۱۰ پاسخ

من پودرموبراستفاده میکنم خیلی هم راحته موها رو کم میکنه

آینه استفاده کن.😁🙈 دیگه چاره ای نیس مگر اینکه بدی همسر جان زحمتشو بکشه!😸😸

از حفظ میزنیم بعضی وقتا پروفسوری میشه😂😂😂😂😂خیلی ام تنوع داره

من میزنم چپل چولاغ میشه.بعداشوهرجان میادزحمتشو میکشه.ولی خیلیرحساس نکن خودتو.اگرمنظورت روی شکمه مال منم خیلی پرموشده کلاموهای بدنم زیادشده ولی روشکمم خیلی شده میگن بخاطراینه بچم پسره.

اره من یا شوهرم تمیزمیکنه یا خواهرم یا مادرم 😁😁😁البته مامانم فقط دستو پامو میزارم اما اون اصرار داره جاهای دیگه رو هم تمیز کنه مادره دیگه قربونش برم
یوقتا ک دسترسی ب کسی ندارم با اینه و حس لامسه ترو تمیز میکنم 😅

از پودر موبر استفاده کن، دیرتر هم در میاد.

با موبر..یا بده شوهرت برات تمیز کنه،با اگ خاعر داری باهاش راحتی بگو تمیزت کنه

من شکممو نمیزنم..اخه چن بار که زدم موهای کرکی و بی رنگ دلم همه رنگی شد😭😭اگه بیشتر بزنم میدونم که زبر میشه...🙁
موهای اونجارو هم شانسی میزنم!!😅😅😅

چرا پودر بهداشتی استفاده نمیکنی عالیه👌👌

فدات ی اینه بزرگ بزارخودتوتمیزکن ی ازپودرموبراستفاده کن راحت تری