خانما چیپس ضرر داره بخورم؟باماست موسیر

۶ پاسخ

من خیلی هوس میکنم از دکترم پرسیدم گفت خیلی مصرف نکن ک جای غذا خوردن رو بگیره مشکل نداره

چیبس و پفک ک بله ولی برا رفع هوست بخور ماست موسیر هم خوشمزه من میخورم ماست موسیر🥰

در کل میگن ضرر داره،ولی اگر زیاده روی نکنی ک میلی ب غذا نداشته باشی یا معده درد بگیری و از این جور مشکل ها عیبی نداره مصرفش فقط رعایت کن ک حالت بد نشه من خودمم میخورم

همش هوس میکنم سادشو میخورم یکم

چیپس که خوب نیست ولی کمش اشکالی نداره چون هوس کردی ی بار بخور

زیادش ظلرداره ن اینکه یباربخوری چیزیت شه