فواید خوردن حریره بادام برای نوزاد چیست؟
. وزن‌گیری نوزاد

۲. افزایش انرژی

۳. کمک به رفع یبوست

۴. کمک به رشد نوزاد

۵. تقویت سیستم ایمنی

۶. جلوگیری از نرمی استخوان

۷. کلسیم‌سازی برای بدن نوزاد
برای جلوگیری از حساسیت در این سن، بهتر است از طعم‌دهنده‌هایی مانند وانیل یا هل استفاده نکنید. با توجه به طبع سرد آرد برنج و شیر می‌توانید از نبات برای شیرین کردن حریره استفاده کنید تا معده کودکان بهم نریزد. نکته آخر آن‌که حریره نباید خیلی غلیظ باشد، در صورت غلیظ بودن، کمی آب‌جوش به آن اضافه کنید.
حریره بادام را تا چند روز می‌‌توان نگه داشت؟
قبل از نگه‌داری حریره بادام در یخچال باید زمان دهید تا خوب سرد شده و به دمای محیط برسد. سپس آن را درون یک ظرف دربسته ریخته و برای ۲ روز در یخچال نگه‌داری کرد.
از چه طعم‌دهنده‌ هایی در تهیه حریره می توان استفاده کرد؟
عسل، نبات و گلاب از بهترین و طبیعی‌ترین طعم‌دهنده‌ها در دنیای آشپزی به حساب می‌آیند که می‌توان در تهیه این غذای کمکی آن‌ها را به کار برد. در نظر داشته باشید که گلاب علاوه بر عطر بی‌نظیری که به حریره می‌‌دهد، طعم آن را هم فوق‌العاده می‌کند.

تصویر
۲ پاسخ

👏👏👏👏👏👏

سلام خوبه الان بدم ب بچم فرنی فقط میدم بهش

سوال های مرتبط

مامان 🎀𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 مامان 🎀𝒟𝑒𝓁𝓋𝒾𝓃 ۱۷ ماهگی
‍ #تغذیه_کمکی❤

🍲نحوه شروع غذای کمکی🍡🍭🍨🍜

1⃣. ( هفته اول ماه هفتم)

شروع غذای کمکی با #فِرِنی آرد برنج است که با یک قاشق مرباخوری یک‌بار در روز (ظهر) شروع شده و کم‌کم به مقدار و دفعات آن اضافه می‌شود، به‌طوری‌که روز دوم به دو قاشق مرباخوری (یک قاشق ظهر و یک قاشق عصر)، روز سوم به سه قاشق مرباخوری، روز چهارم، چهار قاشق (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار یک قاشق)، روز پنجم 8 قاشق مرباخوری (صبح، ظهر، عصر و شب، هر بار دو قاشق) و روز ششم و هفتم حداکثر به 12 قاشق مرباخوری می‌رسد.

📝نکته: غذای کمکی حتماً بعد از شیر مادر داده شود.

2⃣. ( هفته دوم ماه هفتم)
در این هفته می‌توان #حریره بادام را به تغدیه کودک اضافه کرد. شروع آن مانند #فرنی از یک تا دو قاشق مرباخوری در روز تا روز ششم و هفتم، حداکثر به 12 قاشق برسد. فراموش نشود که در این هفته به‌جای فرنی، حریره بادام جایگزین می‌شود.

3⃣. (هفته سوم ماه هفتم)
در این هفته، پوره #سبزی‌ها مانند #سیب‌زمینی و #هویج داده می‌شود.

4⃣. ( هفته چهارم ماه هفتم)
می‌توان سوپ #گوشت را به برنامه کودک وارد کرد. سوپ گوشت در سه تا چهار نوبت در روز بعد از اینکه کودک شیر مادر خورد، به او داده می‌شود. تا پایان ماه هفتم غذاهای کمکی، یکی یکی داده می‌شود و از ماه هشتم می‌توانیم ترکیبی از غذاهای کمکی را در برنامه غذایی کودک وارد کرد.

#شروع_غذای_کمکی
مامان ماهلین مامان ماهلین ۳ ماهگی
آیا بادام برای ریفلاکس مضر است؟

✅ بادام خام معمولاً برای ریفلاکس مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما در برخی موارد ممکن است باعث ناراحتی شود.

🔹 چرا بادام می‌تواند مفید باشد؟

خاصیت قلیایی دارد و ممکن است به خنثی کردن اسید معده کمک کند.

منبع خوبی از کلسیم غیرلبنی، پروتئین و چربی سالم است.

به افزایش شیر مادر کمک می‌کند.


🔸 چرا بادام ممکن است مشکل‌ساز باشد؟

چربی نسبتا بالایی دارد، که در برخی افراد هضم آن را سخت‌تر می‌کند.

برخی نوزادان به بادام حساسیت دارند و ممکن است بعد از مصرف مادر، علائم رفلاکس یا کولیک آن‌ها بدتر شود.


