#نکات_تربیتی
فرزندتان را مجبور به بوسیدن دیگران نکنید:
مجبور کردن کودک برای اینکه فردی را ببوسد و یا به آغوش بگیرد، نشانهٔ ادب و احترام نیست.
در واقع این کار یعنی شما کودک را مجبور میکنید با بدنش جوری رفتار کند که خودش دوست ندارد و این نوعی بیاحترامی به بدن کودک است.
اگر دوست دارید کودکتان در آینده توانایی نه گفتن را داشته باشد و از بیان احساسات واقعی خود نترسد، باید مفهوم حریم شخصی را در سنین پایین تر به او نشان دهید
💕💕
🔵وقتی خانومی تحت فشاره، حرف زدن با شوهرش را موهبتی بزرگ میدونه
🔵ولی اگر مردی تحت فشار و استرس باشه حرف زدن زنش را دخالت میدونه
زن دوست داره صحبت کنه و شوهرش را در آغوش بگیره، مثلا مرد دوست داره فوتبال ببینه.
🔵در این مواقع از نظر زن ،مرد بی علاقه و سرده و برعکس از نظر مرد،زن مزاحم و پرحرفه.
🔵این برداشت های مختلف،به خاطر انعکاس ساختارهای مغزی متفاوت اونهاست.
❌❌اینکه متوجه این تفاوت بشید،فشار را از وجود شما و شریک زندگیتون بر طرف میکنه و باعث میشه که دیگه طرف مقابلتون را مورد انتقاد و قضاوت قرار ندهید.
انسان ها نیاز به تأیید دارند و ما باید تأییدشان کنیم. هر عملی که کودک انجام می دهد باید تأیید مثبت شود اما وقتی تشویق بی جا می کنیم و به خصوص بحث جایزه را مطرح می کنیم این حفظ کردن ها الگوی کودک می شود وخلاقیت از بین می رود. و چون کودکان تشویق را دوست دارند مجدد همان کارهای قبلی را انجام می دهند تا تشویق شوند در اینجا اگر دایما تشویق کنیم کودک متوقف می شود.
بعد از یکی دوبار تشویق یک کار باید تشویق را متوقف کرد و به کودک فهماند که اگر تایید وتشویق والدین را می خواهد باید کارجدید انجام دهد و درمسیر رشد متوقف نشود
اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً
“همانی بشود كه ما می خواهيم”
دو نتيجه در پی خواهد داشت:
🔸يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت
🔸و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند.
نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد!
پس اولاً هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم...
و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد!
🤹♀ مدام برای کودک تون اسباب بازی می خرید، اتاقش پر از اسباب بازیست اما با آنها بازی نمی کند و باز هم اسباببازی جدید می خواهد؟
🧸 ۷۰ درصد اسباب بازی های کودک باید در انباری و دور از دید کودک باشد. هر چند وقت یک بار، (مثلا ده روز یک بار ) تعدادی از اسباب بازی های جدید را به کودک بدهید و اسباب بازی های تکراری اش را جمع کنید و به انباری ببرید تا مدتی از چشمش دور باشد و همیشه اسباب بازی هایش برایش نو باشد.
اکثر والدین اتاق فرزندشون را پر از اسباب بازی می کنند (و این باعث دلزدگی کودک و تکراری شدن اسباببازی ها می شود) و بعد شکایت دارند که "چرا بچه ام به اتاقش نمی رود و با این همه وسایلی که برایش خریده ام، بازی نمی کند؟! چرا اتاقش همیشه نامرتب و شلوغ است؟"
🪆کودکی که اطرافش پر از اسباب بازی های رنگارنگ و مختلف است بزودی از همه آن وسایل دلزده و سیر شده و باز به دنبال اسباب بازی جدیدتر است. پس کودک تون را با اسباببازی زیاد اشباع نکنید.
#اسباب_بازی
#بازی_سرگرمی
#والدین_مقتدر
عالی بودعزیرم
ممنون گلم عالی بود
مرسی عزیزم عالی بود🤗🤗😘🤩😍🥰🥰🥰
ممنون عزیز دلم جواب سوالم رو گرفتم ☹️
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.