اعتصاب شیر در ۳ماهگی😯
یک پدیده شایع بین نوزادان. که کودک به صورت ناگهانی از خوردن شیر امتناع میکند و دفعات شیر خوردن از ۲ ساعت یه بار به ۵ ساعت یا بیشتر می رسد یا گاها فقط موقع خواب شیر میخوره😑
دلایل بسیاری وجود داره که اصلی ترین اون درد لثه در نتیجه ایجاد کانال در لثه ها هست و دلایل دیگری چون سوختگی یا ترس از سر و صدای محیط و...هم میتونه عامل باشه یا استفاده از شیر خشک هایی که مزه خوبی ندارن.
درمان چیه؟
من خودم ۱۴ روز درگیر این ماجرا بودم ولی این راهکارا بسیار کمک کنندس😊👇
۱ صبور باشید.
۲ از ژل های بی حس کننده لثه یا استامینوفن برای آرام کردن درد لثه استفاده کنید.
۳ خنک و تاریک کردن  محیط شیردهی.
۴ تعویض شیرخشک نوزاد مخصوصا نوزادانی ک شیر خشک های پپتی یا پپتی جونیور میخورن یا حتی شیرین کردن این شیرها(مقدار کم تازمان رفع اعتصاب شیر)
۵ پوزیشن شیر دهیتون را عوض کنید.(این به من خیلی کمک کرد بچمو گهواره مانند زیر سینه تاب میدادم ایستاده،وقتی سینه را میگرفت میشینستم)
شمام تجربیاتتون را زیر این تاپیک اضافه کنید😊

۱۰ پاسخ

❤️❤️❤️

مامان های گل این مشکل براشون پیش میاد لطفا شیر رو قط نکنن هر طوری میشه شیر خودتون رو بدین یا با سرنگ یا با قطره چکان یا با شیشه چون بعدش اینجوری دوباره از سینه میخوره ولی اگه شیر خشک بدیم دیگه سینه رو قبول نمیکنه

اره منم این مشکل رو داشتم خیلی در گیرش بودم و همش حرص میخوردم الان خدارو شکر بهتر شده

وای عزیزم دقیقا پسر منم الان این وضعیت رو داره سه ماه و ۱۲ روزشه‌

فکر کردم‌فقط پسر منه که اینجوری میکنه

ممنونم عزیزم

بعد درست میشه مال من دو ماه نشده بود سینه رو هرکاری کردم نگرفت کلا شیرخشکی شد الان چند روزه شیرخشک نمیخوره روانیم کرده توش یه حبه قند بریزم یا نبات بد نیست اونوقت ؟
دیابت نگیره

پسر منم الان دوهفتست اینجوری شده

اعتصاب شیر تو هفت یا هشت ماهگی هم میشه؟؟؟

دخترم نگرفت دیگه 😔

مرسی عزیزم واقعا همینطوره من دخترم تو سه ماهگی خیلی واسه شیر خوردن اذیت کرد ولی خداروشکر الان خوب شده

سوال های مرتبط

مامان رادمان مامان رادمان ۱۳ ماهگی
اسهال در نوزادان👶
یکی از نگرانی های خود من این قضیه بود دکتر که رفتم ایشون هم مثل دکتر عزیززاده و چندتا پزشک دیگه تشخیصشون همینی بود که میگم.
مادرایی که شیرخودتونا میدید اگر شیرخوارتون اندازه دفعاتی که شیر میخوره هم دفع مدفوع داشته باشه هیچ ایرادی نداره و حتی بسیاری معتقد هستن شکم نوزادانی که شیر مادر میخورن روان تره و در واقع اسهال در این دسته از نوزادن معنایی نداره.
اما شیرخوارانی که شیر خشک میخورن بیشتر از ۶بار در روز و مدفوع سفید یا کرم رنگ نشان دهنده اسهاله.
نکته ۱👈 وجود دانه های سفید دریک مدفوع زرد یا سبز طبیعیه.
نکته۲👈وجود خلط یا بلغم یا همون کش دار بودن مدفوع اگر به دفعات زیاااد نباشه طبیعیه و استفاده از قطره های پروبیوتیک مثل پدی لاک و پروکید پویا کمک میکنه رفع شه.
نکته۳👈مادرانی که نوزادشون شیرخودشونا میخورن اگر در حین یابلافاصله بعداز شیر خوردن مدفوع کنن طبیعیه.
نکته ۴👈 اگر نوزادت شیرخشک بدون قند میخوره و اسهال داره ولی وزن گیریش روزی ۲۵ گرمه یعنی هر ۴ روز ۱۰۰ گرم اصلا نگران اسهال نشو😊
نکته ۵👈مدفوع کردن زیاد شیرخواری که شیر مادر میخوره به هیچ وجه به معنای جذب نشدن شیر یا عدم وزن گیری یا ضعیف شدن نوزاد نیست.تامام😌
مامان حامی مامان حامی ۱۰ ماهگی
👼🏻تغذیه کودک👼🏻🇰🇼:
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️
درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
✔️هر بار که به کودک شیر می‌دهید، حتما آروغ او را بگیرید. آروغ زدن کمک می‌کند علائم رفلاکس کاهش یابد. اگر کودک شیشه شیر استفاده می‌کند، پس از هر 30 تا 60 سی‌سی شیر، آروغ او را بگیرید. در مورد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز پس از هر بار مکیدن سینه باید آروغشان گرفته شود.
✔️همیشه کودک خود را بر روی تشک سفت و به پشت بخوابانید. حتما توجه کنید اطراف کودک در گهواره یا رختخواب نباید بالش، پتوی کلفت، عروسکهای پشمالو و نرم وجود داشته باشند.
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
🔹 #شیر_پاستوریزه

