سوال های مرتبط

مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
‍ ‍ ❤#ریفلاکس_شیرخوار

۴شرط اصلی در کنترل غیر دارویی ریفلاکس معده شیرخواران ⁉️⁉️


✳️ رعایت دمای زیست مناسب برای تغذیه و خواب شیرخوار ( دمای زیست بین ۱۹ تا ۲۴ درجه سانتیگراد میباشد. ) و رعایت شرایط شیب مناسب کودک در زمان شیرهی و خواباندن کودک . ( کودک لازم است در حالت نشسته در بغل شیردهی شود و بعد از اتمام #شیردهی به مدت ۲۰ دقیقه خوابانده نشود و بعد از این مدت بروی تشک مناسب سفت ودارای شیب ۱۵ تا ۳۰ درجه خوابانده شود.

✳️جلوگیری از پرخوری #نوزاد و شیرخوار ( تغذیه در دفعات بیشتر و حجم کمتر در مقایسه با تغذیه به مقدار زیاد و طولانی به فواصل بیشتر )

✳️ انجام صحیح ماساژ های شکمی و مجرای اشکی برای گرفتن اروغ ، کمک به دفع راحت ، باز نگهداشتن بینی و ماساژ های #کولیک شیرخوارگی

✳️ رعایت رژیم غذایی مادر و استفاده از شیرکمکی مناسب برای هرکودک در صورتی که شیرخوار تحت تغذیه کمکی یا انحصاری با شیرهای خشک میباشد.

👇👇👇👇


     👶👶👶 🍲🍛🍼 👧👧👧

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در روبیکا👇
https://rubika.ir/madarkodack

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در  ایتا 👇

https://eitaa.com/madarkodack

هرگونه کپی بدون لینگ حق الناسه❌❌
مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
🚼دستورالعمل شروع و نحوه مصرف #قطره_آهن برای کودکان و شیرخواران

🔸برای کلیه شیرخوارانی که با وزن طبیعی متولد می شوند ( اعم از کودکانی که با شیر مادر و یا شیر مصنوعی تغذیه می شوند) دادن قطره #آهن از پایان #شش_ماهگی و یا همزمان با شروع تغذیه تکمیلی تا پایان 24 ماهگی به میزان روزانه حداکثر 15 میلی گرم آهن المنتال ( خالص ) معادل حداکثر 15قطره آهن در روز توصیه میشود .
🔸در صورتی که بدلیل اختلال رشد کودک ، تغذیه تکمیلی بین 4 تا 6 ماهگی شروع شود . قطره آهن همزمان با شروع غذای کمکی به میزان 15 قطره در روز باید به شیر خوار داده شود .
🔸برای همه کودکان نارس و نیز کودکانی که وزن تولد آنها کمتر از 2500 گرم باشد از زمانی که وزن آنها به دو برابر وزن هنگام تولد رسید یا از دو ماهگی (هرکدام زودتر حاصل شود) قطره آهن شروع شود".برای این کودکان میزان آهن 2میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن محاسبه میشود.
🔸 قطره آهن را بین دو وعده شیردهی به کودک بدهید
🔸قطره آهن را در عقب دهان شیرخوار چکانده و سپس مقداری آب به او بدهند تا از تیره شدن رنگ دندانها جلوگیری کنید



     👶👶👶 🍲🍛🍼 👧👧👧

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در روبیکا👇
https://rubika.ir/madarkodack

🎀ایدی کانال غذای کودک ، مراقبت و نگهداری از نوزاد در  ایتا 👇

https://eitaa.com/madarkodack

هرگونه کپی بدون لینگ حق الناسه❌❌
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
#تغذیه_نوزاد_از_تولد_تا_۴ماهگی

نوزاد برای تغذیه به‌طور غریزی به سمت پستان مادر می‌رود. تغذیه نوزاد در این دوره محدود به شیر مادر یا شیر خشک است و تغذیه‌ی نوزادان با غذاهای جامد ممنوع است. زیرا دستگاه گوارش نوزاد هنوز آمادگی دریافت غذاهای جامد را ندارد.

