رعایت ۱۹ نکته که به سلامت بدن کمک میکنه :

۱- تا احساس گرسنگی نکرده‌اید، غذا نخورید.
۲- قندهای مصرفی را ریزتر کنید.
۳- هیچ وعده غذایی را حذف نکنید.
۴- همراه غذا مایعات ننوشید.
۵- یخ عامل بسیاری از بیماری‌های است، نوشیدنی‌ها را در یخچال
خنک ‌کنید.
۶- آب را به قدر رفع تشنگی بنوشید.
۷- قبل از سیر شدن، دست از غذا بکشید.
۸- غذا را به خوبی بجوید.
۹- همراه با غذا ماست میل نکنید.
۱۰- اگر وعده‌ی غذای قبلی را در معده احساس می‌کنید، وعده‌ی بعد را
تا هضم شدن غذای قبل به تعویق اندازید.
۱۱- از نوشیدن مایعات بسیار سرد و بسیار داغ صرف نظر کنید.
۱۲- با انواع غذاهای کنسروی قهر کنید‌.
۱۳- خواب روز موجب سستی بدن، بوی بد دهان
و تیرگی رنگ چهره می‌شود، از آن پرهیز کنید.
۱۴- ساعت طلایی خواب بین ۱۰ شب تا ۲ صبح است،
این زمان را از دست ندهید.
۱۵- دیرتر از ساعت ۹ شب شام نخورید. 
۱۶- هر روز حداقل ده دقیقه تنفس عمیق انجام بدهید.
۱۷- هر روز نیم ساعت پیاده روی کنید.
۱۸- همراه میوه‌ها آب ننوشید.
۱۹- از گیاه‌خواری مداوم و طولانی مدت، صرف نظر کنید.
بدن انسان به مواد گوشتی هم نیازمند است.

تصویر
۶ پاسخ

سلام

آب رو مخالفم که فقط ب قدر رفع تشنگی باشه، آب باید روزی ۸ لیوان مصرف بشه! البته ک خودم رعایت نمیکنم

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نکات عالی و کاربردی

چه عالی که یاداوری کردی

عالی بودممنون

سوال های مرتبط

مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
اگر فرزندتان شیر مادر می خورد و اکنون باید او را از شیر بگیرید به این نکات توجه کنید

• زمان مناسب را انتخاب کنید: اگر جابجایی یا اسباب کشی دارید، به سفر می روید و یا به هر دلیلی زندگی از نظم و روال همیشگی خارج شده است، یا به دلایلی تحت فشار روحی هستید، برای مدتی دست نگه دارید.
• از وعده هایی که اهمیت کمتری دارند شروع کنید: شیر ظهر و شیر ابتدای شب وعده های مورد علاقه کودکان هستند. برای از شیر گرفتن از وعده های نیمه شب و سپس بعد از ظهر شروع کرده و به مرور به وعده های اصلی برسید.
• شرایط شیر دادن را کمتر فراهم کنید: اگر معمولا روی مبل خاصی می نشستید و یا او را به شیوه مخصوصی برای شیر دادن در آغوش می گرفته اید، چنین شرایطی را برای او فراهم نکنید تا یاد عادت همیشگی نیفتد.
• زمان شیر خوردن را کم کنید: اگر همیشه ده دقیقه شیر می خورده، به مرور زمان را کم و کمتر کنید و به بهانه بازی و ... شیر خوردن را تمام کنید.
• شیر خوردن را به تاخیر بیندازید: هر بار که فرزندتان تقاضای شیر می کند، با بازی و ... حواس او را پرت کرده و این را به تاخیر بیندازید.
• عجله نکنید: از شیر گرفتن ممکن است دو هفته تا یکماه طول بکشد، کودک باید با کسب استقلال و توام با آرامش از این مرحله عبور کند پس عجله نکنید.
مامان سودا مامان سودا ۲ سالگی
💕💕

چهار نکته مهم برای افزایش رشد قد کودک


1.تغذیه:بادام و فندق،سبزیجات برگ دار سبز،سیب زمینی شیرین،لبنیات،ماهی،تخم مرغ،کینوا،انواع توت ها،حبوبات

2.ورزش های مناسب قد:یوگا،طناب زدن،ژیمناستیک و ورزش های مشابه،بارفیکس و آویزان شدن،شنا،دو

3.خواب:اطمینان حاصل کنید که کودک در بیشتر شب ها هشت تا نه ساعت خوب میخوابد. هورمون رشد زمانی که کودک میخوابد ترشح میشود خواب و استراحت خوب و کافی ارتباط مستقیمی در بلند تر شدن فرزند شما دارد، بنابراین اگر خواب خوبی ندارد موضوع را در اسرع وقت بررسی کنید

4.نور افتاب:نور خورشید منبع عالی ویتامین دی است که به رشد ماهیچه ها استخوان ها و در تنیجه افزایش قد کودک شما کمک میکند این ویتامین باعث افزایش جذب کلسیم در بدن میشود
بنابراین فرزند خود را تشویق کنید تا بازی های کامپیوتری را رها کند و در زیر نور افتاب قدم بزند و بازی کند هر چند ژنتیک تاثیر زیادی بر قد دارد ولی با درست کردن سبک زندگی کودک با غذا،ورزش و خواب خوب میتوانید تا حد زیادی بر ژنتیک غلبه کنید.
مامان یاسمین مامان یاسمین ۲ سالگی
بحران دو سالگی

این مرحله از رشد کودکان به دوسالگی پر دردسر معروف است. رشد مغز کودکان نوپا در این هفته ها بسیار سریع بوده که خود سبب ایجاد بحران های احساسی در او می شود که یکی از نتایج آن رفتارهای بحرانی خواهد بود. این مرحله رشد از حدود 18 ماهگی شروع شده و تا 30 ماهگی ادامه خوهد داشت.
در این مرحله کودک شما مرزها را محک می زند، شروع به مخالفت با والدینش می کند اما در کنار آن می خواهد خوب باشد و کمک کند. به یاد داشته باشید که هیچ یک ازین رفتارها به معنای اشتباه در تربیت شما نیست.
در این ماه ها می خواهد مستقل شود و نمی گذارد شما لباس یا کفشش را بپوشانید، با موارد ساده و بدیهی مخالفت می کند و دقیقا برعکس همان کاری که شما می خواهید را انجام می دهد. اکنون یاد گرفته که نه بگوید و ناگهان زیر گریه بزند. شاید حتی ببینید که با تصمیمات خودش هم مخالفت می کند! تمامی این رفتارها درهنگام گرسنگی، خواب آلودگی و ... شدت می یابد. مثلا با این که عاشق ماکارونی است، وقتی برایش آماده می کنید نمی خواهد بخورد.
برای حل این مسائل ابتدا باید صبور باشید، سپس انتخاب ها را محدود کنید و گزینه های کمتری را پیشنهاد دهید.; از دستور دادن بدون حق انتخاب پرهیز کنید که به شدت کودک را لجباز خواهد کرد