🍶از چه سنی به کودک شیر پاستوریزه بدهم؟

از چه سنی می‌شود به جای #شیرخشک، #شیر_پاستوریزه به بچه داد. کدامشون بهتر است؟

🍶بهترین تغذیه برای شیرخوار، تغذیه با شیر مادر است و تا 2 سالگی باید توصیه ‌شود که شیرخواران حتما شیر مادر بخورند.
منتها از 6 ماهگی به بعد در کنار تغذیه با شیر مادر، باید تغذیه تکمیلی برای شیرخواران هم شروع شود.

از آنجا که گاهی اوقات مصرف #شیر_پاستوریزه در کودکان می‌تواند ایجاد حساسیت شود که با علائمی چون #دلدرد، #استفراغ یا #اسهال تظاهر پیدا می ‌کند، توصیه می ‌شود بعد از یک سالگی به تدریج به کودک شیر پاستوریزه بدهید.مادر و کودکی ها درصورتی که کودک دچار حساسیت و مشکل نشد، دادن #شیر_پاستوریزه را ادامه بدهید.
البته مقدار شیر به این بستگی دارد که کودک به چه میزان از شیر مادر و شیر خشک تغذیه می‌کند.


🔵 اگر کودکی با #شیر_خشک 🍼بزرگ شده باشد، توصیه مادر و کودک بر این است که تا #یکسالگی همان شیر خشک را بدهید و بعد از یک سالگی، به تدریج دادن شیر پاستوریزه را امتحان کنید.
اگر کودک شیر پاستوریزه را دوست داشت می ‌توانید به او طی روز نیمی شیر و نیمی شیر خشک بدهید و به تدریج بر میزان آن بیفزاید. البته از تغذیه کودک با غذا غافل نشوید و حتما به او انواع سوپ را بدهید.
در وعده صبحانه تخم ‌مرغ را در برنامه غذایی‌اش بگنجانید و آبمیوه‌های طبیعی به او بخورانید.


فوروارد کن برای مامانای که نینی دارن 😍👇

@manvakoodakamm
مامان شکر پنیر مامان شکر پنیر ۷ ماهگی
به گفته پزشکان بهترین زمان برای دادن قطره مولتی ویتامین به نوزاد صبح تا ظهر است و فرقی نمی‌کند که قبل از شیر دادن یا بعد از آن کودک قطره خود را بخورد. اما دقت داشته باشید که اگر مولتی ویتامینی که به کودک می‌دهید، حاوی آهن نیز هست، بهتر است نیم ساعت بین مصرف آن با شیردهی فاصله بگذارید. تا خوردن شیر در جذب مولتی ویتامین اختلالی ایجاد نکند


اگر با استفاده از قطره چکان و یا قاشق موفق به دادن مولتی ویتامین به نوزاد خود نمی‌شوید، می‌توانید مقدار تعیین شده از مولتی ویتامین را در شیشه شیر ریخته و در ترکیب با شیر خشک و یا شیر مادر به نوزاد بدهید. سعی کنید مقدار شیر اندکی درون شیشه بریزید. زیرا اگر همه آن توسط کودک خورده نشود، مولتی ویتامین به طور کامل و به اندازه کافی مصرف نشده و کار شما بی فایده به حساب می‌آید.

همچنین می‌توانید مولتی ویتامین را در ترکیب با آب‌میوه نیز به کودک بدهید. البته بهتر است در این زمینه سن کودک را در نظر بگیرید زیرا در برخی از سنین کودکان مجاز به خوردن برخی از آبمیوه‌ها نیستند. چنانچه کودک پس از خوردن مولتی ویتامین آن را تف کرد یا اینکه استفراغ کرد، لازم نیست بار دیگر مکمل را به وی بدهید. اما اگر هر بار این اتفاق می‌افتد، حتما در این رابطه با پزشک مشورت کنید.


منبع : داروخانه مثبت سبز تایید شده توسط پزشک مهکامه مرادی


البته دکتر به من گفت اگر زیر نیمساعت بالا آورد مجدد دارو رو تکرار کنم