سوال های مرتبط

مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
واکسینابدو تولد
اولین واکسنی که باید به نوزاد تزریق شود در زمان تولد و بعد از معاینه‌ی اولیه می‌باشد. در این هنگام حدود نیم میلی لیتر واکسن ب.ث.ژ به صورت زیر جلدی به نوزاد تزریق می‌شود. این واکسن برای ایمنی فرزند شما در برابر بیماری‌های سل و هپاتیت ب می‌باشد. واکسن دیگری که در بدو تولد به صورت خوراکی به کودک خورانده می‌شود، واکسن فلج اطفال است. سیون
دو ماهگی
در این سن بار دیگر بدن کودک باید در برابر بیماری‌ هپاتیت ب و بیماری سل مقاوم شود. همچنین یک واکسن مهم دیگر به نام واکسن پنج گانه در سن دو ماهگی به نوزاد تزریق می‌شود. واکسن پنج گانه بدن کودک را در برابر بیماری‌های کزاز، سیاه سرفه، هپاتیت ب، دیفتری و هموفیلوس آنفلوانزا تیپ ب ایمن می‌کند.

چهار ماهگی
در سن چهار ماهگی باید دز جدیدی از واکسن‌های پنج گانه، فلج اطفال که شامل بیماری‌هایی مانند بیماری سیستیک فیبروزیس است، به بدن کودک تزریق شود.

شش ماهگی
در این سن باید یک دز دیگر از واکسن پنج گانه و فلج اطفال به بدن کودک تزریق شود. همچنین یک دز از واکسن هپاتیت ب در این سن به کودک تزریق می‌شود.
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
🔴 سر نوزاد را تیغ نزنید!

🔹 تراشیدن موی سر نوزاد، به ویژه در فرهنگ‌های مختلف عموماً به عنوان یکی از آداب و رسوم شناخته می‌شود. با این حال، برخی مضرات جدی این کار باید در نظر گرفته شود:

🔹آسیب به پوست سر: پوست سر نوزادان بسیار حساس و نازک است. تراشیدن ممکن است باعث آسیب به پوست و ایجاد خراش‌ها یا زخم‌های کوچک شود.

🔹 عفونت: اگر ابزار استفاده شده برای تراشیدن موی سر نوزاد به‌درستی استریل نشده باشد، خطر ابتلا به عفونت افزایش می‌یابد.

🔹 تغییرات در رشد مو: بعضی از کارشناسان معتقدند که تراشیدن مو می‌تواند به تغییر در ساختار و نرمی موها منجر شود، اما این موضوع هنوز به‌طور کامل اثبات نشده است.

🔹 استرس برای نوزاد: نوزادان به راحتی تحت تأثیر قرار می‌گیرند. صدای ماشین‌های تراش و احساس غیرمعمول می‌تواند برای آن‌ها منبع استرس باشد.

🔹 ناراحتی: برخی نوزادان ممکن است در حین تراشیدن مو احساس ناراحتی کنند که ممکن است باعث گریه و ناراحتی آنان شود.

🔹 در نهایت، اگر تصمیم به تراشیدن موی سر نوزاد دارید، مهم است که با پزشک یا متخصص اطفال مشورت کنید و از روش‌های امن و بهداشتی استفاده کنید.
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
علائم #ریفلاکس در #نوزادان چیست؟
دادن قوس به کمر و حرکات غیرطبیعی در گردن و چانه
اختلال در بلع
تحریک‌پذیری
از دست دادن اشتها یا امتناع از شیر خوردن
عوارضی مانند خوب وزن نگرفتن، سرفه یا خس‌خس سینه
استفراغ
ریفلاکس معده به مری چیست؟
ریفلاکس معده به مری (GER) زمانی اتفاق می‌افتد که محتویات معده به مری برگردد. GER اغلب باعث رگورژیتاسیون می‌شود، به این معنی که محتویات معده از طریق مری بالا می‌رود و به گلو یا دهان می‌رسد و کودک استفراغ می‌کند. این موضوع معمولا در کودکان کمتر از ۱ سال طبیعی است.

بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) یک بیماری شدیدتر و طولانی‌تر است که در آن GER علائم مکرری ایجاد می‌کند که آزاردهنده است یا منجر به عوارض می‌شود. اگر فکر کنیم که نوزاد یا شیرخوار مبتلا به ریفلاکس است، باید او را نزد پزشک ببریم.

علائم رفلاکس معده

علائم ریفلاکس در نوزادان چیست؟
در نوزادان، ریفلاکس محتویات معده به مری (GER) معمولا باعث علائم زیر می‌شود:

بازگشت محتویات معده از طریق مری و به داخل گلو یا دهان
برگرداندن شیر
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
🔺⁣آیا دیر نشستن نوزادان خطرناک است؟

🔹اکثر نوزادان پس از اتمام ۶ ماهگی، بدون نیاز به کمک والدین می‌توانند بنشینند. پس از آن رفته رفته چهار دست و پا راه رفتن را فرا می‌گیرند.

⁣🔹اکثر کودکان تا یک سالگی قادر به راه رفتن خواهند بود. البته همواره توجه داشته باشید که سن‌های ذکر شده، در مورد تمام کودکان یکسان نیست و بروز آن‌ها در برخی از نوزادان با تاخیر همراه خواهد بود.

⁣🔹در صورتی‌که تاخیر در نشستن طولانی شد، باید به سرعت به متخصص کودکان مراجعه کرده و علت دیر نشستن نوزادان را جویا شوید.


⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
✅دوتا #واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون کشوری اضافه شده که واقعا خبر خوبیه
چون قبلا این دوتا واکسن باید جدا زده میشد و قیمت بالایی داشتن

۱.واکسن پنوموکوک(سه دوز در ۲ماهگی،۴ماهگی و ۱۲ ماهگی)
واکسن پنوموکوک برای ایجاد ایمنی فعال بر علیه پنومونی و باکتریمی و سایر عفونت‌های پنوموکوکی میباشد. باکتری‌های پنوموکوک می‌توانند طیف وسیعی از بیماری‌ها را از پنومونی (عفونت ریه) و مننژیت (عفونت مغزی) تا عفونت‌های شدید خون ایجاد کند.

۲.واکسن روتاویرووس(سه دوز در ۲ماهگی-۴ماهگی و ۶ ماهگی)
روتاویروس یک ویروس بسیار مسری است که بر دستگاه گوارش نوزادان و کودکان خردسال تأثیر می گذارد و منجر به اسهال شدید، استفراغ و کم آبی بدن می شود. این ویروس در سراسر جهان در حال گسترش است و میلیون ها کودک را در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ قرار می دهد
البته روتاویروس بعد دوسالگی دیگه خیلی شدید نیست و تقریبا به سختی قبل نیست

✔️انشاالله به زودی واکسن های مهم دیگه مثل ابله مرغان و گارداسیل هم اضافه بشه🙏

واکسن پنوموکوک (پرونار ۱۳)واسه بچه هایی که دیگه سن واکسن هاشون گذشته بازم باید توی مطب تزریق کرد
واکسن روتاویروس هم هنوز جزئیاتش اعلام نشده واسه بچه های زیر ۵ سالی که تایم واکسن هاشون گذشته