#چگونه_بفهمیم_نوزادمان_به‌اندازه‌ی_کافی_شیر_خورده_است؟

وجود شیر در پستان باعث سفتی آن می‌شود؛ پس از تغذیه‌ نوزاد و خروج شیر باید در پستان احساس نرمی بیشتری داشته باشید.

نوزاد پس از سیری احساس #آرامش و رضایت می‌کند؛

نوزادان، کمی پس از تولد مقداری وزن کم می‌کنند. بیشتر آنها در روزهای ابتدایی تولد نزدیک به ۷ درصد وزن‌شان را از دست می‌دهند. دو هفته پس از تولد وزن نوزاد باید کم‌کم بیشتر شود. نوزاد تا ۴ ماهگی باید به‌طور متوسط هفته‌ای ۱۷۰ تا ۲۲۵ گرم افزایش وزن داشته باشد. از ۴ تا ۷ ماهگی نیز باید به‌طور متوسط هفته‌ای ۱۱۵ تا ۱۷۰ گرم افزایش وزن داشته باشد. وزن مناسب نوزاد نشان‌دهنده‌ی تغذیه‌ی کافی اوست؛

شیر مادر در روزهای ابتدایی تولد غلیظ است و حجم کمی دارد. نوزاد در این دوره یک یا دو پوشک در روز کثیف می‌کند. ولی این عدد با تغذیه‌ی طبیعی او با شیر باید به حداقل روزی شش پوشک برسد.

در ماه اول نوزادتان باید ۳ بار در روز مدفوع کنند و رنگ آن در ۵ تا ۷ روز اول باید روشن تا #زرد خردلی باشد.
بعد از #یک_ماهگی دفعات مدفوع در روز #کاهش می‌یابد و ممکن است بعضی روز‌ها نوزاد اصلا #مدفوع نکند. با شروع غذای #جامد مجددا مدفوع نوزاد افزایش می‌یابد و به حداقل یک بار در روز می‌رسد.
مامان حسین جان💙 مامان حسین جان💙 ۴ ماهگی
🥺بچه ها حسین از ۵۰ روزگی ب بعد دیگ برای شیر شب بیدار نشد از چند نفر پرسیدم پسرم ساعت ۱۲ میخابه ساعت ۶ صبح بیدار میشه اشکال نداره؟😥 همه گفتن نه اشکال نداره تازه خیلی بهترم هست! اینجوری شیر شبشم خود ب خود قطع میشه هم بچه بیشتر میخوابه و رشد میکنه و هم خودت بیشتر استراحت میکنی 🫥 اما به نظر خودم بزرگترین اشتباه و در حق بچه م کردم🤧

🥥متن زیر رو بخونید 🍞🍼🥛

💊💊علل کم شدن شیر مادر😢

🌚 شیر ندادن در شب 🍄

بسیاری از مادر‌ها به اشتباه تلاش می‌کنند تا نوزاد خود را تا قبل از ۶ ماهگی جوری بار بیاورند که شب‌ها خواب طولانی تری داشته باشند و نیازی به شیرخوردن پیدا نکنند.

اما این کار اشتباه است چراکه شیر نخوردن نوزاد در شب باعث کاهش هورمون پرولاکتین خون مادر می‌شود ؛

این هورمون تاثیری به سزا در تولید شیر دارد و با این کار بدن تصور می‌کند که نوزاد به شیر کمتری نیاز دارد و در نتیجه تولید خود را کم می‌کند.

🧸کودک تا چند ماهگی باید شیر شبانه بخورد؟

مادران عزیز، قطع شیر شبانه کودک را باید ۶ ماهگی شروع کنید نه قبل یا بعد از آن. چون از ۶ ماهگی به بعد مصرف شیر شبانه باعث:

🍼پوسیدگی دندان می‌گردد.

🍭باعث اختلال در خواب شبانه و اختلال در تولید هورمون رشد می‌شود.

باعث بد غذایی کودک میشود.