۲۱ پاسخ

بعد از تشخیص بارداری به کمک آزمایش خون، نوبت به بررسی وضعیت مادر و جنین می‌رسد. بررسی جنین به کمک سونوگرافی انجام می‌شود. معمولاً اولین سونوگرافی در مورد بررسی وضعیت قلب جنین است. اما قلب جنین چه زمانی تشکیل می‌شود و چه زمانی باید برای انجام سونوگرافی مراجعه کرد؟ قبل از پاسخ به این سوال لازم به ذکر است که شما می‌توانید  با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در مورد روند رشد جنین در طول بارداری بالا برده با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای فرزندپروری مانند شیردهی، خواب، نموداررشد و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

قلب جنین چه زمانی تشکیل می‌شود

در پایان هفته چهارم بارداری، ضربان قلب جنین شروع می‌شود. قلب که رشد آن از هفته سوم بارداری شروع می‌شود، دارای انقباضات سریع و نامنظم است که می‌تواند خون را به داخل رگ ها پمپاژ کند. تا هفته دهم، قلب جنین به طور کامل رشد کرده است. انقباضات قلبی قبل از اینکه با دستگاه‌های دستی داپلر معمولی در مطب قابل شنیدن باشند، با سونوگرافی قابل مشاهده خواهند بود. در طول سونوگرافی بین هفته‌های 18 تا 22 بارداری، می‌تواند به کمک سونوگرافی غربالگری وضعیت سلامت قلب را به طور کامل بررسی کرد.

بهترین زمان سونوگرافی قلب جنین

ضربان قلب جنین ممکن است ابتدا با سونوگرافی واژینال در اوایل 5 و نیم تا 6 هفته پس از لقاح تشخیص داده شود. این زمانی است که اولین علامت قابل مشاهده از جنین در حال رشد، در تصویر سونو دیده می‌شود. اما بین ۶ و نیم تا ۷ هفته پس از بارداری، ضربان قلب بهتر قابل ارزیابی است. بنابراین بهترین زمان برای سونوگرافی قلب، پایان 7 هفتگی است.

این سونوگرافی به صورت شکمی انجام می‌شود. در بیشتر مواقع ضربان قلب قابل تشخیص است. اما گاهی در این زمان قلب مشاهده نمی‌شود. بنابراین ممکن است پزشک سونوی ترانس واژینال را تجویز کند که تصویر با جزئیات بیشتری را می‌دهد و در صورت سلامت جنین انتظار می‌رود این سونو ضربان قلب را تشخیص دهد.

دلایل تشکیل نشدن قلب جنین

چه چیزی باعث می‌شود جنین ضربان قلب نداشته باشد؟ این یکی از رایج‌ترین سوالات زوجین است. در 90 درصد موارد، ناهنجاری ژنتیکی یکی از دلایل اصلی است. یک جنین 7 تا 8 هفته باید ضربان قلب قابل مشاهده داشته باشد. اگر هیچ ضربان قلب قابل مشاهده نیست (حتی در سونوی واژینال) ، پزشک وضعیت شما را بررسی خواهد کرد و ممکن است تشخیص حاملگی ضعیف یا مشکل‌دار یا سقط جنین را تایید کند.

آیا جنین هنوز می‌تواند بدون ضربان قلب رشد کند؟ قلب خون حامل اکسیژن را در سراسر جنین در حال رشد حرکت داده تا بتواند به رشد خود ادامه دهد. بدون ضربان قلب در گردش خون، بافت‌های جدید اکسیژن کافی برای زنده ماندن ندارند. بنابراین امکان ادامه بارداری بدون تشکیل قلب جنین نیست.

مراجعه در زمان اشتباه به سونوگرافی

یکی از اصلی‌ترین دلایلی که ممکن است مانع دیده شدن قلب در سونوگرافی شود، تخمین اشتباه زمان بارداری است. محاسبه سن بارداری باید توسط متخصص انجام شود. الگوی تخمک گذاری نامنظم می‌توان در سن بارداری تفاوت ایجاد کند. بنابراین مطمئن شوید که در زمان درست مراجعه کرده‌اید. بعضی والدین به دلیل شور و شوق فراوان زودتر از وقت موعد در 5 یا 6 هفتگی مراجعه می‌کنند و دیده نشدن قلب می‌تواند منجر به بروز اضطراب در آنها شود. بنابراین ضروری است برای مراجعه به سونوگرافی براساس تاریخ اعلام شده توسط پزشک اقدام کنید.

