۱۰ پاسخ

#سوالات_کودک

↙️ شاید کودک بپرسد: «مامان تو کی می‌میری؟»

✅ این ممکن است والدین را ناراحت کند در حالی که کودک در حال تجربه است و درکی ندارد.

✅ در جواب باید بگویید: «مامان و بابا قوی و سالم هستند و وقت زیادی پیش تو می‌مانند.»

🌀 در اینجا نباید اشاره به مرگ شود؛ منظور کودک از این سؤال درباره مفهوم تنهایی است و اينكه او مراقب خود را از دست خواهد داد یا نه.

👶🏻 @Koodakane1 👧🏻

#تربیتی

اگر دعوایی بین فرزند شما و دوستانش روی داد، بجای اینکه از دوستان او خشمگین شوید، سعی کنید به فرزند خود کمک کنید تا راه حل هایی مسالمت آمیز برای حل مشکل خود بیابد.

بطور مثال والدین می توانند به فرزند خود بیاموزند که اگر دوستش قصد کتک زدنش را داشت فورا به خانه برگردد و رفتارش را نادیده بگیرد. زیرا اگر کودک نسبت به رفتار دوستان مهاجمش واکنش نشان دهد، آنها بیشتر تشویق خواهند شد تا به عمل نامناسب خود مبادرت ورزند.

وقتی کودک بفهمد که به جای فرار کردن از دست دوستش که قصد کتک زدن او را داشته، با وی قطع رابطه کند یعنی با حفظ استقلال خود، عدم وابستگی خود را به وی نشان دهد. در طول زمان رفتار خشنونت آمیز طرف مقابل به دلیل از دست دادن همبازیش از بین خواهد رفت.

👈منبع: کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری در کودکان

👶🏻 @Koodakane1 👧🏻

#بازی

چی برای کجا؟ یا چی برای کی؟🤔

🔹از ساده‏ ترین و دمِ‏ دست ‏ترین فرصت ‏ها می ‏توان برای مدیریت اوقات کودک، استفاده کرد.

🔸ظرف‏ ها 🍽🥣را که شُستید و خشک شد، وقتی می ‏خواهید آنها را در کابینت یا جای مخصوصشان بگذارید، فرزندتان را صدا بزنید.

🔹ابتدا قبل از این که وسایل را سرِ جای خودشان بگذارید، جای هر کدام از وسایل را به آنها نشان بدهید: «جای قاشق‏ ها، این جا، چنگال‏ها این جا، بشقاب‏ هایی که تخت هستند، این جا، بشقاب‏ های گود، این جا، استکان‌ها این جا و ...».

🔸حالا قبل از آن که هر چیزی را سرِ جای خود بگذارید، ابتدا آن را به کودک نشان دهید و از او بخواهید جای آن را به شما نشان دهد.

🔹وقتی لباس ‏ها👕👚 را شُستید و خشک شد، در هنگام جمع کردن لباس‏ها، کودکتان را صدا بزنید.

🔸قبل از تا کردن هر لباس به او بگویید: «این لباس برای کیست؟». وقتی درست حدس زد، او را تشویق کنید 👏و اگر اشتباه گفت، به او فرصت جبران بدهید.

🔹 تا کردن لباس‏ها را هم به او یاد بدهید. بعد از حدس زدن درست هم از کودک برای جاسازی لباس‏ ها کمک بگیرید.

🔸وقتی پدر🧔 به خانه آمد، از کمکی که فرزندتان به شما کرده، برای او حرف بزنید. تشویق پدر👏، انگیزۀ او را برای کمک‏ های بعدی بیشتر می‏ کند.

🔹این بازی، موجب می‏ شود کودک، خود را در کارهای واقعی خانه🏠، مؤثّر بداند و همین برداشت، حسّ بزرگ شدن را به او القا می‏ کند. این کار، علاوه بر این که نوعی بازی است، آموزش کارهای خانه هم محسوب می‏ شود.

