سوال های مرتبط

مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
علائم #ریفلاکس در #نوزادان چیست؟
دادن قوس به کمر و حرکات غیرطبیعی در گردن و چانه
اختلال در بلع
تحریک‌پذیری
از دست دادن اشتها یا امتناع از شیر خوردن
عوارضی مانند خوب وزن نگرفتن، سرفه یا خس‌خس سینه
استفراغ
ریفلاکس معده به مری چیست؟
ریفلاکس معده به مری (GER) زمانی اتفاق می‌افتد که محتویات معده به مری برگردد. GER اغلب باعث رگورژیتاسیون می‌شود، به این معنی که محتویات معده از طریق مری بالا می‌رود و به گلو یا دهان می‌رسد و کودک استفراغ می‌کند. این موضوع معمولا در کودکان کمتر از ۱ سال طبیعی است.

بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) یک بیماری شدیدتر و طولانی‌تر است که در آن GER علائم مکرری ایجاد می‌کند که آزاردهنده است یا منجر به عوارض می‌شود. اگر فکر کنیم که نوزاد یا شیرخوار مبتلا به ریفلاکس است، باید او را نزد پزشک ببریم.

علائم رفلاکس معده

علائم ریفلاکس در نوزادان چیست؟
در نوزادان، ریفلاکس محتویات معده به مری (GER) معمولا باعث علائم زیر می‌شود:

بازگشت محتویات معده از طریق مری و به داخل گلو یا دهان
برگرداندن شیر
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
🔺⁣آیا دیر نشستن نوزادان خطرناک است؟

🔹اکثر نوزادان پس از اتمام ۶ ماهگی، بدون نیاز به کمک والدین می‌توانند بنشینند. پس از آن رفته رفته چهار دست و پا راه رفتن را فرا می‌گیرند.

⁣🔹اکثر کودکان تا یک سالگی قادر به راه رفتن خواهند بود. البته همواره توجه داشته باشید که سن‌های ذکر شده، در مورد تمام کودکان یکسان نیست و بروز آن‌ها در برخی از نوزادان با تاخیر همراه خواهد بود.

⁣🔹در صورتی‌که تاخیر در نشستن طولانی شد، باید به سرعت به متخصص کودکان مراجعه کرده و علت دیر نشستن نوزادان را جویا شوید.


⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
‍ ❇️علت نگرفتن سینه در هنگام بیداری و شیرخوردن نوزاد تنها در زمان خواب
😱😱😱بچم لج میکنه شیر نمیخوره
❓زمان مناسب شروع غذای کمکی در شیرخواران رفلاکسی
#تغذیه_شیرخوار_رفلاکسی
#رفلاکس_شیرخوار
نگرفتن سینه در اواخر ماه سوم و در ماه چهارم و امتناع کودک از شیرخوردن درطول بیداری و هوشیاری همراه با تشدید ابریزش از دهان و مکیدن انگشتان راه های دفاعی کودک در برابر افزایش اسید معده و درد ناشی از سوزش مری میباشند و لازم است کودک را در این امر یاری و کنترل نمود و شرایط ضد ریفلاکس را درماه چهارم بیش از پیش مورد توجه قرار داد و از شیردهی به اجبار و توصل به زور خودداری نمود.
لذا عدم وزن گیری مناسب در ماه چهارم و خوب شیر نخوردن آنها باعث نگرانی و شکایت والدین میگردد لذا در این موارد بهتر است با نظر پزشک معالج شروع تغذیه ی کمکی زودتر از ماه ششم مد نظر قرار گیرد و با شروع غذا خوردن علایم مربوط به ریفلاکس و شکایات ناشی از آن به طور محسوسی کاهش خواهد یافت

🤱مراقبتهای بارداری و نوزاد🤱
@bardarivaziman