۷ پاسخ

دید داره دردناک میزنه شکمتو ماساژ بده من که همین کارو میکنم. چون ی وقتایی حس میکنم نافم داره در میاد کلا از جاش

بله عزیزم الان فسقلیت ماشالا استخوناش دیگ سفت شدن بخاطر همین ضربه هاش دردناکه

اره طبیعیه منم همینطورم تکون میخوره انگار شکمم داره پاره میشه

آخی.اره عزیزم اشکالی نداره.منم باردار بودم دخترم انگار به دهانه رحمم لگد میزد.جوری ک من با دستم باید نگه میداشتم😂😂

سلام ماله‌ منم اینطوریه انگاری میخواد شکممو پاره کنه

اره دیگه عزیز دلم هرچه بزرگ تر بشه تکوناشم محکم تره بعد بچتم شاید بریچه که تو واژنت لگدمیزنه.

طبیعیه عزیزم بخاطر فشاریه که بچه میاره