۹ پاسخ

عزیزم احتمالش هست پریود شی،من سه روز بعد پریود میشم ،ال دی ب فاصله یک هفته بعد باید بخوری،الان میتونی از کاندوم استفاده کنی.

نگران نباش تا۵.۶روز میشی.قرص نخور

نه دیگه باید بزاری پریود بشی معمولا تا پنج روز بعد پریود میشی

عزیزم دیگه نخور تا ۵ روز وقت هس که پریود شی

سلام من ۸ روز قرص ال دی خوردم الان نمیخام یخورم مشکلی داره

سلام یه سوال اگه کسی قرص ال دی خورده باشه یه بسته وبعداز ۷روز پریود نشه باید چیکار کنه

بعد از اتمام قرص یکهفته نباید قرص بخوری و بعد از یکهفته باید شروع کنی،من بعد از ۴ ۵ روز پریود میشم

سلام من یک بسته قرص ال دی خوردم تموم شده دو شب قرص نمیخورم میخواستم کی پریود میشم

سلام عزیزم پریود میشی صبر کن.
یا طبیعی جلوگیری کن یا از کاندوم استفاده کن.دیگه قرص رو ادامه نده تا پریود شی اگر ادامه بدی پریود نمیشی