📌 بهترین روش مصرف برای مادران شیرده با نوزاد رفلاکسی

✔ در مقدار کم بخورید (۱ تا ۲ عدد در روز و بررسی کنید که نوزاد حساسیت نشان می‌دهد یا نه).
✔ بادام را خام و بدون پوست مصرف کنید (پوست بادام ممکن است هضم سخت‌تری داشته باشد).
✔ شیر بادام خانگی را امتحان کنید (بادام را چند ساعت خیس کنید، پوست بگیرید و با آب میکس کنید).
✔ اگر بعد از خوردن بادام متوجه شدید نوزاد رفلاکسش بدتر شده، مصرف را قطع کنید.

🔹 نتیجه: بادام خام در مقدار کم و بدون پوست معمولاً بی‌خطر است، اما اگر نوزاد رفلاکسی بعد از مصرف مادر دچار علائم شد، بهتر است آن را حذف کنید.
مامان سهیل مامان سهیل ۵ ماهگی
پوره ها باید همیشه با میوه های رسیده درست شوند، زیرا طعم شیرین تر و راحت تر ترکیب می شوند.

    هر میوه ارزش غذایی خاص خود را دارد. باید سعی کنید از میوه های مختلفی استفاده کنید که می توانید با آنها پوره درست کنید تا کودک تغذیه متعادلی داشته باشد.

    ابتدا یک پوره میوه را امتحان کنید و سپس به آرامی به سراغ پوره های میوه بعدی بروید.

    از پرتقال، آناناس و میوه های شور تا 12 ماهگی کودک خودداری کنید زیرا ممکن است باعث ایجاد حساسیت در نوزادان کوچکتر شوند.

    میوه ها را نجوشانید زیرا ممکن است برخی از مواد مغذی آن را از بین ببرد. می توانید آنها را بخارپز کنید تا حداکثر تغذیه را حفظ کنید.
سیب یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید برای غذا دادن به کودکتان از آن استفاده کنید. این میوه حساسیت ایجاد نمی‌کند و بسیار مقوی است. برای تهیه پوره سیب، میوه را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با شعله ملایم حدود 10 دقیقه بپزید تا جایی که مواد مغذی آن از بین نرود و فقط نرم شود. سپس با میکسر به‌صورت پوره دربیاورید. می‌توانید مقداری شیر مادر برای رقیق کردن پوره به آن اضافه کنید. به‌جای سیب می‌توانید از گلابی استفاده کنید.
مامان سهیل مامان سهیل ۵ ماهگی
انواع پوره سبزی برای رشد و سلامت نوزاد توصیه می‌شود. شما می‌توانید ابتدا یک نوع پوره سبزی برای نوزاد خود تهیه کنید و کم‌کم انواع پوره سبزی را به نوزاد خود بدهید. دقت داشته باشید که دمای پوره برای کودک شش ماهه باید شبیه گرمی شیرمادر باشد. 
بهترین زمان برای شروع مصرف سبزیجات قبل از یک سالگی است. پوره سبزیجات بهتر است وعده عصرگاهی نوزاد باشد. این پوره شامل پوره کدوحلوایی، زردک، کدو، مسما و نخود سبزمی‌شود. از سن هشت ماهگی به بعد از کلم بروکلی و گل کلم هم می‌توانید در برنامه غذایی نوزادان استفاده کنید. نوزاد نباید به طور منظم سبزیجات و مواد غذایی که دارای مقادیر زیادی نیترات هستند، مصرف کند. همچنین قبل از 12 ماهگی نباید اسفناج، چغندر و سایر سبزیجات حاوی نیترات مصرف کند. مصرف این سبزیجات می‌تواند بر میزان اکسیژن خون کودک تأثیر منفی بگذارد.
برای تهیه پوره سبزیجات ابتدا باید آن‌ها را تمیز بشویید سپس با پوست بپزید. بعد از پخته شدن، آن‌ها را له کنید. مقداری شیر به آن اضافه کنید و در انتها به آرامی به خورد کودک خود بدهید
پوره سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین انواع پوره برای کودک 6 ماهه است. این پوره ممکن است مانند خیلی از پوره‌ها برای کودک حساسیت زا باشد. به همین دلیل بهتر است تا سه روز به اندازه یک قاشق چای خوری از این پوره را به کودک بدهید. در طی این سه روز، علائم حساسیت پوستی، یا استفراغ و اسهال نباید در نوزاد مشاهده گردد.
موارد زیر از جمله خواص پوره سیب‌زمینی برای کودک محسوب می‌شود:

بهبود دستگاه گوارش

 حفاظت از کبد

خواص ضد ویروسی

حفاظت از پوست 

ایجاد انرژی لازم برای فعالیت کودک
مامان تیام مامان تیام ۷ ماهگی