۷ پاسخ

اره تب میکنن هر ساعت تبش رو چک کن مخصوصا شب
فکر نکنم لاغر بشن

سلام ۲ برابر وزنش:اکه ۵ کیلو هست بهش ۱۰ قطره بده"براش استامینوفن پاراکیید بگیر:شیاف کودکان هم بخر تو خونهدباشه"اگه یوقت خدای نکرده تب رفت بالا با شیاف کنترل کنی:استا رو نیم ساعت قبل واکسن بده

دوبرابر وزنش
بیست دقیقه قبل از اینکه بری

عزیزم نیم ساعت قبل از واکسن دوبرابر وزنش بهش قطره بده مثلا اگر وزنش ۵کیلو هست ۱۰قطره بهش بده بعد ک واکسن زدی روزاول ۴ساعتی قطره بهش بده روز بعدش ۶ساعتی.واسه اینکه پاشو تکون میده دردش میگیره هم پاهاشو قنداق کن.ی کم هم از شیر خودت یا نشاسته ک تو اب حل شده بزن دور تا دور جای واکسنش.من اینکارو کردم اصلا ی ذره هم تب نکرد

دوبرابر وزنش استامینوفن بدید یا کمترم دادید مشکلی نداره بعد واکسنم بستگی داره بعضی از بچها تب نمیکنن بعضیها تب میکنن ،،لاغرم نمیشن

سلام احتمال تب هست:دخترم تبش رفت بالا نصف شیاف زدم براش"بعد واکسن اشتهاشون کم میشه

چه اسم قشنگس داره پسرت من اصلا نشنیده بودم
عزیزم چرا لاغر؟!؟! نه لاغر نمی شه
از جایی که میبری بپرس دقیقش رو که چقدز بدی

تب ممکنه بکنه و بی قرار و بی اشتها بشه ولی من لاغری رو نشنیده ام