۱۵ پاسخ

برای اطلاعات کاملتر می توانید به علائم بارداری مراجعه کنید.

الهی که به حق بزرگی خدا اگر بچه بخوای باردار باشی؛منم همین حالت و داشتم فردای موعد زدم دیدم مثبت شد

یه روز بعد پریودی هم میتونی تست بزنی مشخص میشه من خودم یه روز عقب زدم تست زدم مثبت بود

صبر کن اگر پریود نشدی بیبی چک بزن

گاهی وقتا نزدیک پریودی هم این علائم ها بوجود میاد واسه همین اشتباه گرفته میشه منم قبلنا اینجوری میشدم فک میکردم حامله ام ولی خدا رو شکر الان حامله ام بازم این حالتا رو دارم دو روز دیگه هم صبر کن ان شاءالله که بارداری

عزیزم صبر کن اگه پریود نشدی تست بزن ایشالا که بارداری اینا میتونه از علائمش باشه

این علائمها علائم بارداری برو ازمایش بارداری بده عزیزم

تست بزن من دو روز به پری نشون داد

ببخشید من کیست تخمدان دارم میشه با وجود کیست باردار شم

سلام به احتمال زیاد بارداری یه تست بدا

سلام من روزی ک میشد ۳۰روز ک باید پریود بشم اقدام کردم یعنی ۲روز پیش الان شد ۳۲روز میشه باردار بشم

سلام من ماه قبل کلی علامت بارداری داشتم منتهی پریود شدم این ماه اقدام کردم ولی هیچ علامتی ندارم

ارضا شدن من ضرر هس یانه من همیشه از نزدیکی اقام ارضا میشم

عزیزم ی بی بی چک با دقت ۹۹درصد از داروخونه بگیر و بذار تا خیالت راحت بشه

من دوروز مونده به پریودم میخوام از اقام نزدیکی کنم ضرر داره یانه وهم تنگی واژن دارم‌چند روز هس