن در زمان شیردهی بپرهیزید.

💟آلو:
آلو نیز خاصیت مسهل دارد و مصرف زیاد آن باعث مشکل نوزاد می شود.

💟سیب:
اگرچه خوردن سیب زیاد توصیه می‌شود اما فیبر موجود در آن می تواند باعث نفخ در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف زیاد و بیش از اندازه آن پرهیز کرد.