۸ پاسخ

اینو حدودا ۲۰سال پیش دیدم
قسمت دو هم داره اونم بد نیست ادامه اینه

چقدر من ازین فیلم میترسم

فاطی من دیدمش خیلی قشنگ بود فقط اینکه یه قسمته یا چند قسمته

دیدم ترسناکه

میترسممممم

با چه اپلیکشن فیلم میبینی؟
من با بلبل جان می‌دیدم فیلتر شد

همونی بچه نیس ضاهرش بچه اس؟

ترسناکه؟؟؟؟

سوال های مرتبط

مامان آنیسا خانوم🍩👶 مامان آنیسا خانوم🍩👶 ۱۱ ماهگی
سهم بچه ها

پدر و مادرها گاهی به دو شکل متناقض به فرزندشان آسیب می‌زنند. شکل آشنایش وقتی است که فرزند را دلیل رنج خود می‌دانند. مثل دو نفری که زندگی جهنمی دارند ولی مرتب به فرزند یادآوری می‌کنند که به خاطر او حاضر به جدایی نیستند. اینها در دل فرزندشان بذر احساس گناه عمیقی را می‌کارند که فرزند تاوانش را می‌دهد.

شکل دیگر و شاید رایجتری هم از آسیب زدن به فرزند رفتار پدر و مادرانی است که مرتب به فرزند یادآوری می کنندکه تنها و تنها دلیل خوشبختی شان او است. این شکل از برخورد بار سنگین خوشبختی پدر یا مادر را به روی شانه های نحیف فرزند می‌اندازد و نامنصفانه بذر مسوولیتی را در دل او می‌کارد که نباید سهمش باشد.

فرزندان مسوول خوشبختی پدر مادرها نیستند. کاش این را بفهمیم.

پ.ن :
جلد کتاب شنل قرمزی ش رو پاره کرده داره در رو میبنده دعواش نکنم
اینم از باباش ، که شلوارش رو از یه ست خونگی ش برداشته
بلوز ش رو از یه ست دیگه 😑😑😑😏🫤😵‍💫
میگه چه فرقی داره صورتی ن دیگه هردو 😏😏😏
تازگیا موقع پوشک کردن هم در میره.....
اینو کجای دلم بزارم 😂😂😂😂😂
مامان آنیسا خانوم🍩👶 مامان آنیسا خانوم🍩👶 ۱۱ ماهگی
‍ وابستگی
کودکان دراثر تجربه هایی که درطول سالهای اول زندگی کسب میکند نوعی وابستگی به والدین خود پیدا میکنند که میتواند سالم یا ناسالم باشد.

1️⃣وابستگی ایمن (سالم): این نوباوگان از والدین خود به عنوان تکیه گاه امن استفاده می کنند. هنگامی که از آنها جدا می شوند، ممکن است گریه کنند. با برگشتن والدین کودک به طور فعال به دنبال تماس با آنها هست و گریه اش فوراً کاهش می یابد. آنها به والدین خود اعتماد دارند و می دانند در موقعیت های ناراحت کننده، در دسترس هستند.
2️⃣وابستگی مقاوم (ناسالم): این کودکان به هنگام جدایی از والدین؛ مضطرب می شوند و از آنها جدا نمی شوند. بعد از برگشتن نیز عصبانی می شوند و معمولاً والدین شان را کتک زده یا هول می دهند. این والدین در گذشته، با تنها گذاشتن مکرر کودک خود در مواقع نیاز، گاهی کمک کننده بوده اند و گاهی نبوده اند.
3️⃣وابستگی دوری جو (ناسالم): این کودکان بی توجه به حمایت و علاقه دیگران هستند و سعی می کنند نسبت به جدایی یا حضور والدین بی تفاوت باشند. هنگام جدایی از والدین مقاومتی نمی کنند و با ناراحتی کمی در کنار افراد غریبه قرار میگیرند. به هنگام دیدن مجدد والدین سرد هستند

بعد از جنگی طولانی با پدر غش کردن ایشون
نیم‌ساعت نشده بیدار میشه باز میاد تو دست و پا ما 😂😂😁😁😁
مامان جون کی بزرگ میشی لااقل یه چایی بزاری واسمون
😂😂😂🧿🧿🌧️🌧️🌧️
قدیما میگفتن هر کی عاشق ته دیگ باشه شب عروسی ش بارون میاد
و من چه استرسی کشیدم ولی خدارو شکر بارون نیومد که گل و لباس م‌ خراب بشه 😂😂😄😄😄😄
حالا من چی خیلی دوست داشتم که نزدیک اسباب کشی م داره از آسمون سیل میاد ؟؟؟؟؟

