۵ پاسخ

منم بدم بهش البته هیچ مشکلی نداره خداروشکر واسه نصف شب ک بیدار میشه سیره و خشکه اما بازم گریه میکنه

پستانک عالی👌

چرا انقدر رفلاکس زیاد شده
بیشتر بچه ها درگیرشن
منم به بچه ام پستونک‌میدم
وزنشم ماشالا عللیه و‌تپلسه ولی بازم توروز ممکنه بالا بیاره بعضی روزام ن

دختر من رفلاکس داره ولی اوق میزنه وقتب پستونک میزارم دهنش،نمیدونم چیکارکنم پستونک بگیره،کلا با پلاستیک مشکل داره شیشه شیرم بعضی وقتا ب زور میخوره

عه من فک کردم برا رفلاکسش خوب نیست مرسی که گفتی

سوال های مرتبط

مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
👼🏻تغذیه کودک👼🏻🇰🇼:
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️
درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
✔️هر بار که به کودک شیر می‌دهید، حتما آروغ او را بگیرید. آروغ زدن کمک می‌کند علائم رفلاکس کاهش یابد. اگر کودک شیشه شیر استفاده می‌کند، پس از هر 30 تا 60 سی‌سی شیر، آروغ او را بگیرید. در مورد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز پس از هر بار مکیدن سینه باید آروغشان گرفته شود.
✔️همیشه کودک خود را بر روی تشک سفت و به پشت بخوابانید. حتما توجه کنید اطراف کودک در گهواره یا رختخواب نباید بالش، پتوی کلفت، عروسکهای پشمالو و نرم وجود داشته باشند.
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
علائم #ریفلاکس در #نوزادان چیست؟
دادن قوس به کمر و حرکات غیرطبیعی در گردن و چانه
اختلال در بلع
تحریک‌پذیری
از دست دادن اشتها یا امتناع از شیر خوردن
عوارضی مانند خوب وزن نگرفتن، سرفه یا خس‌خس سینه
استفراغ
ریفلاکس معده به مری چیست؟
ریفلاکس معده به مری (GER) زمانی اتفاق می‌افتد که محتویات معده به مری برگردد. GER اغلب باعث رگورژیتاسیون می‌شود، به این معنی که محتویات معده از طریق مری بالا می‌رود و به گلو یا دهان می‌رسد و کودک استفراغ می‌کند. این موضوع معمولا در کودکان کمتر از ۱ سال طبیعی است.

بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) یک بیماری شدیدتر و طولانی‌تر است که در آن GER علائم مکرری ایجاد می‌کند که آزاردهنده است یا منجر به عوارض می‌شود. اگر فکر کنیم که نوزاد یا شیرخوار مبتلا به ریفلاکس است، باید او را نزد پزشک ببریم.

علائم رفلاکس معده

علائم ریفلاکس در نوزادان چیست؟
در نوزادان، ریفلاکس محتویات معده به مری (GER) معمولا باعث علائم زیر می‌شود:

بازگشت محتویات معده از طریق مری و به داخل گلو یا دهان
برگرداندن شیر
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
کاهش رفلاکس با کمک شیشه شیر
علاوه بر دارو و انتخاب شیر خشک مخصوص رفلاکس و کولیک مناسب، نوع شیشه شیر نیز می تواند از رفلاکس نوزاد بکاهد. وارد شدن مقدار قابل توجهی هوا از طریق شیشه شیر سبب نفخ و کولیک در نوزادان و کودکان می شود. کولیک به نوبه خود می تواند میزان رفلاکس در معده را تشدید کند. به همین منظور شرکت های بسیاری سعی در تولید شیشه شیر ضد رفلاکس کرده اند. از بهترین شیشه شیر های موجود در بازار ایران که خاصیت آنتی کولیک و رفلاکس دارند می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

شیشه شیر دکتر براون: این محصول تولید برند امریکایی “دکتر براون” است. شیشه شیر دکتر براون کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و از ترکیبات استانداردی در ساخت آن استفاده شده که خاصیت ضد نفخ دارند.
شیشه شیر بی بی سیل: بی بی سیل از دیگر برندهای مطرح تولید کننده شیشه شیر است. این برند انگلیسی شیشه شیر های ضد نفخ خود را با استاندارد های روز جهان مطابقت داده و از بهترین مواد موجود محصولات خود را تولید می کند.
مامان کایان مامان کایان ۷ ماهگی
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
اول هفته ی خوبی پیش رو داشته باشین😉

مواد غذایی مناسب برای کودکان رفلاکسی رو براتون آوردم.
یه سری نکته بگم خدمتتون؛
🔹️پس از هر ۳۰ تا ۶۰ میلی‌لیتر شیرخشکی که به نوزاد می‌دهید، آروغ او را بگیرید اگر شیر خودتان را به او می‌دهید بعد از شیر دادن از هر سینه این کار را انجام دهید.

🔹️از شیر دادن زیاد به نوزاد اجتناب کنید.

🔹️نوزاد را به مدت ۳۰ دقیقه پس از شیر خوردن در حالت عمودی نگه دارید.

🔹️تغذیه کودکان رفلاکسی را به طور مکرر اما در وعده‌های کوچک انجام دهید.

🔹️شیرخشک مناسب را برای تغذیه کودکان رفلاکسی انتخاب کنید.

🔹️بازی و تحرک را به تاخیر بیاندازید تکان خوردن‌های شدید نوزاد بعد از غذا خوردن می‌تواند احتمال رفلاکس را افزایش دهد.

🔹️از پوشاندن پوشک یا لباس‌های تنگ خودداری کنید این موارد می‌تواند فشار بیشتری به شکم نوزاد وارد کرده و باعث تحریک بیشتر او شود.

🔹️از قرار گرفتن نوزادتان در معرض دود سیگار جلوگیری کنید.
#رفلاکس
👶🏻🍼