۲۱ پاسخ

من قدامیم پسره. این چرت وپرتاروباورنکنید جفت ربطی به جنسیت نداره

سلام من جنین بریچ جفت قدامی ولی احتمال گفت پسر حالا هفته دیگ میخام برم باز

سلام
من بارداری اولم جفتم قدامی بود بچه م پسر
الان هم باز جفتم قدامی هست نی نی م دختر

من جفتم قدامی هست نی نیم دختره

من جفتم قدامی ِ پسرم هست

سلام
من جفتم قدامی و جنسیت پسر

من جفتم قداميه و بچه ام دختره

ن عزیزم ربطی نداره من قدامی ام پسر دارم

نه عزیزم ربطی ب جفت نداره جنسیت واس من قدامیه و بچمم پسر

سلام عزیزم من جفتم قدامیه بچمم پسره.

سلام بچها من جفتم قدامی ایا خطر ناکه برا زایمان طبعی میترسم خیلی خلفی خوبه یا قدامی

نه عزیزم جفت منم قدامی هست ولی پسر هست

من جفتم قدامیه بچم دختره🥰🤩

قدامی بسربچه ام

من قدامی دختره

منم جفتم قدامیه و پسمله.😍

من قدامیم دختره خواهر شوهرم چند سال پیش باردار بود ولی قدامی بود و پسره نی نیش

من جفتم قدامی عزیزم بچم پسری

سلام من بچم دختره
ولی ربطی به اینا نی اگه طبع شوهرت گرمی باشه بچت پسره سردی باشه بچه دختره به پدر بچه مونده گلم بعدشم هرچی هس صحیح و سالم باشه

منم جفتم قدامیه ‌ربطی نداره عزیزم

سلام عزیزم، موقعیت قرارگیری جفت صرفا مدلی هست که جفت به دیواره رحم وصل میشه و ارتباطی به جنسیت جنین نداره، من دو قلو پسر باردارم که جفت یکیشون قدامی و اون یکی خلفی هست