۲ پاسخ

لایک 👍🏻♥️

نیازی به قرص هم هست؟

سوال های مرتبط

مامان فاطمه جانم مامان فاطمه جانم ۱۰ ماهگی
سلام عزیزای دل. دیروز یه مامانی که بچش ۶ ماهش بود پرسید که شیر شبو چه طور قطع می کنید. حقیقتا من به خاطر آرامش بچم قصد نداشتم شیر شبو قطع کنم و می خواستم هروقت خودش نخواست قطع بشه. دلیلم همین بود و براش توضیح دادم. اما یه دفه یاد تاپیک زهرا جان مامان نیلاخانوم افتادم که دکترش گفته بود شب شیر خودتو بدی چون هورمون شیر شب ترشح میشه و اگه شب شیشه بدی شیر خودت کم و کم میشه. عکس تاپیکو زیر می ذارم. رفتم توی اینترنت تحقیق کردم و دیدم درسته. پس لطفا اگه دغدغه دارید تا ۲ سالگی بچه شیر خودتونو بخوره لطفا شیر شبو قطعا نکنید. برای سیاه شدن دندون و... میشه یه راه حلی پیدا کرد مثل قطره آهن جایگزین یا راه حلای دیگه. اما برای قطع شدن شیرتون دیگه نمیشه کاری کرد.
👇👇👇👇

تغذیه شبانه کودک می‌تواند باعث منظم شدن ذخیره شیر در بدن مادر شود. هنگامی که کودک در شب تغذیه می‌شود، پیامی در بدن مادر مبنی بر تولید شیر بیشتر، ارسال خواهد شد، اما اگر کودک با شیشه تغذیه شود، عدم ارسال این پیام در بدن مادر می‌تواند تاثیرات منفی بر میزان شیر او بگذارد.

سطح هورمون پرولاکتین در شب بالاتر است. این هورمون به تولید شیر در بدن مادر کمک می‌کند و در نتیجه تغذیه نوزاد در شب می‌تواند یک منبع تغذیه‌ای قوی در بدن مادر فراهم کند.

مصرف شیر شبانه نوزادان در طول شب، تنها ۲۰ درصد از شیری است که نوزاد در طول روز مصرف می‌کند. تغذیه این میزان شیر در طول شب، علاوه بر تنظیم میزان تولید شیر در مادر، به رشد مناسب کودک نیز کمک می‌کند.
مامان حسین جان💙 مامان حسین جان💙 ۴ ماهگی
🥺بچه ها حسین از ۵۰ روزگی ب بعد دیگ برای شیر شب بیدار نشد از چند نفر پرسیدم پسرم ساعت ۱۲ میخابه ساعت ۶ صبح بیدار میشه اشکال نداره؟😥 همه گفتن نه اشکال نداره تازه خیلی بهترم هست! اینجوری شیر شبشم خود ب خود قطع میشه هم بچه بیشتر میخوابه و رشد میکنه و هم خودت بیشتر استراحت میکنی 🫥 اما به نظر خودم بزرگترین اشتباه و در حق بچه م کردم🤧

🥥متن زیر رو بخونید 🍞🍼🥛

💊💊علل کم شدن شیر مادر😢

🌚 شیر ندادن در شب 🍄

بسیاری از مادر‌ها به اشتباه تلاش می‌کنند تا نوزاد خود را تا قبل از ۶ ماهگی جوری بار بیاورند که شب‌ها خواب طولانی تری داشته باشند و نیازی به شیرخوردن پیدا نکنند.

اما این کار اشتباه است چراکه شیر نخوردن نوزاد در شب باعث کاهش هورمون پرولاکتین خون مادر می‌شود ؛

این هورمون تاثیری به سزا در تولید شیر دارد و با این کار بدن تصور می‌کند که نوزاد به شیر کمتری نیاز دارد و در نتیجه تولید خود را کم می‌کند.

🧸کودک تا چند ماهگی باید شیر شبانه بخورد؟

مادران عزیز، قطع شیر شبانه کودک را باید ۶ ماهگی شروع کنید نه قبل یا بعد از آن. چون از ۶ ماهگی به بعد مصرف شیر شبانه باعث:

🍼پوسیدگی دندان می‌گردد.

