❌کپشن رو حتما بخون ❌

👨‍👩‍👧برای آنکه بتوانیم تعریفی از «کودک مستقل» داشته باشیم، شاید بهتر باشد اول به طرف دیگر ماجرا یعنی «کودک وابسته» نگاهی بیندازیم.

😊 در کودکان وابسته، تصویر ذهنی آن‌ها از خودشان به نظر دیگران بستگی دارد. این بچه‌ها چشم امید به بقیه دارند که برایشان انگیزه فراهم کنند. شادی آن‌ها هم وابسته به دیگران است؛ به‌خاطر آنکه مالک واقعی زندگی خودشان نیستند و مسئولیت چندانی در برابر رفتار و افکار خود ندارند. آن‌ها همچنین در تصمیم‌گیری دچار ضعف هستند؛ چراکه همیشه پدر و مادر به‌جایشان تصمیم گرفته‌اند. این ویژگی‌ها با بعضی رفتارهای والدین، مانند تشویق و تمجیدهای بیجا، در این بچه‌ها نهادینه شده است.

😊در مقابل، فرزندان مستقل با این کودکان تفاوت‌های چشمگیری دارند. والدین بچه‌های مستقل، آن‌ها را طوری تربیت کرده‌اند که به شایستگی و توانایی‌هایشان برای مراقبت از خودشان اطمینان داشته باشند. این کودکان و نوجوان‌ها به‌لطف راهنمایی‌های پدر و مادر توانسته‌اند کارها و دل‌مشغولی‌هایی را پیدا کنند که برایشان معنادار و رضایت‌بخش است. آن‌ها آن‌قدر آزادی‌عمل داشته‌اند که زندگی را به‌شکلی تمام‌وکمال تجربه کنند و از آن درس‌های فراوان بگیرند.

#کودک_خلاق #کودک_مستقل#خواب_خوب_کودک #تربیت_فرزند

🤱

تصویر
۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان سهیل مامان سهیل ۵ ماهگی
انواع پوره سبزی برای رشد و سلامت نوزاد توصیه می‌شود. شما می‌توانید ابتدا یک نوع پوره سبزی برای نوزاد خود تهیه کنید و کم‌کم انواع پوره سبزی را به نوزاد خود بدهید. دقت داشته باشید که دمای پوره برای کودک شش ماهه باید شبیه گرمی شیرمادر باشد. 
بهترین زمان برای شروع مصرف سبزیجات قبل از یک سالگی است. پوره سبزیجات بهتر است وعده عصرگاهی نوزاد باشد. این پوره شامل پوره کدوحلوایی، زردک، کدو، مسما و نخود سبزمی‌شود. از سن هشت ماهگی به بعد از کلم بروکلی و گل کلم هم می‌توانید در برنامه غذایی نوزادان استفاده کنید. نوزاد نباید به طور منظم سبزیجات و مواد غذایی که دارای مقادیر زیادی نیترات هستند، مصرف کند. همچنین قبل از 12 ماهگی نباید اسفناج، چغندر و سایر سبزیجات حاوی نیترات مصرف کند. مصرف این سبزیجات می‌تواند بر میزان اکسیژن خون کودک تأثیر منفی بگذارد.
برای تهیه پوره سبزیجات ابتدا باید آن‌ها را تمیز بشویید سپس با پوست بپزید. بعد از پخته شدن، آن‌ها را له کنید. مقداری شیر به آن اضافه کنید و در انتها به آرامی به خورد کودک خود بدهید
پوره سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین انواع پوره برای کودک 6 ماهه است. این پوره ممکن است مانند خیلی از پوره‌ها برای کودک حساسیت زا باشد. به همین دلیل بهتر است تا سه روز به اندازه یک قاشق چای خوری از این پوره را به کودک بدهید. در طی این سه روز، علائم حساسیت پوستی، یا استفراغ و اسهال نباید در نوزاد مشاهده گردد.
موارد زیر از جمله خواص پوره سیب‌زمینی برای کودک محسوب می‌شود:

بهبود دستگاه گوارش

 حفاظت از کبد

خواص ضد ویروسی

حفاظت از پوست 

ایجاد انرژی لازم برای فعالیت کودک
مامان سهیل مامان سهیل ۵ ماهگی
فواید خوردن حریره بادام برای نوزاد چیست؟
. وزن‌گیری نوزاد

۲. افزایش انرژی

۳. کمک به رفع یبوست

۴. کمک به رشد نوزاد

۵. تقویت سیستم ایمنی

۶. جلوگیری از نرمی استخوان

۷. کلسیم‌سازی برای بدن نوزاد
برای جلوگیری از حساسیت در این سن، بهتر است از طعم‌دهنده‌هایی مانند وانیل یا هل استفاده نکنید. با توجه به طبع سرد آرد برنج و شیر می‌توانید از نبات برای شیرین کردن حریره استفاده کنید تا معده کودکان بهم نریزد. نکته آخر آن‌که حریره نباید خیلی غلیظ باشد، در صورت غلیظ بودن، کمی آب‌جوش به آن اضافه کنید.
حریره بادام را تا چند روز می‌‌توان نگه داشت؟
قبل از نگه‌داری حریره بادام در یخچال باید زمان دهید تا خوب سرد شده و به دمای محیط برسد. سپس آن را درون یک ظرف دربسته ریخته و برای ۲ روز در یخچال نگه‌داری کرد.
از چه طعم‌دهنده‌ هایی در تهیه حریره می توان استفاده کرد؟
عسل، نبات و گلاب از بهترین و طبیعی‌ترین طعم‌دهنده‌ها در دنیای آشپزی به حساب می‌آیند که می‌توان در تهیه این غذای کمکی آن‌ها را به کار برد. در نظر داشته باشید که گلاب علاوه بر عطر بی‌نظیری که به حریره می‌‌دهد، طعم آن را هم فوق‌العاده می‌کند.