۵ پاسخ

پسر منم اینطور بود یواش یواش ۴ شد سه ، سه شد دو و همینجوری بهتر شد الان یک میخوابه. نگران نباش. به مرور درست میشه

سعی کن 7 شب ب بعد باهاش حرف نزنی و بازی نکنی...نور خونه ام کم کن و سر صداها خ کم باشه.احتمالا درست بشه.دختر منم همینطوره

دقیقامثل دخترمن تا۳ماهگی تاساعت ۳ونیم بیداربودبعددیگه میخوابیدولی الان یک ماهی هست دیگه ۱۲شب میخوابه.کم کم درست میشه نگران نباش

سلام. نه عزیزم. پسر منم خیلی کم میخوابید. دقیقا مثل نی نی شما. کم کم هم خوابش نظم میگیره هم به طرز محسوسی زیاد میشه.
ولی نه الان. یکی دوماه دیگه خییییلی بهتر میشه. انگار یه بچه دیگه ست😍😍☺️ نگران نباشین. فقط توی این مدت بغلی اش نکنین. چون اونوقت کارتون سخت میشه

سلام عزیزم
شاید. خوب سیر نمیشه یا بدنش درد میکنه
یا دلش درد میکنه یا بادگلوشو خوب نمیگیری
بالاخره حتما یه چیزی هست که بچه نمیتونه بخوابه