🍭باعث اختلال در خواب شبانه و اختلال در تولید هورمون رشد می‌شود.

باعث بد غذایی کودک میشود.
مامان داریوش مامان داریوش ۷ ماهگی
تاثیر عصبانیت بر شیر مادر چیست؟

خشم و استرس در دوره شیردهی، بر میزان شیر و ترکیبات آن، اثر می‌گذارد. هنگامی که دچار خشم و استرس می‌شوید، در بدن هورمون‌های کورتیزول، آدرنالین و نورفین‌فرین ترشح می‌شود. این هورمون‌ها توانایی شما در مواجه با استرس را افزایش می‌دهند، اما در بلند مدت، آثار منفی بر جسم و روان شما می‌گذارند.میزان شیر تولیدی بستگی به تعداد دفعات شیردهی دارد و استرس مستقیما روی میزان تولید شیر تاثیر نمی‌گذارد. در واقع نوزاد هرچه بیشتر شیر بنوشد، شیر بیشتری تولید می‌شود. عصبانیت و استرس باعث می‌شود، به میزان کافی غذا نخورید و آب ننوشید. هم چنین، هنگامی که در شرایط پر استرس هستید، فرصت کافی برای شیردهی منظم به نوازد را ندارید. در نتیجه میزان شیر تولیدی کاهش می‌یابد. بیماری مادر و مصرف دارو نیز در مادران ایجاد تنش و استرس کرده و از میزان شیر آن‌ها می‌کاهد. هورمون کورتیزول که در شرایط پر تنش در بدن آزاد می‌شود، قادر است بر روی ترکیبات شیر اثر گذاشته و آن را تغییر دهد.
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی
👼🏻تغذیه کودک👼🏻🇰🇼:
نوزادی که دچار رفلاکس معده است، استفراغ مکرر داشته یا دائما آب از دهانش جاری می‌شود.☹️
درمان رفلاکس اسید در نوزادان بستگی به سن کودک و شدت مشکل دارد.👈 ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و درمان‌های خانگی ساده معمولی بهترین اقدامات اولیه برای درمان هستند.
✔️در صورتی‌ که شکم کودک پر باشد، احتمال رفلاکس واستفراغ بالا می‌رود. افزایش دفعات غذا خوردن و کاهش حجم هر وعده غذایی می‌تواند در کاهش رفلاکس مفید باشد.
✔️مادران شیرده در طول ماه‌های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و … (به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به رفلاکس) و همچنین از مصرف گوشت گاو، گوجه فرنگی، شکلات، کاکائو، قهوه، تخم مرغ و دخانیات خودداری نمایند.همچنین کودکانی که از شیر خشک تغذیه میکنند با تغییر شیر خشک ممکن است وضعیتشان بهبود یابد.
✔️اگر کودک از شیشه شیر تغذیه می‌کند، سعی کنید سر پستانکی شیشه شیر، همیشه با شیر پر شود تا کودک هوای زیادی نبلعد.
✔️در صورت اجازه متخصص کودکان، اضافه کردن مقدار کمی برنج به شیر خشک یا شیر مادری که کودک از آن تغذیه می‌کند ممکن است باعث کاهش جاری شدن آب از دهان و استفراغ شود.
✔️هر بار که به کودک شیر می‌دهید، حتما آروغ او را بگیرید. آروغ زدن کمک می‌کند علائم رفلاکس کاهش یابد. اگر کودک شیشه شیر استفاده می‌کند، پس از هر 30 تا 60 سی‌سی شیر، آروغ او را بگیرید. در مورد کودکانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند نیز پس از هر بار مکیدن سینه باید آروغشان گرفته شود.
✔️همیشه کودک خود را بر روی تشک سفت و به پشت بخوابانید. حتما توجه کنید اطراف کودک در گهواره یا رختخواب نباید بالش، پتوی کلفت، عروسکهای پشمالو و نرم وجود داشته باشند.
مامان ریحانه مامان ریحانه ۱۰ ماهگی
مامان حامی مامان حامی ۱۱ ماهگی