❤️چرا بچم دهنشو قفل میکنه چرا توف میکنه موقع غذا دادن😔؟؟؟؟
مشکلی که با کودکان زیر یک‌سال وجود داره بی‌اشتهایی عصبیه در واقع مشکلی که والدین باعثش میشن، به اینصورت که کودکی که در زمان مناسب و شرایط مناسب بهش غذا داده نمیشه و تغذیه‌اش به صورت اجباری و از روی برنامه‌ریزی و دلخواه والدینه بعد از مدتی دچار #بی‌اشتهایی عصبی میشه به صورتی که حتی اگر کودک گرسنه هم باشه از گرفتن غذا امتنا می‌کند.
منظورم چیه مثلا بچه نه ماهشه هنوز بزور میخوایم فرنی بدید خوب این بچه دیگه به غذاهای پوره شده علاقه نشون نمیده یا مثلا داره دندون در میاره لثه زخمیه و متورم بزور تو دهنش غذا میزاریم یا دراز کش میکنیم بینیشو میگیرید میریزیم تو حلقش
علامت اصلی بی اشتهایی عصبی #قفل_کردن دهانه و همچنین پس زدن قاشق و برگردوندن اون به ظرف غذا که اگر با اصرار والدین همراه بشه منجر به پرخاشگری یا اضطراب در کودک میشه و این علامت شایع به خصوص در کودکان زیر یک‌سال دیده میشه

🤱مراقبتهای بارداری و نوزاد🤱

۴ پاسخ

چه جالب
حالا دختر من شیر نمیخوره غذا خوب میخوره

درود ب شرفت خیلی زیاد بود تا مغزم آپدیت شد خوابم گرفت 😹جالب بود

جالب بود

عالیییی

سوال های مرتبط

مامان علی سام مامان علی سام ۱۴ ماهگی
گفتم یه مقدار از مطالب blw و شروعش رو بزارم اگه نظرتون جلب شد حتما خودتون تحقیق کنید دربارش:

BLW با رویکرد تغذیه به رهبری کودک، روشی کمکی و جایگزین برای آشنا کردن نوزادان با غذاهای جامد و شروع غذای جامد نوزادان است. در این روش صبر و حوصله والدین کمک میکند تا نوزاد به تنهایی غذا را کشف و مورد بررسی قرار دهد، سرعت خوردن خود را تنظیم نماید و خود را جزئی از تجربه صرف غذا با خانواده سازد. نوزادی که با قاشق به او غذا داده می شود از کنترل کمتری در خصوص میزان غذای دریافتی برخوردار است. شخص تغذیه کننده سرعت آن را کنترل می کند و بجای نوزاد او است که تصمیم می گیرد چه زمان کار او تمام می شود. نوزادی که خود به طور مستقل غذا می خورد می تواند در خصوص آنچه دوست دارد بخورد و میزان غذا تصمیم بگیرد.

در روش BLW به آن ها اجازه می دهیم تا خودشان به تنهایی و مستقل و بدون کمک غذا بخورند. در این روش، غذا در قطعات ضخیم به اندازه انگشت ارائه می‌شود و نرم است و به راحتی بین انگشتان دست کوبیده و له می‌شود. به این ترتیب غذا هم راحت در دست است، اما در عین حال خطر خفگی کمی دارد.

علت انتخاب روش BLW چیست؟

بین درگیر شدن حس لامسه کودک و پذیرش بیشتر نسبت به غذا ارتباط مستقیم وجود دارد. هر چه کودک بیشتر با غذا بازی کرده و آن را لمس کند؛ بیشتر مشتاق خوردنش خواهد بود و امکان بدغذایی اش در آینده کمتر است. همچنین کودک یاد می‌گیرد که مستقل غذا بخورد و برای هر وعده مجبور نباشید که خودتان به او غذا بدهید. در این روش می توانید تکه‌هایی از غذایی که برای خودتان آماده می کنید را قبل از آنکه به آن ادویه یا نمک بزنید جدا کرده و به کودک بدهید، بنابراین کمتر درگیر پخت و پز جداگانه می شوید.
مامان نفس مامان نفس ۱۵ ماهگی
😋مادر اولین معلم ذائقه کودک 😋

گرایش بیشترکودکان به سمت غذاهای شور، شیرین و چرب است و این نوع ذائقه توسط اولین معلم تغذیه تمام کودکان یعنی مادران آن‌ها در وجودشان نهادینه شده. کودک از طعم غذاها تاپیش از این هیچ تجربه ای نداشته. پس لزوما آنچه مورد پسند ماست مطلوب کودکان نباید باشد. هرچه که مادران از بدو شروع غذای کمکی از چاشنی‌ها، نمک، شکر و روغن کمتری برای طعم دادن به غذای بچه‌ها استفاده کنند میل آن‌ها به خوردن گوشت‌های پخته یا بخارپز، سبزی‌های خام یا پخته و لبنیات هم بیشتر می‌شود😍😍. به عبارت ساده‌تر بچه‌ها هر آنچه را که از کودکی به آ‌نها خورانده می‌شود با همان طعم دوست دارند. حالا مادری که از 6 یا 7 ماهگی طعم خوراکی‌های چرب، سرخ کردنی، شور یا شیرین را به فرزندش چشانده،چطور میتواند توقع داشته باشد که او در 3 یا 4 سالگی به خوردن سبزی‌ها علاقه نشان دهد!؟

از طرف دیگر، غذا خوردن با الگوبرداری از سایر افراد خانواده در کودک شکل می‌گیرد. یعنی بکودک نوع غذا خوردن را ابتدا از پدر و مادر سپس از خواهر و برادر و در نهایت هم از جامعه همسالان خود در مدرسه یا محیط یاد میگیرد. تندتند غذا خورن، حرف زدن موقع غذا خوردن یا جدا کردن اجزای غذا مانند پیاز یا گوجه یا گوشت ، واکنش متفی یا مثبت نسبت به خوردن بعضی از خوراکی‌ها وتوسط اعضای خانواده و همسالان کودک به طور حتم در کودک ما تکرار خواند شد😰😰 بنابراین می‌بینید که خانواده می‌تواند نقش بسیار پررنگی در شکل‌گیری ذائقه و خوب یا بدغذا شدن کودک‌ داشته باشند.