۷ پاسخ

دیروز دکتر به من کپسول ژلاکس که حاوی روغن کرچک هست بهم داد که درد هام شروع بشن . پیاده روی کنم

برای اینکه دردات شروع بشن فقط بذرکتان اسیا کن توابجوش یکم ولرم شد بخور سه تالیوان بخور من سرهردوبچم همینکورکردم ماما بهم گفت

من روغن کرچک خوردم هم تهوع گرفتم هم بچم مدفوع کرد ولی شکمم اصلا کار نکرد و خالی نشد😐

کپسول گل مغربی استفاده نکن عزیزم. خطر پارگی کیسه آب داره

روعن کرچک خوب نیست موقع زایمان حالت تهوع و اسهال میاره شیافم به دکترم گفتم گفت نه استفاده نکن بنظرم پیاده روی از همه بهتره

سلام مامان عزیز من هیچ کدوم رو استفاده نکردم ، ورزش و پیاده روی طولانی ،بالا و پایین رفتن از پله البته با اجازه دکتر خیلی کمک کرد تا دردهایم زودتر شروع بشه

روغن کرچک خطر داره ممکنه بچه مدفوع کنه