۱۲ پاسخ

مال اهوازه خبر
چندروز پیش هم 2تا افغانی ی زن خفه میکنن چاقو میزن توماشینش میسوزونن فرار میکنن تهران
مملکت ما ففط افغانی کم داشت ک کاملبشه

منکه ک شک دارم هرچی میشه افغانی افغانی بوده مگ ما دیدیدم یه مشت میان میگن ماهم میگیم آره بوده باور ندارم
درسته خوب نیستن ولی قبول کنیم تهمت خور شدن 🙂کاش برن برن از اینجا

باید همون بلا رو سرشون بیارن
هرچند اونا ک کارشونه این کثیف کاری ها

بابا خونه ندید کار ندید به اینا افغانی یعنی بچه خر ترویج بدین تنفر از افغانی رو اگه افغانی برکشور مسلط بشه بوی گندش همه رو میکشه اینا فقط ب تجاوز فکر میکنن براشونم فرق نداره پیر و جوان و دختر پسر سگ و گربه فقط دنبال تجاوزن

افغانی و ایرانی نداره که ، اونا هم انسانن مثل ما ،زمانی کشورشان جنگ بوده و پناه اوردن به اینجا ،

کثافت بیشعور خدا ازشون نگذره بیشرفا

مامانا درخواست دوستی لطفا

تف به این مملکت 😑😑😑😑

سلام خانومای گل
کار من با موکل هس .در انواع فال ها .فال قهوه و سرکتاب تاروت و پاسور
احساسی .تعیین جنسیت بچه .تعیین بارداری .ازدواج .معشوق .اینده و انواع دعاها
هزینه فقط 50تومن صد در صدی
ایندتو ب من بسپار
کافیه درخواست بدی

باورتون میشه خانما یه شب خواب دیدم یه چنتا خانم افغانی خونه مامانم بودن منم اینقدر از افغانی بدم میاد که نگین خواب دیدم اینقدر کتکشون زدم دلم خنک شد😂😂😂😂

ازشون متنفرم ،وقتیم میگم همه میگن نژاد پرستی

۱۳تا افغانی دریکی از روستاهای بوئین زهرا به دختر ۱۶ ساله تجاوز کردند

سوال های مرتبط

مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
اصول کاربردی ارتباط با نوجوان

🔻 اصل برخورد مثبت و مثبت فکر کردن در مواجهه با اشتباه نوجوان. نباید به گونه‌ای رفتار کنید که احساس کند می‌خواهید او را قضاوت یا تنبیه نمایید، بلکه از کلمات و عبارات مثبت استفاده کنید و با تشویق کردن و بیان یکی از ویژگی‌های مثبت فرزندتان، شروع کنید و سپس مطلب اصلی را بازگو کنید.
مثلا به او بگویید: «از اینکه بچه‌­ای اهل درس دارم و اخلاق و رفتار خوبی دارد خوشحالم؛ اما اینکه استفاده از تبلت را مدیریت نمی‌کنی، من و پدرت را نگران کرده است.»

🔻 اصل پرهیز از تحمیل کردن
چیزی یا کسی را به نوجوان‌تان تحمیل نکنید. بدترین تحمیلی که به نوجوان‌ها می­‌شود، این است که از او می­‌خواهیم مثل ما باشد یا می‌گوییم وقتی به سن شما بودیم آنگونه رفتار می‌کردیم، آنگونه لباس می‌پوشیدیم و...

یادتان باشد دنیا تغییر کرده و بر اساس این تغییرات روحیات و نیازهای ما هم تغییر کرده است. باید به فرزندان اعتماد کرد و به آن‌ها اجازه داد که به تدریج پس از کسب آگاهی لازم بتوانند تصمیم‌گیری در امور زندگی، تحصیلی و شغلی را تمرین کنند.
مامان سُهیل مامان سُهیل ۵ سالگی
وقتی که به فرزند دو ساله‌تان غذا می‌دهید، قاشق به دست دنبالش راه می‌افتید. کودک گاهی از صندلی می‌پرد، گاهی رویش می‌ایستد، گاهی هم چیزی پرت می‌کند.
راه‌حل قدیمی: شما می‌نشینید و هیچ واکنشی نشان نمی‌دهید. او مدام غر می‌زند و شما هنوز نشسته‌اید. در پایان هم می‌بینید که رفتار او تغییری نکرده است.
راه‌حل جدید: وضعیت را مشخص کنید به جای اینکه مدام دستوردهید. بچه‌ها ربات برنامه‌ریزی شده نیستند که هر کاری به آنها گفته شد انجام دهند آنها نیاز به اراده آزاد خود دارند به همین دلیل اغلب دقیقا برعکس آنچه شما می‌خواهید عمل می‌کنند. ترفند درست این است که از یادگیری به جای دستور استفاده کنید. مثلا به جای اینکه بگویید «شیر را بردار» بگویید « اگر شیر همینجوری بمونه جوش میاد» به این ترتیب شما اطلاعاتی به او میدهید که براساس آن او راحت‌تر کاری را که باید، انجام می‌دهد.

نتیجه: کافی است هنگام غذا خوردن به جای اینکه بگویید «بشین» بگویید «هیچ میدونی صندلی برای نشستن هستش؟» به همین سادگی می‌توانید با دادن اطلاعات از تکرار عملی غیرمعمول جلوگیری کنید.

#حرف_شنوی_کودک