ولی رستا بزارم جلوش کاری با نخ ها نداره کارتون رو میخوره😂😂😂😂😂😂😂👌👌👌👌
پسر منم قاتل کتاب کاغذ مقوا تا میمونه ایکی ثانیه میخوره
از جمله فواید دست ورزی برای کودکان، تقویت حس کنجکاوی و حس جست و جوگری است. انجام بازیها و فعالیتهای دست ورزی به همراه دیگر بچهها یا همراه اولیا و مربیان سبب تقویت مهارتهای اجتماعی، سرعت انتقال و روابط عمومی کودک میشود و به کیفیت زندگی اجتماعی و تعاملات و روابطش کمک میکند. کودکانی که هنوز بهراحتی نمیتوانند به بیان احساسات و افکار خود بپردازند در فضایی که این بازیها و فعالیتها ایجاد میکنند، میتوانند به آسانی هیجاناتشان را تخلیه کنند. علاوه بر این تمرکز آنها بیشتر میشود و مهارت یادگیری هم در آنها بهبود مییابد.
یکی از مهمترین تأثیراتی که فعالیتهای دست ورزی بر روی کودکان میگذارد این است که آنها بر روی حرکات بدنیشان تسلط و کنترل پیدا میکنند و تمامی حواسشان به طور کامل درگیر فعالیتشان میشود و میتوانند بین مغز و اندامهای حرکتی خود و چشمها هماهنگی ایجاد کنند.
این مهارت در حقیقت به تسلط کودک بر استفاده درست از ماهیچههای دست و انگشتهایش و ارتباط و هماهنگی آنها با دستورات ارسالشده از طرف مغز، اطلاق میشود.
چنانچه کودکان در این مهارت پیشرفت داشته باشند، میتوانند آسانتر از عهده کارهایی چون بستن زیپ و دکمه و بند لباس و کفششان، رنگآمیزی و نقاشی کشیدن، نگه داشتن مداد و نوشتن، نواختن ساز، ساختن کاردستی و ماکت، گرفتن شانه، قاشق و چنگال و مسواک و… بربیایند. این کارها هرکدام بهنوعی از طریق ابزارهای خاص خودش انجام میشود که بهمرورزمان و با تمرین، کودکان در انجام آنها ماهر میشوند.
اگر کودکی در دست گرفتن مداد مشکل داشته باشد، هنگام نقاشی و نوشتن زود خسته بشود، دست خط کندی داشته باشد یا نتواند کارهای روزمره و شخصیاش را بهراحتی انجام دهد، ضعف دست ورزی دارد و بهتر است به کمک والدین و مربیان آن را تقویت کند. تمرین مهارت دست ورزی در کودکان در 4 مرحله انجام میشود: تمرکز و تسلط ذهنی بر دستها، چنگ زدن و دستکاری وسایل و مواد (مانند خمیر بازی)، هماهنگی چشم و دست و تقویت اندامهای فوقانی
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.