سلام عزیزای دل. دیروز یه مامانی که بچش ۶ ماهش بود پرسید که شیر شبو چه طور قطع می کنید. حقیقتا من به خاطر آرامش بچم قصد نداشتم شیر شبو قطع کنم و می خواستم هروقت خودش نخواست قطع بشه. دلیلم همین بود و براش توضیح دادم. اما یه دفه یاد تاپیک زهرا جان مامان نیلاخانوم افتادم که دکترش گفته بود شب شیر خودتو بدی چون هورمون شیر شب ترشح میشه و اگه شب شیشه بدی شیر خودت کم و کم میشه. عکس تاپیکو زیر می ذارم. رفتم توی اینترنت تحقیق کردم و دیدم درسته. پس لطفا اگه دغدغه دارید تا ۲ سالگی بچه شیر خودتونو بخوره لطفا شیر شبو قطعا نکنید. برای سیاه شدن دندون و... میشه یه راه حلی پیدا کرد مثل قطره آهن جایگزین یا راه حلای دیگه. اما برای قطع شدن شیرتون دیگه نمیشه کاری کرد.
👇👇👇👇

تغذیه شبانه کودک می‌تواند باعث منظم شدن ذخیره شیر در بدن مادر شود. هنگامی که کودک در شب تغذیه می‌شود، پیامی در بدن مادر مبنی بر تولید شیر بیشتر، ارسال خواهد شد، اما اگر کودک با شیشه تغذیه شود، عدم ارسال این پیام در بدن مادر می‌تواند تاثیرات منفی بر میزان شیر او بگذارد.

سطح هورمون پرولاکتین در شب بالاتر است. این هورمون به تولید شیر در بدن مادر کمک می‌کند و در نتیجه تغذیه نوزاد در شب می‌تواند یک منبع تغذیه‌ای قوی در بدن مادر فراهم کند.

مصرف شیر شبانه نوزادان در طول شب، تنها ۲۰ درصد از شیری است که نوزاد در طول روز مصرف می‌کند. تغذیه این میزان شیر در طول شب، علاوه بر تنظیم میزان تولید شیر در مادر، به رشد مناسب کودک نیز کمک می‌کند.

تصویر
۱۲ پاسخ

عزیز ولی برای بهترشدن خواب ومنظم شدن در شب
وازهمه مهم تر پوسیدگی دندان چون شیری که شب میدی باید بعدش باگازاستریل تمیز، دندون هارو تمیزکنی
وسیاه شدن دندون ازقطره اهن نیست ازپوسیدگی دندان هاست

منکه عمرا قطع نمیکنم تا۲سالگی تمام بچه ام جون داشته باشه وتا۲سالگی و۳سالگیش تو اتاق خوابم با فاصله میخوابونم تا بچه ام ۴یا۵سال که متوجه شد اتاقشو جدا میکنم واون مادری که تاتیک شو آره منم خوندم واقعا ناراحت هم شدم بچه که به شیر خودت بیشتر نیاز داره رو چرا قطع میکنی آرکان بیشتر شیر خشکی هست ولی من تو خواب تا بیدار شع ۲یا۳وحتی شده ۴بار از خواب بیدار میشم شیر خودمو میدم
عزیزم سیاهی دندان بیشتر از کلسیم هست تا قطره اهن

دختر من تا ۱۸ ماهگیش هرشب هر ساعت شیر میخورد پشتشم آب
سر شیش ماهگی خودشو از شیر گرفته 😂
عزیزان هر چیزی به وقتش
قطع کردن شیر شب به رشد بچه تون آسیب میزنه به موقعش شیر شب بچه رو قطع کنید

سلام قط شیر شب از یک سالگی ن قبل این زمان......
عامل ۶۰ درصد پوسیوگی دندانه

ممنون🌹

سلام
والا هر کسی یه چیزی میگه ولی بنظرم گوارش رو بهم میزنه
تا ۶ یا ۷ ماهگی دیگه شیر خوب ترشح میشه
و بعدش که بچه به غذا میفته شیر فقط یک میان وعده یاید باشه و در واقع برای نوعی ارتباط با مادر هم هست
در هر صورت قطع کردن شیر شب سه هفته تا یک ماه زمان میبره

