۳ پاسخ

من فقط گوشیم شبا که دخترم خوابه دستم میگیرم چون یه مدت ک من گوشی میگیرفتم دستم ک کاری انجام بدم سریع میومد گوشی ازم میگرفت منم دوست ندارم ک ب گوشی عادت کنه برای همین در طول روز خودمم گوشی دستم نمیگیرم ک دخترمم نبینه
دیگ اینقدر باهم بازی می‌کنیم من خودم خسته میشم ولی دخترم ن😁

کاش نیم ساعت بود ما کل تایم روز دراختیارشیم

۳۰دقیقه چیه خاهر ۲۴ساعته توجهش بهشه غیره ساعت هاب خابش فقط.....واقعا کم میاره ادم امروز دوبار بیرون بردمش باهام توی کارای خونه بوده ازم اویزون شده دسشوییی بودم دم درش اینقد زده ب در ک تندتند😄اصن ی وضعیم ک دوس دارم فقط یکی دوساعت نگهش داره درطول روز تا ریکاوری شم....

سوال های مرتبط

مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
بهتره بدونین که احساسات کودک دوساله روی خوابش تاثیر میذاره! دنیای واقعی کودک دو ساله بیشتر از این‌ که یک دنیای منطقی باشه یک دنیای هیجان‌انگیز است و همین باعث می‌شه نسبت به اطراف بی‌تفاوت نباشه و برای خوابیدن مقاومت کنه.

کودک دوساله دوست داره از موقعیت‌ها یا تغییرات زندگی شما سردر بیاره، از نظر اون در دنیا هر اتفاقی که بیوفته بخاطر اونه! مثلاً اگر مامان و بابا دعوا کنن فکر می‌کنه اون مقصره و همین فکر می‌تونه خوابش رو بهم بریزه. یا گم شدن عروسکش ممکنه اون رو نیمه‌های شب از خواب بیدار کنه.

کودک دوساله شما نمی‌تونه دنیا رو از دید شما ببینه. گاهی نصف شب شما رو صدا می‌کنه و انتظار داره شما پیشش برین، اون متوجه این نیست که ممکنه با این کارش شما رو از خواب بیدار ‌کنه. اون فقط می‌دونه که شما رو میخواد، همین!

کودک دو ساله مثل یک نوجوان از مرحله‌ی رشدی خاصی می‌گذره که در اون خواسته‌هاش برای خودش قابل کنترل نیست.

منبع: کتاب راه‌های درمان بی‌خوابی نوزادان و کودکان نوپا به زبان آدمیزاد.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
🔹بگذارید کودک قاشقش رو خودش برداره و غذا بخوره، لباسش رو خودش بپوشه، سرما و گرما رو متوجه بشه، گرسنگیش رو تشخیص بده و به زور بهش غذا ندین.

مانع مسیر کشف کردن و رشد کودکان نباشیم!
با ترسهای خود کودک را متوقف نکنیم!

یکی از عوامل اغلب اختلالات هیجانی و خلقی، نادیده گرفتن کشف و اظهارات کودک و تغییر نظر اوست: سردت نیست، نمی‌شه خرابش می‌کنی، الان باید غذا بخوری، بپوش سرما می‌خوری و…
وقتی کودک در حال کشف و یادگیری جهانه اما شما پاسخ دیگری رو بهش القا می‌کنید، او می‌آموزد که کشفیات خودش بی اعتباره چون والد در ذهن کودک همواره قدرت بالاتری داره و می‌تونه تفکر، استدلال، منطق و هیجان کودک رو تغییر بده.

کودکان توانایی کشف جهان رو دارند، به آنها اعتماد کنید. یک والد کافی، والدی نیست که مدام به کودک بچسبه و تا اون دهن باز کنه نیازش رو برطرف کنه.
قدرت کشف جهان رو با نزدیکی بیش از حد به کودک، برایش خراب نکنیم.

اگر کودکی در فاصله مشخص و امن از والد قرار بگیره، هرگاه که «نتوانست» خودش اطلاع می‌ده و می‌تونید بهش کمک کنید. اگر کودک شما زیادی بهتون می‌چسبه و کمک می‌خواد، شما باید روی ترسهای جدایی خودتون کار کنید.
مامان دخترم مامان دخترم ۱ سالگی
🔺جدایی از مادر بزرگترین ترس کودک

🔹کودک هنگام جدا شدن از والدین با تمام قدرت به مادرش می چسبد و از ته دل غمگین و هراسناک می شود. حرف هیچ کس را قبول نمی کند، گریه می کند و خانه را روی سرش می گذارد.
🔹سعی کنیم لحظه جدایی لحظه ارامی باشد و هنگامی که نزد کودک باز می گردیم حداقل برای چند دقیقه با او بازی کنیم. اگر قرار است او را نزد کسی بسپاریم هرگز نباید ناگهان غیبمان بزند. برخی از مادران کودک را به بهانه ای به جای دیگر می فرستند و در غیاب او از منزل خارج می شوند. چنین جدایی باعث هراس شدید کودک می شود.
🔹اگر فرزند شما دچار ترس جدایی شده بهتر است قبل از انجام هر کاری نزد او بمانید تا ارام تر شود. سعی کنید همیشه او را محبت آمیز، بدون خشم و اضطراب و قاطع صدا کنید.
🔹این کار باعث می شود به میزان ارامش فرزند شما بیفزاید. اگر مادر ارام باشد و کودک از عشق او نسبت به خود اطمینان داشته باشد میزان ترس و نگرانی کودک هم کمتر می شود.
─━━━━⊱🐣⊰━━━━─
♡•• @farzande_nikoo
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
.
دندان در آوردن مرحله ای نیست که تمام نوزدان در یک زمان به آن برسند.🤔 تبدیل این خنده لثه ای به یک لبخند با دندانهای درخشان، یک مجوز عبور است که سالها طول می کشد کامل شود.🦷 زمانی که نوزاد شما 3 ساله می شود، او ردیف کاملی از دندان ها دارد، که می تواند خودش آنها را مسواک بزند؛ گامی اساسی در راه مراقبت از خود.👶 (هرچند کودک شما مهارت لازم برای انجام یک کار را ندارد بنابراین تا 6 سالگی در این کار به او کمک کنید.)
👈رشد دندان از زمانی که جنین در رحم است، شروع می شود. هنگامی که حامله هستید، جوانه های دندان در دهان جنین تشکیل می شود (همچنین دندان های شیری). به ندرت پیش می آید نوزاد با یک یا دو دندان متولد شود یا در چند هفته اول زندگی دندان در آورد. اما اکثریت قریب به اتفاق نوزادان اولین دندان خود را بین 4 ماهگی تا 7 ماهگی در می آورند.

✔️ اگر دندان کودک شما زودتر در بیاید، در سه ماهگی اولین جوانه ها را مشاهده می کنید (معمولا یکی از دندانهای پایین). اگر دندان نوزاد شما دیرتر در بیاید، باید تا یک سالگی یا بیشتر صبر کنید.

🦷آخرین دندان ها، دندان های آسیاب هستند که در انتهای بالای دهان در بالا و پایین یافت می شود. این دندان ها معمولا در تولد سومین سال نوزاد دیده می شوند. مدت کوتاهی پس از آن، کودک باید یک مجموعه کامل از 20 دندان داشته باشد.
👶🏻🍼
#دندان #دندان_کودک