❣۶ راه برای داشتن انرژی مثبت

-روزی نیم ساعت پیاده روی کنید. برای انرژی مثبت بودن، این روش عالی است.

-یک قضیه را حتی بی ارزش و کوچک ، انقدر در بوق و کرنا نکنیم. مسائل مهم، برای شما مهم باشد. مسائل کوچک را کوچک برخورد کنید. سعی کنید درباره مسائل کوچک با دیگران صحبت نکنید.

-همواره خرق عادت کنید!‌ خرق عادت کردن یعنی آن که به دنبال چیزهایی برای خواندن و تماشا کردن باشید که در زندگی تان تا حالا سابقه نداشته است.

- کارهایی که شادی آفرین نیستند را بدون رودربایستی کنار بگذارید.
برای انرژی مثبت بودن، باید با انرژی مثبت ها گام بردارید و هم نشین شوید. شناخت انرژی مثبت ها در پیرامون شما سخت نیست. وقت زیاد تری را با آن ها سپری کنید.

-برای انرژی مثبت بودن، نباید ۲۰ ساعت در روز کار کنید. کار و استراحت و تفریح و مطالعه و تغذیه، ۵ عنصر حیاتی برای حیات انرژی مثبت هاست. به هر کدام سر جای خود احترام بگذارید.

- انرژی مثبت ها، به دنبال این نیستند که صبح تا غروب به این فکر کنند که دیگران درباره آن ها چه فکری می کنند. پس حرف و نظر مردم در زندگی شخصی‌تان نباید کوچکترین تاثیری داشته ✾࿐ᭂ༅•❥🌺❥•༅ᭂ✾

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان ✨🫀ویهان👶🏻🧿 مامان ✨🫀ویهان👶🏻🧿 ۱ ماهگی
🛑قبل از واکسن دو ماهگی فرزندتان حتما مطالعه کنید🛑

👇#واکسن_دوماهگی
شامل فلج اطفال خوراکی و واکسن پنجگانه است از عوارض واکسن پنجگانه،گریه و بی قراری شدید و تب کردن است اگر گریه بیشتر از سه ساعت طول کشید و یا تب به چهل درجه رسید و یا کودک دچار تشنج شد به بیمارستان مراجعه کنید
برای تسکین درد و جلوگیری از تب نیم ساعت قبل از تزریق واکسن،به تعداد دو برابر وزن او قطره استامینوفن خوراکی بخورانید و پس از آن هر چهارساعت و تا دو روز قطره را قطع نکنید می توانید روز سوم هم شش ساعته قطره را ادامه دهید در بیست و چهار ساعت اول تزریق واکسن،محل تزریق را از روی لباس کمپرس سرد و در روز دوم کمپرس گرم بگذارید دو روز اول،کودک را حمام نکنید و حتی برای شستشوی پای او آب را روی محل تزریق نریزید بیش از همیشه به او شیر بدهید چرا که مایعات تب را کاهش میدهد روز و شب اول،نوزاد بی قرار است پس به خاطر آرامش خود و فرزندتان تا بهبودی کامل او از منزل خارج نشوید و محیط خانه را ساکت و آرام کنید تا خواب هایش طولانی تر شود


🦋┅┅
مامان عشقای مامان مامان عشقای مامان ۴ ماهگی
✅از چه زمانی می‌توانم به کودکم غذای جامد بدهم؟👇

به عنوان اولین نکته یادتان باشد که آمادگی هر کودک برای غذای جامد به سرعت رشدش بستگی دارد، که ممکن است با سایر کودکان متفاوت باشد:

✔️آیا کودک شما می‌تواند سرش را نگه دارد؟ برای آن که بتوانید به او غذا بدهید، لازم است او را در جای مناسبی بنشانید و او باید بتواند سرش را کنترل کند.

✔️وقتی غذا را به طرف دهانش می‌برید آیا دهانش را باز می‌کند؟ یکی از نشانه‌های آمادگی او برای غذای جامد این است که نسبت به غذا اشتیاق نشان می‌دهد. مثلاً وقتی خودتان غذا می‌خورید به نظر می‌رسد او هم دوست دارد غذا بخورد.

✔️آیا می‌تواند غذا را در دهانش نگه دارد و آن را قورت بدهد؟ اگر یک قاشق حریره در دهان کودک چندماهه‌تان بگذارید، ممکن است نتواند آن را به طرف حنجره‌اش ببرد و قورت بدهد، و به جایش غذا از دهانش بیرون بریزد و از چانه‌اش روی لباسش بچکد.

✔️آیا جثه‌اش به حد کافی بزرگ شده است؟ به عنوان یک قاعده کلی گفته می‌شود که وقتی وزن کودک به دو برابر وزن زمان تولدش رسید یا وزنش ۶ کیلو یا بیشتر شد، کودک دیر یا زود برای خوردن غذای جامد آمادگی پیدا می‌کند.
مامان نورا کوچولو🥰 مامان نورا کوچولو🥰 ۵ ماهگی