ماست موسیر در بارداری و موسیر چه فواید و مضراتی دارد؟

انتشار: تیر ۱۳۹۹ | بروزرسانی: اردیبهشت ۱۴۰۴
خوردن موسیر در بارداری ضرر دارد؟

موسیر یکی از گیاهان بسیار پرخاصیت است که می‌توانید در حد اعتدال، در بارداری مصرف کنید. این ماده خواص زیادی از جمله تنظیم فشار خون، جلوگیری از یبوست، تقویت سیستم ایمنی و... دارد؛ به ویژه زمانی که با ماست ترکیب می‌شود، خواص آن افزایش پیدا می‌کند. با این حال، افراط در خوردنش می‌تواند منجر به بروز مشکلات از جمله افزایش احتمال خونریزی در زمان زایمان شود. در این مقاله، قصد داریم در مورد خواص و مضرات مصرف موسیر در بارداری بیشتر توضیح دهیم.

با نصب اپلیکیشن گهواره، در جریان تغییرات هفته به هفته بارداری خود قرار می‌گیرید. این برنامه، اطلاعات تخصصی درباره رشد جنین، سلامت مادر و تغذیه ارائه می‌دهد و تمامی آزمایشات و معاینات بارداری را یادآوری می‌کند و هر روز یک پیام مشاوره‌ای متناسب با سن بارداری خود دریافت خواهید کرد.

خواص موسیر در بارداری

موسیر، سرشار از ویتامینC ،A  و منابع فسفر و منیزیم است. همین ترکیبات، از آن یک ماده‌ی غذایی مفید برای سلامت استخوان‌ها ساخته است. به نظر می‌رسد که موسیر حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و فنول باشد! این ویژگی، آن را به یکی از بهترین غذاهای آنتی اکسیدانی برای کاهش آسیب رادیکال‌های آزاد و مبارزه با بیماری‌های مزمن تبدیل کرده است. دو مجموعه از ترکیبات، اکثر خواص درمانی شناخته شده در ‌موسیر را تشکیل داده: ترکیبات سولفور مانند آلیل پروپیل در سولفات (APDS) و فلانوئیدها مثل کورستین.

خواص موسیر در بارداری

* مقاله سیر در بارداری را مطالعه کنید.

خوردن موسیر در بارداری نه ‌تنها طعمی عالی به غذاهای شما می‌بخشد، بلکه فواید مختلفی برای سلامتی شما دارد. از جمله خواص موسیر در بارداری، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • موسیر حاوی فولات یا فولیک اسید است که برای پیشگیری از نقایص لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا در کودکان لازم است و به سلامت روانی کودکان کمک می‌کند.
  • خوردن موسیر در بارداری همچنین میزان فشار خون را در دوران بارداری تنظیم می‌کند و از تشکیل لخته‌های خون که منجر به عوارض بارداری خطرناک می‌شود، جلوگیری می‌کند.
  • موسیر برای زن باردار و‌ دیگر سبزیجات، عملکرد دستگاه گوارشی شما را بهبود می‌بخشد؛ بنابراین می‌تواند از یبوست که در بارداری بسیار شایع است، پیشگیری کند.
  • موسیر با عفونت‌های باکتریایی و ویروسی نیز مبارزه می‌کند.
  • موسیر سطح قند خون را در بیماران دیابتی کاهش می‌دهد. همچنین از کاهش انسولین پیشگیری کرده و سوخت و ساز گلوکز را افزایش می‌دهد.
  • مصرف موسیر، تاثیر مثبتی بر دستگاه اعصاب مرکزی دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می‌دهد.

ماست موسیر در بارداری

خوردن ماست موسیر در بارداری، یکی از روش‌های جذاب در رژیم بارداری است. افزودن آن می‌تواند دریافت کلسیم و پتاسیم شما را افزایش دهد. از آن‌جایی که نیاز به کلسیم در دوران بارداری، به دلیل رشد جنین افزایش پیدا می‌کند، مصرف ماست و سایر لبنیات بسیار مفید است. به‌خصوص از خوردن ماست موسیر در سه ماه اول بارداری غافل نشوید.

البته خوردن چیپس و ماست موسیر در بارداری توصیه نمی‌شود زیرا می‌تواند اضافه وزن و دیابت بارداری را تشدید کند.

مضرات موسیر در بارداری

مضرات موسیر در بارداری

باید در خوردن موسیر در بارداری دقت کنید زیرا افراط در مصرفش، می‌تواند باعث افزایش خونریزی در زمان زایمان شود. همچنین ترشی موسیر در بارداری، به دلیل وجود سرکه سفید می‌تواند منجر به سوزش معده و تحریک آن شود؛ بنابراین نباید در خوردنش افراط کنید.