بله عزیزم برامنم قلب هفت هفته تشکیل نشده بود اخر نه هفته رفتم همچی اوکی بود

بچه ها برام دعا کنید منم قلب بچم تو هفته هفتم تشکیل نشده بهم گفتن 10روز دیگه مجدد بیام سونوگرافی
ترخدا برامنم دعا کنید .
کیا ایطوری بودن و خوش خبرشدن؟

🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃✨🍃

🍀 @ehyakonandegan 🍀

www.ehyasalamat.com

⛔️ #سقط_جنین ⛔️

🌺 حکیم دکتر روازاده 🌺

👈 اینکه تازگی ها مد کردند که قلب جنین تشکیل نشده و بچه باید سقط شود، 😢 دروغ جدید دشمن است.

📢 بچه هایی که لک سیاهی روی سونوگرافی افتاده، نشان دهنده این است که 👈 آن بچه در آینده نابغه یا بسیار باهوش خواهد شد. نشانه تشکیل نشدن قلب نیست.....😡 به همین دلیل دشمن با این حربه باعث می شود بچه را بکشیم و نگذاریم که چنین بچه ای به دنیا بیاید.😔

نگران نباش عزیزم کاملا طبیعی اصلأ استرس نداشته باش ایشالا سری بعد ک میری صدای قلب نی نی کوچولو تو می‌شنوی منم هفته هفتم قلب پسرم تشکلیل نشده بود هفته دهم ک رفتم همه چی اوکی بود

سلام مامانای گل من امروز رفتم دکتر گفت جنین تشکیل شده ۶هفته و ۵روزشه
ولی تو باید الان حداقل جنینت ۷هفته و ۵روزش باشه بعد سونو واژینال دادم یک ترشح قهوه ای بود حالا دکترم میگه از نظر من بارداریت صفره باز گفت یک هفته بمون دوباره برو سونو ببین قلب تشکیل میشه یانه ترو خدا کمکم کنید چی میشه

بله عزیزم
7هفته تازه قلب تشکیل میشه
شما بهتره 8هفته سونو بری.

اره عزیزم تو ۸ هفته تشکیل میشه برا منم ۹ ۱ روز بود نشون داد

آره عزیزم بارداری اول اینجوری بود که گفتن طبیعی خیلیا اینجوری شدن البته من 3ماهم بود از اول میگفتن قلب نمیزنه

ینی چی مگه 35هفته نیستی😲

نگران نباش منم اينطوري بودم يكم زمان بده

من ۷ هفته و ۴ روز تشکیل شده بود خداروشکر تا ۱۰‌هفته وقت هست خیلیا لقاحشون دیر انجام میشه

اره عزیزم معمولا جنین پسر دیر تشکیل میشه ۸ هفته تموم کنی من که اینجوری بودم واسه دخترم تو ۶ هفته تشکیل شد ولی واسه پسرم اخر ۸ هفته بود

سلام بله جنین من 9هفته تشکیل شده بود

اره تا ۹هفته جا داره ازمن ۶تشکیل شده بود

من 4 هفتگی رفتم تشکیل نشده بود هنوز

عزییییز دام همه همینن معمولا .قلب هفته ۸ به بعد تشکیل میشه

بله.پسر من در آخر هفته نهم قلبش تشکیل شد و در سونو هفته هفت قلب تشکیل نشده بود

آره عزیزم
تا ۸ که نرماله تشکیل نشه
دوست من هفته ۱۰ تشکیل شده بود

من خواهرم بهش گفته بودن قلبش تشکیل نشده ۸ هفته رفت گفتن قلبش تشکیل شده ولی متاسفانه تو ۱۳هفته سقط شد چون جفتش افتاده بود😔😔

تا ۹ هفته وقت هست