🌧️🌧️🌧️🌧️😂😂😂😂😁😁😁😁🤳🤳🤳
مامان آنیسا خانوم🍩👶 مامان آنیسا خانوم🍩👶 ۱۱ ماهگی
موقعیت: وقتی که دختر عاشق کدو حلوایی ه 🤗😌👶

از معجزات کدو حلوایی اینکه تو بدترین حالت یبوست هم نی نی باشه معجزه می‌کنه
فواید دادن کدو تنبل به نوزاد
کدو تنبل خاصیت ها و مزایای مختلفی دارد که برخی از آنها از قرار زیر است:

1- مواد مغذی ضروری

کدو تنبل بسیاری از ویتامین ها و مواد مغذی ضروری برای رشد کودک را دارد. این ماده حاوی چندین ماده معدنی مانند کلسیم و منیزیم است که به تقویت استخوان های کودک کمک می کنند. فسفر موجود در کدو تنبل می تواند عملکرد مغز را تقویت کند، سطح هورمون ها را متعادل نگه دارد و هضم را بهبود بخشد.

2- سلامت چشم

کدو تنبل یک انبار ویتامین آ (A) است که یک ماده مغذی ضروری برای سلامت چشم به شمار می آید. ویتامین آ موجب دید بهتر در نور روز و در شب می شود. کدو غنی از کاروتنوئیدها بوده و خطر ابتلا به چندین نوع بیماری چشمی را کاهش می دهد.

3- هضم را بهبود می بخشد

دادن کدو تنبل به نوزاد درمان کننده یبوست است. کدو تنبل سرشار از فیبر بوده و به هضم غذا کمک می کند. همچنین می تواند حرکات روده را در کودک تنظیم کرده و مانع از بروز یبوست شود.

4- غنی از آنتی اکسیدان

کدو تنبل حاوی مقادیر بالایی بتاکاروتن است که یک آنتی اکسیدان به شمار می آید و باعث کاهش استرس اکسیداتیو در بسیاری از اندام ها خواهد شد. استرس اکسیداتیو با گذشت زمان باعث ایجاد بیماری های مزمن مانند دیابت و سرطان می شود. بدن کودک می تواند بتاکاروتن را به ویتامین آ تبدیل کند
مامان علی سام مامان علی سام ۱۴ ماهگی
گفتم یه مقدار از مطالب blw و شروعش رو بزارم اگه نظرتون جلب شد حتما خودتون تحقیق کنید دربارش:

BLW با رویکرد تغذیه به رهبری کودک، روشی کمکی و جایگزین برای آشنا کردن نوزادان با غذاهای جامد و شروع غذای جامد نوزادان است. در این روش صبر و حوصله والدین کمک میکند تا نوزاد به تنهایی غذا را کشف و مورد بررسی قرار دهد، سرعت خوردن خود را تنظیم نماید و خود را جزئی از تجربه صرف غذا با خانواده سازد. نوزادی که با قاشق به او غذا داده می شود از کنترل کمتری در خصوص میزان غذای دریافتی برخوردار است. شخص تغذیه کننده سرعت آن را کنترل می کند و بجای نوزاد او است که تصمیم می گیرد چه زمان کار او تمام می شود. نوزادی که خود به طور مستقل غذا می خورد می تواند در خصوص آنچه دوست دارد بخورد و میزان غذا تصمیم بگیرد.

در روش BLW به آن ها اجازه می دهیم تا خودشان به تنهایی و مستقل و بدون کمک غذا بخورند. در این روش، غذا در قطعات ضخیم به اندازه انگشت ارائه می‌شود و نرم است و به راحتی بین انگشتان دست کوبیده و له می‌شود. به این ترتیب غذا هم راحت در دست است، اما در عین حال خطر خفگی کمی دارد.

علت انتخاب روش BLW چیست؟

بین درگیر شدن حس لامسه کودک و پذیرش بیشتر نسبت به غذا ارتباط مستقیم وجود دارد. هر چه کودک بیشتر با غذا بازی کرده و آن را لمس کند؛ بیشتر مشتاق خوردنش خواهد بود و امکان بدغذایی اش در آینده کمتر است. همچنین کودک یاد می‌گیرد که مستقل غذا بخورد و برای هر وعده مجبور نباشید که خودتان به او غذا بدهید. در این روش می توانید تکه‌هایی از غذایی که برای خودتان آماده می کنید را قبل از آنکه به آن ادویه یا نمک بزنید جدا کرده و به کودک بدهید، بنابراین کمتر درگیر پخت و پز جداگانه می شوید.