پسر من ک کل شب شیر میخورد ماشالله دندون هاش سالمه
ولی قطره آهن ندادم

دکتر بنیتا هم من ازش پرسیدم گفت ساعت ۹شب بده ۱۲ شبم ۴صبحم بده مشکلی نداره والا من هرکاری کردم بنیتا شیر شبو قطع نکرد بیشتر ولبسته شده البته بعضی شبا یک بار بیشتر بیدار نمیشه

👌🏻👌🏻👌🏻

بله عزیزم هورمون پرولاکتین تو شب به بیشترین حده ترشح خودش میرسه چون مغز آدم خوابه
حتی تو روزای اول زایمان مخصوصا سزارین میگن که مادر باید خواب کافی داشته که هورمون شیر ترشح بشه

چ عالی💖
مرسی ازت گلم

چ عالی💖

سوال های مرتبط

مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 مامان 🌿🪻کارن🌿🪻 ۱۰ ماهگی
🔹 #شیر_پاستوریزه

🍶از چه سنی به کودک شیر پاستوریزه بدهم؟

از چه سنی می‌شود به جای #شیرخشک، #شیر_پاستوریزه به بچه داد. کدامشون بهتر است؟

🍶بهترین تغذیه برای شیرخوار، تغذیه با شیر مادر است و تا 2 سالگی باید توصیه ‌شود که شیرخواران حتما شیر مادر بخورند.
منتها از 6 ماهگی به بعد در کنار تغذیه با شیر مادر، باید تغذیه تکمیلی برای شیرخواران هم شروع شود.

از آنجا که گاهی اوقات مصرف #شیر_پاستوریزه در کودکان می‌تواند ایجاد حساسیت شود که با علائمی چون #دلدرد، #استفراغ یا #اسهال تظاهر پیدا می ‌کند، توصیه می ‌شود بعد از یک سالگی به تدریج به کودک شیر پاستوریزه بدهید.مادر و کودکی ها درصورتی که کودک دچار حساسیت و مشکل نشد، دادن #شیر_پاستوریزه را ادامه بدهید.
البته مقدار شیر به این بستگی دارد که کودک به چه میزان از شیر مادر و شیر خشک تغذیه می‌کند.


🔵 اگر کودکی با #شیر_خشک 🍼بزرگ شده باشد، توصیه مادر و کودک بر این است که تا #یکسالگی همان شیر خشک را بدهید و بعد از یک سالگی، به تدریج دادن شیر پاستوریزه را امتحان کنید.
اگر کودک شیر پاستوریزه را دوست داشت می ‌توانید به او طی روز نیمی شیر و نیمی شیر خشک بدهید و به تدریج بر میزان آن بیفزاید. البته از تغذیه کودک با غذا غافل نشوید و حتما به او انواع سوپ را بدهید.
در وعده صبحانه تخم ‌مرغ را در برنامه غذایی‌اش بگنجانید و آبمیوه‌های طبیعی به او بخورانید.


فوروارد کن برای مامانای که نینی دارن 😍👇

@manvakoodakamm
مامان داریوش مامان داریوش ۷ ماهگی
تاثیر عصبانیت بر شیر مادر چیست؟

