سوال:سلام مامان های عزیز من یک دوره شرکت کردم درباره هوش جنین که‌ مطالبش رو دوست داشتم؛ قصد دارم مطالب دوره رو خیلی خلاصه اینجا بارگذاری کنم تا مامان هایی که علاقه مند هستند از مطالب استفاده کنند. اگر دوست داشتید میتونید از متن ها استفاده کنید و برام دعا کنید ❤️
طبق تحقیقات ثابت شده محیط و تجربه های دوران جنینی و زایمان بر روند تکامل رفتار جنین اثرگذار هست پس باید دید خودمون رو به این دوران عمیق تر کنیم.
در دوران جنینی حافظه وجود داره و هرجا حافظه هست یادگیری هم هست پس جنین می‌تونه فرایند یادگیری داشته باشه.
اعضای اصلی سیستم عصبی جنین پنج هفته اول شکل میگیره و به مرور به تکامل میرسه پس جنین با دنیای اطراف خودش ارتباط داره مثل صدای مادر برای همین توصیه شده مادر با جنین صحبت کنه و خیلی مهم هست که این صحبت ها درباره چه موضوعاتی باشه و چه اثری بر جنین می‌ذاره چون مادر احساسات و عواطف و صحبت های خودش رو به جنین منتقل می‌کنه؛ قاعدتاً استرس و اضطراب بیش از حد و نگرانی های مداوم و غم و غصه مادر و ... بر جنین اثر داره، همون‌طور که حال خوب، شادی، انرژی، معنویت و ... بر جنین اثرگذار هست.
پس خوبه در این دوران تلاش کنیم مراقب خودمون و حالمون باشیم😌

۴ پاسخ

سلام عزیزم دستت دردنکنه

سلام عزیزم ممنون از اطلاعاتت💓

خیلی ممنونم عزیزم
من بهتون درخواست دوستی دادم

عزیزم سلام الهی خیر ببینی لطفا بهم درخواست بدید که مطالبتون رو بتونم بخونم

سوال های مرتبط

مامان فاطمه مامان فاطمه هفته بیست‌وپنجم بارداری
بخش دوم هوش جنین
پس انسان از ابتدای شکل گیری نطفه شکل میگیره و تک تک اجزا و سلول های اون دارای شعور و آگاهی هستند برای همین توصیه شده مراقبت های دوران بارداری رو محدود به غربالگری و آزمایش ندونیم و سعی کنیم در جهت رشد و توانمندی فرزند خودمون قدم برداریم‌.
نکته جالب درباره نوع زایمان:
جنین ۹ ماه در رحم مادر هست و نوع محیط زندگی اون با محیط بیرون متفاوته؛ عوض شدن یکدفعه ای محیط برای جنین ممکنه ایجاد تشنج بکنه.
در زایمان سزارین یکدفعه بچه وارد دنیای بیرون میشه و خودش رو آماده نکرده و خدایی نکرده ممکنه کمی شوکه بشه برای همین برخی متخصص ها توصیه میکنند برنامه و روش زایمان باید به گونه ای باشه ک خدا خلق کرده.
در زایمان طبیعی جنین یک گذر آرام از محیط رحم به دنیای بیرون داره و می‌تونه کم کم و با امنیت خاطر وارد دنیا بشه.
در پروسه زایمان طبیعی جنین و مادر کم کم و به مرور آماده تغییر میشن و جنین متوجه میشه ک باید به دنیای بیرون قدم بگذاره.
دوستای قشنگم یه نکته مهم درباره این مطلب:
این مطلب به هیچ عنوان تبلیغ زایمان طبیعی نیست و خدایی نکرده کسی قصد نداره زایمان سزارین رو زیر سوال ببره، قطعا هر روشی مزایا و معایب خودش رو داره و نمیشه برای همه افراد یک نسخه پیچید بعضی خانم ها میتونن زایمان سزارین داشته باشن و بعضی ها طبیعی و در هردو نوع زایمان مادر قابل احترام و قابل ستایش هست.
خدایی نکرده کسی فکر نکنه قصد داریم سزارین رو زیر سوال ببریم اصلا بعضی ها ممکنه مجبور به زایمان طبیعی یا سزارین باشند و نوع همه زایمان ها محترم هست چون مادر متحمل درد و سختی میشه این مطلب یک پژوهش علمی بود و آگاهی برای کسانی که قصد انتخاب دارن.
ان شاءالله همه بتونن بهترین زایمان رو داشته باشن🌸
مامان 🩷کاملیا🩷 مامان 🩷کاملیا🩷 ۳ ماهگی
خواص خربزه در بارداری و اثرات مثبت آن بر روی مادر و جنین
ویتامین A در خربزه و تاثیرات آن بر جنین
ویتامین A، که به فراوانی در خربزه یافت می‌شود، برای رشد سالم جنین بسیار حیاتی است. این ویتامین باعث رشد سالم ریه، کلیه، چشم، قلب و استخوان‌های جنین می‌شود. همچنین، ویتامین A به توسعه کلی عملکرد شناختی جنین کمک می‌کند و باعث می‌شود هر گونه نقص در رشد و تکامل جنین جبران شود.
خربزه و سلامتی در دوران بارداری
خربزه می‌تواند به مقابله با برخی از عفونت‌های رایج در دوران بارداری، مانند تب و سرماخوردگی، کمک کند. این میوه با توجه به محتوای غذایی بالایی که دارد، می‌تواند نیازهای غذایی جنین را برآورده کند. بنابراین، توصیه می‌شود که زنان باردار هر هفته مقدار مناسبی از این میوه را مصرف کنند. علاوه بر این، خربزه با افزایش جریان خون به جنین، می‌تواند به بهبود رشد و تکامل آن کمک کند.
خربزه، یک راه حل سالم برای مشکلات بارداری
خربزه باعث کاهش تهوع و استفراغ در زمان بارداری می‌شود. با توجه به محتوای آب بالای این میوه، خربزه می‌تواند به حفظ هیدراتاسیون بدن زنان باردار کمک کند. همچنین، خربزه با داشتن فیبر بالا، به مقابله با مشکلات گوارشی مانند یبوست و سوء هاضمه در دوران بارداری کمک می‌کند.
مامان پِسته 🤰🧒🧿💙 مامان پِسته 🤰🧒🧿💙 ۲ ماهگی