چقد خوب💗
کمکش کنید:
هنگامی که شکایت را شنیدید، خطر را ارزیابی کردید و به کودک خود کمک کردید تا راهحلهای بالقوه پیدا کند، او را دوباره به موقعیت قبلی و مسیر بازیاش بفرستید. شما میخواهید فرزندتان در خودش توانایی حل مسئله ایجاد کند. پس ترغیب او به حل کردن توصیهای خوب برای کودکتان است.، چون کودک شما گاهی فقط توجه شما را میخواهد. بنابراین به حرفش گوش بدهید، او را در آغوش بگیرید و بعد بگویید: «به نظر میاد این چیزیه که خودت میتونی از پسش بربیای» یا به او حق انتخاب بدهید و بگویید: «من دارم غذا میپزم. شما میتونید خودتون حلش کنید یا صبر کنید تا من کارم تموم بشه.» بعد از مدتی خواهید دید او با همبازی یا خواهر و برادرش به شکل خودکار این کار را انجام میدهند.
در ادامه خواهیم خواند....
با او چه کنیم 🥰
5-گزینههای مختلف را با هم بررسی کنید:
هنگامی که کودک شما در موقعیت بغرنجی قرار میگیرد، در مورد اینکه به جای خبرچینی چه کاری انجام دهد، نیاز به راهنمایی دارد. به عنوان مثال به او بگویید: «اگه آروم بشی و به من بگی چه اتفاقی افتاده، میتونم بیشتر بهت کمک کنم.» بعد، سؤالاتی بپرسید تا کمک کنید انگیزهاش برای خبرچینی در مورد آن شخص دیگر را کشف کنید. به عنوان مثال بپرسید: «مشکل چیه؟ چطور میتونیم حلش کنیم؟» و سپس یک راهکار جایگزین پیدا کنید.
اگر دعوا بر سر یک اسباببازی باعث دویدن او به سمت شما شده است، از او سؤال کنید آیا میتواند آن را با دوستش تقسیم کند، نوبتی بازی کنند یا مدتی به تنهایی بازی کند؟ همچنین به او بیاموزید که احساسات خود را به دوستان و خواهر و برادرش نیز ابراز کند. از او بخواهید که با گفتن «دست بردار»، «این کار رو نکن» یا «من خوشم نمیاد این کار رو میکنی. میرم با یکی دیگه بازی میکنم»، ابراز وجود به صورت کلامی را تمرین کند. هدف این است که به او اطمینان خاطر بدهید میتواند از پس کارها برآید و سپس او را با راهکارهایی برای انجام این کار توانمند کنید
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.