* 🚫به کودک هشت ماهه خودت غذا میکس شده نده 🚫

مامان جون کودک شما در هشت ماهگی
قدرت اینو میتونه داشته باشه که غذا رو بین انگشتان خودش لمس کنه این دلیل خوبی برای معرفی غذای انگشتی است

شما میتونید از کته ها نرم برای شروع استفاده کنید 😋

👈باید توجه داشته باشید که با برش امن جلو برید تا کودکت بتونه کامل برش غذایی رو لمس کنه و طرف دهنش ببره


🚫استفاده از میکسر در دراز مدت باعث میشه عضلات فک و ماهیچه ها زبانی کودک ضعیف بشن و کودکانی هستن که در یکسالی هنوز قدرت بلعشون کامل نیست
شما برای اینکه بافت میکس شده غذا رو به طرف انگشتی بکشید باید کم کم یکی از،اجزای سوپ یا هر غذا دیگه ای رو بیرون بکشید بهتره این جزئ که قراره میکس بشه دانه ها حبوبات یا گوشت باشه که کاملا میکس بشه اون جز بیرون کشیده رو با پشت چنگال له کنید و به میکس شده ها اضافه کنید کم کم دو جز سه جز میبنید که از حالت میکس بیرون آمد و غذا کودک کاملا انگشتی شد

👈یکی دیگه از دلایلی که مامانا ترس از انگشتی دارن عق زدن کودک هست که این عق یک واکنش طبیعی هست که کودک انجام میده
برای دفع از خفگی کودک عمل عق زدن رو انجام میده
پس جای نگرانی نیست

اگه واست مفید بود بفرست واسه اونی که یه دلبرکوچولو داره😍👇
👶 کودک من 👶

۳ پاسخ

ممنونم عزیزم

عزیزم درخواست دادم

من از ۶ ماهگی با پشت چنگال غذا هاشو له میکنم خوشم نمیاد میکس آبکی شل می‌کنه غذای بچه رو

سوال های مرتبط

مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
پوره سیب زمینی برای نوزاد 6 ماهه
پوره سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین انواع پوره برای کودک 6 ماهه است. این پوره ممکن است مانند خیلی از پوره‌ها برای کودک حساسیت زا باشد. به همین دلیل بهتر است تا سه روز به اندازه یک قاشق چای خوری از این پوره را به کودک بدهید. در طی این سه روز، علائم حساسیت پوستی، یا استفراغ و اسهال نباید در نوزاد مشاهده گردد.

موارد زیر از جمله خواص پوره سیب‌زمینی برای کودک محسوب می‌شود:

بهبود دستگاه گوارش
حفاظت از کبد
خواص ضد ویروسی
حفاظت از پوست
ایجاد انرژی لازم برای فعالیت کودک
یک عدد متوسط سیب زمینی شیرین، ۵ قاشق غذاخوری آب و دو قاشق مرباخوری روغن زیتون (کره یا روغن مایع هم می‌تواند جایگزین باشد.) مواد لازم برای تهیه این پوره محسوب می‌شود.

سیب زمینی‌های شسته شده را روی حرارت ملایم آب‌پز کنید. سپس پوست سیب زمینی‌ را قبل از سرد شدن جدا و رنده کنید تا کاملا نرم و لطیف شود. بعد از آن روغن زیتون یا کره یا روغن مایع اضافه کنید. در آخر مواد تهیه شده را با هم میکس کنید تا یکدست شود و شیر را هم اضافه کنید. برای میکس پوره سیب‌زمینی می‌توانید از غذاساز کودک استفاده کنید. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را بابد حتما به صورت گرم برای کودک خود سرو کنید.
مامان کمند مامان کمند ۱۲ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
مامان نویان مامان نویان ۱۰ ماهگی
📵📵📵تی وی ممنوع 📵📵📵

🚫تماشای تلویزیون که مشخصا تا دو سالگی ممنوعه
💯اما بحث ما درمورد پرت کردن حواس بچه ها برای غذا خوردنه

🔺بعضی از مادرا برای نگه داشتن کودک برای غذا خوردن، تماشای تلویزیون رو انتخاب میکنن
یا استفاده از گوشی‌موبایل

🔍پرت کردن حواس کودک برای غذا خوردن اصلا کار درستی نیست و باعث‌ شرطی شدن بچه ها میشود.
🔗غذا خوردن کودکان زمان، مکان و موقعیت مشخص و ثابتی داره💯

❌عوارض تماشای زیاد تلویزیون در کودکان چیست ؟
 
 
نکته ی مهم در زمینه ی تماشای تلویزیون در کودکان این است که متاسفانه تبدیل به یک عادت می شود و کودک به تماشای بدون برنامه و هدف تلویزیون اعتیاد پیدا می کند
عوارض تماشای زیاد تلویزیون در کودکان به گفته ی بهترین مشاوره کودک و نوجوان :
به چشم کودک آسیب وارد می شود
مشکلات روحی مثل ( تیک عصبی ، پرخاشگری ، استرس ) در کودک به وجود می آید
به مرور زمان باعث بیماری  دیابت در کودک می شود
 پرخوری های عصبی و یا اختلال در خوردن در کودکان به وجود می آید
اختلال خواب و مشکلات تحصیلی ندر کودک به وجود می آید
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم