سوال های مرتبط

مامان ❤️فاطمه❤️ مامان ❤️فاطمه❤️ ۲ سالگی
کنترل عصبانیت

هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.

مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.

خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.


@koodakaneh7
مامان برسام😍🧿 مامان برسام😍🧿 ۲ سالگی
راهکارهایی برای مواجهه با پرخاشگری کودک نوپا

اولین قدم برای پرداختن و رفع چنین مشکلی این است که مطمئن شوید کودک نوپای شما می‌داند رفتار تهاجمی و پرخاشگرانه غیرقابل قبول است و راه‌های دیگری برای ابراز احساسات خود به او نشان بدهید. برخی از راهکارهای مهم دیگر برای رویارویی با پرخاشگری کودک نوپا شامل موارد زیر است:

آرامش خود را حفظ کنید: فریاد زدن بر سر کودک، کتک زدن او یا گفتن اینکه بچهٔ بدی است، او را به ایجاد تغییر مثبت در رفتارش وادار نمی‌کند. با این روش شما فقط بیشتر تحریکش می‌کنید و به او نمونه‌هایی از کارهای جدید نادرست برای امتحان کردن می‌دهید. اما اینکه به کودک نشان ‌دهید که شما می‌توانید خشمتان را کنترل کنید به او نیز کمک می‌کند تا خشم خود را کنترل کند.

محدودیت‌های مشخص و روشن ایجاد کنید: هر بار که کودک نوپایتان تهاجمی رفتار می‌کند بلافاصله واکنش نشان دهید. او را از موقعیتی که در آن است برای مدت کوتاهی جدا کنید؛ فقط یک یا دو دقیقه کافی است. این کار به او فرصتی برای آرام شدن می‌دهد و بعد از مدتی رفتار خود را با این نتیجه ارتباط می‌دهد و متوجه می‌شود که اگر کسی را بزند یا گاز بگیرد، از آن موقعیت خارج خواهد شد.

رفتار خوب را تقویت کنید: به جای اینکه تنها زمانی به کودک خود توجه کنید که رفتار بدی داشته، سعی کنید رفتار خوبش را هم مورد متوجه قرار دهید. برای مثال، وقتی به جای هل دادن یک کودک دیگر از شما می‌خواهد که او هم یک دور تاب بخورد، از او برای بیان خواسته‌اش تعریف کند. با پیشنهاد اینکه تابش را هل دهید یا با او بازی کنید، رفتار خوبش را تشویق کنید. به مرور زمان کودک متوجه خواهد شد که کلماتش چه قدرتی دارند.
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۲ سالگی