سوال های مرتبط

مامان کارن مامان کارن ۱۶ ماهگی
✅چگونه از دروغ گویی کودکان جلوگیری کنیم؟👇

1️⃣ اشتباه، افتضاح نیست! فرصت یادگیری است
به فرزندانمان کمک کنیم تا بیاموزند که اشتباه‌ها فرصتی برای یادگیری‌اند. به‌این‌ترتیب اگر اشتباه کنند، احساس نخواهند کرد که آدم‌های بدی هستند و باید خطای خود را پنهان کنند.

2️⃣ الگو باشیم
برای #کودکان خود الگویی از راستگویی باشیم. زمان‌هایی را که گفتن حقیقت برای ما دشوار بوده اما تصمیم گرفته‌ایم تا پیامد آن را بپذیریم و حقیقت را بگوییم، با آنان در میان بگذاریم. حواسمان باشد که گفت‌وگویمان صادقانه باشد؛ نه چیزی شبیه سخنرانی.

3️⃣بی‌قید و شرط دوست داشته باشیم
به فرزندانمان نشان دهیم که آن‌ها را بی‌قید‌و‌شرط دوست داریم. بسیاری از کودکان هنگامی #دروغ می‌گویند که می‌ترسند حقیقت موجب ناامیدی و دلسردی پدرومادرشان نسبت به آن‌ها شود.

4️⃣ از راستگویی فرزندانمان تقدیر کنیم
«از اینکه حقیقت را به من گفتی، متشکرم. می‌دانم که کار سختی بود. من تو را تحسین می‌کنم که پیامدهای کار خودت را می‌پذیری و می‌دانم که می‌توانی از پس آن‌ها برآیی و از آن‌ها درس بگیری.»

5️⃣به استقلال و آزادی بچه‌ها احترام بگذاریم
از تعیین تکلیف برای فرزندانمان دست برداریم. بسیاری از کودکان دروغ می‌گویند چون به این ترتیب می‌توانند بفهمند چه کسی هستند و چه می‌خواهند. در عین حال بچه‌ها تلاش می‌کنند وانمود کنند که در حال انجام‌دادن خواسته‌های پدرومادرشان هستند و آن‌ها را با فریب‌دادن خشنود می‌کنند
مامان دلوین مامان دلوین ۱۶ ماهگی
🔺⁣ بچه ها فراموش نمیکنند

🔹نوزاد از لحظه تولد درد، ترس و وحشت، اضطراب و امنیت و شادی را درک میکند.

⁣🔹از شش ماهگی خشمگین میشود، از یک‌سالگی احساس غرور، افتخار، گناه، خجالت، شرمندگی و تحقیر شدن را درک میکند.

⁣🔹بچه ها را به دلیل سن کم، بی حس و احساس تصور نکنیم که سخت نگیر بچن یادشون می‌ره بچه ها ممکنه خاطرات رو فراموش کنند اما احساسی که به آنها می دهیم فراموش نمی‌کنند.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مامان کارن مامان کارن ۱۶ ماهگی
اگر کودک شما، تلفن همراه شما را برای پرتاب کردن انتخاب نمود، با حفظ آرامش خود، تلفن همراهتان را از دست او گرفته و به آرامی برای وی توضیح دهید که به جای موبایل، توپ فومی یا پارچه ای خود را پرتاب کند.

پرتاب اشیا توسط کودک هنگام عصبانیت نادیده بگیرید
اگر کودک شما برای تخلیه خشم و عصبانیت خود، وسیله ای را پرتاب می کند، از این عمل او به صورت کامل چشم پوشی کنید زیرا اگر به این رفتار او توجه کنید، کودک برای جلب توجه شما، مجدد به این عمل اقدام می کند و به پرتاب اشیا اصرار می ورزد. در مقابل اگر متوجه شدید که پرتاب اشیا توسط کودک همراه با حالت عصبانیت و دلخوری همراه است، او را تشویق کنید که همیشه علت ناراحتی خود را در قالب کلمات بیان کند و با شما در مورد علت عصبانیتش در هر موردی که باشد، صحبت کند و به شما اعتماد کند که به وی کمک خواهد کرد.

راهکار دیگر، مشغول کردن او برای پرت کردن حواس کودک است، بهترین راهکار، بازی با کودک است که با این کار، به تدریج از پرت کردن اشیا یا کوبیدن سرش به دیوار،خودداری می کند.
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۴ ماهگی
#ازشیر_گرفتن

اگر شاغل هستید و کودکتان عادت کرده است که در زمان و مکان خاصی شیر بخورد، باید حواستان به زمان باشد

در ساعت‌های شیردهی سعی کنید خود را مشغول نشان دهید در عوض کمی آب میوه یا یک لیوان شیر را برای نوشیدن در اختیار کودک بگذارید. بهتر است برای این کار نوشیدنی مورد علاقه او را انتخاب کنید تا با رغبت آن را بنوشد. اگر بیشتر اوقات در جای خاصی از خانه به او شیر می‌دادید، سعی کنید دکوراسیون خانه را تغییر دهید. با این کار چیزهایی که او را یاد شیر خوردن می‌اندازد از خاطرش می‌رود

#ازشیر_گرفتن

سعی نکنید خود را بیمار و سینه‌تان را زخمی نشان دهید

با این کار کودک ناراحت می‌شود و ممکن است از وضعیت پیش‌آمده بترسد و وحشت کند. در این حالت نه تنها مشکلی حل نمی‌شود بلکه موضوع جدیدی به مشکلات خود اضافه کرده‌اید. بچه‌ها در دورانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، وابستگی‌های عاطفی شدیدی پیدا می‌کنند و این رفتار شما به آن‌ها صدمه می‌زند
مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🧸𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۴ ماهگی
مامان محدثه مامان محدثه ۱۶ ماهگی
♦️نوزادان تا دو سالگی بیشترین تعداد سلولهای عصبی در مغز را دارند. این سلول ها بین ۶ ماهگی تا ۵ سالگی به مرور از بین می روند چون انسان به همه این سلول ها احتیاج ندارد. اما اگر مادری افسرده باشد و نتواند با نوزاد ارتباط عمیق عاطفی برقرار کند، اگر فرزندشان را ساعت ها جلوی تلویزیون بگذارند، اگر در خانه استرس باشد، اگر مرتباً کودک را دعوا کنند، اگر کودک کتک بخورد، سلولهای مغز کودک با سرعت بیشتری از بین می‌رود که بعدها باعث مشکلاتی شبیه بیش فعالی، افسردگی، اضطراب، اعتیاد و وابستگی و غیره می‌شود.


چگونه باعث رشد مغز کودک تان بشوید؟
هر زمان فرزند شما از طرف شما بازخورد و واکنش مثبت بگیرد، سلول های جدید ساخته میشود.
هر زمان به چشمهای فرزندتان نگاه کنید و به هم لبخند بزنید،
هر زمان کار خوب فرزندتان را تشویق کنید،
هر زمان با هم بخندید، هر زمان با محبت به زبان بیاورید فرزندتان چه کار خوبی انجام داده
و هر زمان فرزندتان را با عشق به آغوش بکشید، مغز کودکتان رشد می کند.

تا می توانید مچ فرزندتان را هنگام انجام کار خوب بگیرید و به زبان بیاورید چه کار خوبی انجام داده است.
⁣⁣