📚 بازی، بازوی تربیت صفحه ٤٠
👶🏻 @Koodakane1 👧🏻

🔥 علت تارک الصلاه شدن بچه ها

👈 علت عمده‌ای که بچه‌ها حتی در خانواده‌های نمازخوان بعدها تارک الصلاة می‌شوند و به نماز اهمیت نمی‌دهند همین است که احساس می‌کنند پدرشان با نماز به‌ صورت باری که باید زمین گذاشت برخورد می‌کند.

👈 بچه این را می‌فهمد؛ بنابراین پیش خود می‌گوید اصلاً من چرا از اول بار را بر دوش بگیرم که بعد بخواهم آن را زمین بگذارم.

👈 نماز روح دار پدر و مادر، نماز جاندار، نماز با توجه، نمازی که بچه‌ها احساس کنند در چهره پدر و مادر و چهره بزرگ‌ترها طی لحظاتی صفا، توجه، از خود درآمدن و به خدا رو آوردن، تذکر، ذکر و یاد خدا هست برای همه جذبه دارد.

#تربیتی

اجتماعی شدن کودکان

کودکان زیر دو سال، دوستان واقعی ندارند و با همسن خود بازی نمی کنند. اما تمایل به نشستن در کنار هم و انجام کارهایی مشابه دارند. دوست دارند با کودکان بزرگتر بازی کنند، اما هنوز نمی دانند که چگونه یک رابطه ی دوستی برای خود ایجاد کنند. مهارت اجتماعی شدن کودک در سنین دو تا سه سالگی بهتر می شود اما حتی در سه سالگی ممکن است کودک بیشتر از آن که جذب کودک دیگری شود، جذب بازی هایی شود که آن کودک انجام می دهد.

👶🏻 @Koodakane1 👧🏻

#تربیتی


اصرار بر #كنترل_کودک برای اينكه دقیقاً
“همانی بشود كه ما می خواهيم”
دو نتيجه در پی خواهد داشت:

👈 يا يک رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت.

👈 و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند.

⚠️ نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد!

پس اولاً هیچ گاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم...

و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...
شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد!

👶🏻 @Koodakane1 👧🏻

ممنون
عالی

عالی بود

ممنون خیلی خوب بودن

عالی بووووود🤌🤌🤌

سوال های مرتبط

مامان محمدطاها و 👶🏻 مامان محمدطاها و 👶🏻 ۳ سالگی
🔻جایگزین های تنبیه برای بچه ها

💠 به جای تنبیه، تقبیح شدید خود را بیان کنید بدون اینکه به شخصیت فرزندتان حمله کنید. مثلا پدری که می بیند فرزندش ابزار او را برداشته و در حیاط زیر باران رها کرده چه عکس العملی می تونه داشته باشه؟ میتونه فریاد بزنه، عصبانیت خودش رو با تندی بیان کنه و میتونه باجدیت به فرزندش تذکر بده بدون اینکه به فرزندش اهانت کرده باشه. مثلا بگه‌؛ "از اینکه ابزار نوی من توی حیاط زیر بارون رها شده و زنگ زده خیلی عصبانی ام..."

💠 به جای تنبیه، انتظارات خود را جزء به جزء برای فرزندتان شرح دهید.
"انتظار دارم وقتی ابزار من رو قرض میگیری مثل اول بهم برگردونی"

💠 راه جبران خطا را به فرزند خود نشان دهید.
" از این به بعد وقتی ابزار منو می گیری سریع سر جاش برگردون"

💠 به کودک فرصت دهید.
" پسرم تو میتونی ابزار منو امانت بگیری و دوباره پسشون بدی و در مقابل میتونی امتیاز استفاده از آونها را کلا از دست بدی. تصمیمش با خودت"

💠 با موضوع برخورد فعال داشته باشید.
کودک:" چرا درب جعبه ابزار قفله؟!
پدر: "تو به من بگو چرا"

💠 مشکل گشایی کنید.
" پسرم به نظر تو چه راهی می تونیم پیدا کنیم که هر وقت به ابزار من احتیاج داری بتونی از آنها استفاده کنی؟ در ضمن مطمئن باشم که هر وقت لازمشون داشتم داشتم سر جاشون باشند. "