خشم و استرس در دوره شیردهی، بر میزان شیر و ترکیبات آن، اثر می‌گذارد. هنگامی که دچار خشم و استرس می‌شوید، در بدن هورمون‌های کورتیزول، آدرنالین و نورفین‌فرین ترشح می‌شود. این هورمون‌ها توانایی شما در مواجه با استرس را افزایش می‌دهند، اما در بلند مدت، آثار منفی بر جسم و روان شما می‌گذارند.میزان شیر تولیدی بستگی به تعداد دفعات شیردهی دارد و استرس مستقیما روی میزان تولید شیر تاثیر نمی‌گذارد. در واقع نوزاد هرچه بیشتر شیر بنوشد، شیر بیشتری تولید می‌شود. عصبانیت و استرس باعث می‌شود، به میزان کافی غذا نخورید و آب ننوشید. هم چنین، هنگامی که در شرایط پر استرس هستید، فرصت کافی برای شیردهی منظم به نوازد را ندارید. در نتیجه میزان شیر تولیدی کاهش می‌یابد. بیماری مادر و مصرف دارو نیز در مادران ایجاد تنش و استرس کرده و از میزان شیر آن‌ها می‌کاهد. هورمون کورتیزول که در شرایط پر تنش در بدن آزاد می‌شود، قادر است بر روی ترکیبات شیر اثر گذاشته و آن را تغییر دهد.
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
👼🏻تغذیه کودک👼🏻🇰🇼:
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️
درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
✔️هر بار که به کودک شیر می‌دهید، حتما آروغ او را بگیرید. آروغ زدن کمک می‌کند علائم رفلاکس کاهش یابد. اگر کودک شیشه شیر استفاده می‌کند، پس از هر 30 تا 60 سی‌سی شیر، آروغ او را بگیرید. در مورد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز پس از هر بار مکیدن سینه باید آروغشان گرفته شود.
✔️همیشه کودک خود را بر روی تشک سفت و به پشت بخوابانید. حتما توجه کنید اطراف کودک در گهواره یا رختخواب نباید بالش، پتوی کلفت، عروسکهای پشمالو و نرم وجود داشته باشند.
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
** تعداد دفعات لازم شیردهی در طول ۲۴ ساعت متناسب با سن
💟 از روز اول تا پایان یک ماهگی هر دو ساعت
💟 دو تا ۶ ماهگی ۸ الی ۱۰ بار
💟 ۶ الی ۱۲ ماهگی ۵ الی ۶ بار و فقط در طول روز
💟 ۱۲ الی ۱۸ ماهگی ۲ الی ۳ بار و فقط در طول روز
💟 بعد از ۱۸ ماهگی هم بطور کامل یا تدریجا تا دو سالگی قطع بشه

سعی کنید پدر هم در قطع شیر شبانه همکاری کنه و خیلی خوبه اگه هنگامی ک کودک بیدار میشه پدر به سراغ اون بره
آب رو جایگزین شیر برای قطع شیر شب نکنید چون کودک شرطی میشه ک حتما باید چیزی بخوره
بچه هایی ک شیر خشک میخورن میشه با کم کردن میزان و یا غلظت شیر فرآیند قطع شیر رو انجام داد
شیر شب بهتره از ۶ ماهگی قطع بشه و شیر روز از ۱۸ ماهگی کم و ب تدریج تا دو سالگی قطع بشه
قطع شیر رو در زمانی ک بچه مریض هست یا داره دندون درمیاره یا حساسیت و آلرژی داره انجام ندید
برای قطع موفق شیردهی،بچه باید غذای کمکی رو شروع کرده باشه مخصوصا شام ک شب ها گرسنه نشه
در فرآیند قطع شیر کاملا قاطع باشید و دلسوزی نکنید،و اگر قطع کردید ب هیچ عنوان دوباره سر دلرحمی شروع نکنید
در این زمان بچه رو از خونه بیرون ببرید و محیطی براش درست کنید ک بچه یاد شیر خوردن نیفته
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
کاهش رفلاکس با کمک شیشه شیر
علاوه بر دارو و انتخاب شیر خشک مخصوص رفلاکس و کولیک مناسب، نوع شیشه شیر نیز می تواند از رفلاکس نوزاد بکاهد. وارد شدن مقدار قابل توجهی هوا از طریق شیشه شیر سبب نفخ و کولیک در نوزادان و کودکان می شود. کولیک به نوبه خود می تواند میزان رفلاکس در معده را تشدید کند. به همین منظور شرکت های بسیاری سعی در تولید شیشه شیر ضد رفلاکس کرده اند. از بهترین شیشه شیر های موجود در بازار ایران که خاصیت آنتی کولیک و رفلاکس دارند می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

شیشه شیر دکتر براون: این محصول تولید برند امریکایی “دکتر براون” است. شیشه شیر دکتر براون کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و از ترکیبات استانداردی در ساخت آن استفاده شده که خاصیت ضد نفخ دارند.
شیشه شیر بی بی سیل: بی بی سیل از دیگر برندهای مطرح تولید کننده شیشه شیر است. این برند انگلیسی شیشه شیر های ضد نفخ خود را با استاندارد های روز جهان مطابقت داده و از بهترین مواد موجود محصولات خود را تولید می کند.