•┈┈••✾❀🕊🩵🕊❀✾••┈┈•

🎊  ⊰•بهترین مادر🤩C᭄‌     💜

🦋 ⊰•تربیت فرزند دلبندم😍C᭄   💚
‌‌‌‌‎‌‌‌‌
•┈┈••✾❀🕊🩵🕊❀✾••┈┈•
مامان مریم🩷مارال مامان مریم🩷مارال ۳ سالگی
مامانا ببخشید من متوجه نشدم این متن چی میگه میشه برام توضیح بدید؟

‍ بعضی از شیرخواران و کودکان از ابتدا بنظر میرسد به هرگونه مزاحمت یا ناکامی با اضطراب زیاد پاسخ میدهند، اما برخی دیگر فشار و مشکلات را آسانتر تحمل میکنند. این واکنشها متنوعند زیرا کودکان رویدادها را به نحوی متفاوت تجربه میکنند.صبر کردن میتواند ناکامی غیر قابل تحمل و عصبانی کننده ای را برای یک کودک ایجاد کند، در حالی که یک کودک آرامتر ممکنست همان شرایط را بدون دشواری تحمل کند.
این تنوع در تجربه، تصاویری که کودکان از والدین خود درون خود شکل میدهند را نیز تحت الشعاع قرار میدهد. تصویر درونی والدین نه تنها به واسطه رفتار واقعی آنها، بلکه توسط واکنشهای عاطفی خودِ کودک نیز رنگ و لعاب میگیرد. کودکی با روحیه عصبانی ممکنست مادری که او را وادار به صبر کردن میکند، ظالم و سرد تجربه کند، در حالی که بچه ای که بیشتر صبور است همین رفتار را میپذیرد تا زمانی که از روی زمین برداشته و در آغوش گرفته شود
مامان محمد🧚🏻 مامان محمد🧚🏻 ۳ سالگی
💕💕💕


#سزارین

✋ سلام مامان سزارینی
⁉️ میشه چیزی بهت بگم ?

🤱توانجامش دادی . اون بچه شیرین الان اون بغلته . بدن تو برای بدنیا آوردن یک زندگی کار خارق العاده ای کرد .

🌷 تو روی تخت اتاق عمل دراز کشیدی ، اجازه دادی بدنت را بشکافن ، آسیب دیدی در عین شجاعت ، قوی و توانمند بودی ، تا کوچک رویاییت را بدنیا بیاوری

🌷 وقتی که بدنیا آمد ، اشک از چشمات سرازیر شد نگاهم کردی بهت اطمینان دادم " آره مامان اون خوبه ... "

🌷 تو اجازه دادی شکمت را با یک رحم زخمی  ماساژ دهم ، حتی در حالی که از درد نفست بند می آمد ، دقیقا نزدیک جایی که چند دقیقه ای از شکافتن آن نگذشته بود

🌷 تو در حالی که پاهایت می لرزید با چشمان اشک آلود ، در میان راهرو های بیمارستان در حالی که دستت را از دیوارها میگرفتی راه رفتی ، چون هر قدم دردناک بعد از عمل تو را به رفتن به خانه همراه نوزادت نزدیک تر میکرد من تو را از پشت پیشخوان پرستاری دیدم

🌷 بارها با درد از تخت بلند شدی تا به صدای نوزادت که از گرسنگی گریه میکرد پاسخ دهی .

🌷 انگشتان خود را روی منگنه ها و پانسمان جای زخم تازه ، صورتی و چروکیده قرار دادی و فکر کردی که چگونه بهبود می یابد ، چه علامتی برجای می گذارد .

🌷 او نوزاد را به راحتی روی صندلی اتومبیل قرارداد ، روی صندلی نشست و منتظر آمدنت شد تو بدن رنجور خود را به ماشین رساندی و برایم دست تکان دادی تشکر و خداحافظی کردی

🌷 همه ی اینها را ، مادر ، تو کردی . 
تو شجاع ، قوی و توانا بودی . 
تو به من ایمان ، اعتماد و امید را نشان دادی‌ . 
تو بی سر و صدا خوب بودی .

🌷 تو همان کاری را انجام دادی که زنان مرتباً انجام می دهند : همان قدر زیبا و بی تکلف
آفرین مامان
‌✍️⁩ امضا با عشق ‌❤️⁩