۴ پاسخ

خیلیییی خیلییی زیاد قبول دارم
هفت سال مریی کودکان بودم اینو به عینه دیدم
حسابی باهاشون مهربون و با محبت بودم اما همزمان جدیت هم داشتم
وقتی عصبانی یا ناراحت میشم از یه نگاهم کل کلاس حساب میبردن
چون خوبیامو دیده بودن همون یه نگاه کار تنبیه و عصبانیت و ناراحتی رو اجابت میکرد

پسر من اخم میکنیم میخنده میگه گوگولی 😐

موافقم

من موافقم

سوال های مرتبط

مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
وقتی کودک مرتکب خطایی شد باید با لحنی قاطعانه با او صحبت کنید:

🔸داد و فریاد نکنید ولی در قبال رفتار بد با لحنی محکم صحبت کنید.
🔸 خم شوید به اندازه ای که هم قد او شده و بلندی قامت شما، بچه را نترساند و مستقیم به چشم هایش نگاه کنید ، چرا که اگر از بالا به او دستور بدهید، حرفتان را نادیده می گیرد.

🔸اگر کودک خواست رویش را برگرداند و برود، دست های او را بگیرید تا مستقیم به شما نگاه کند. به او بگویید" لطفا به من نگاه کن"

🔸نباید در لحن صدا و حرکات شما اثری از خشونت و تهدید باشد. با لحنی آرام ، قاطع و محکم صحبت کنید. بهتر است این لحن را با عصبانیت ، تهدید ومعامله اشتباه نگیرید. وقتی با این لحن با فرزندتان صحبت کنید.

🔸به آرامی، روشنی و با لحنی آمرانه به او بگویید چه کار خطایی انجام داده است: "ازت می خوام که دیگه این کار رو تکرار نکنی"

🔸مودب باشید. اگر بچه در پاسخ به شما بر سرتان فریاد کشید، شما با صدای بلند جواب ندهید، وگرنه در این مسابقه هر دوی شما بازنده می شوید.
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
قسمت ۲
در مورد خشونت فیزیکی یک نکته مهم این است که آثار آن بعضا تا سال‌ها در روان فرد باقی می‌ماند و عبور از احساساتِ منفی برایش سخت می‌شود.

محیط خانه از این جهت باید تا حد ممکن امن باشد. یک روش ساده برای آزمودن اینکه محیط خانه امن است، این می‌تواند باشد که برخی اوقات فرزندمان را به یکباره صدا کنیم، اگر با ترس و لرز به سمت ما آمد یا صدایش دچار تغییر شد یا گارد گرفت! یعنی محیط امن نیست، اما اگر با اشتیاق به سمت ما آمد یعنی فضای خانه برایش امن است.

یک نکته هم گفتیم که وقتی خشونت می‌کنیم و می‌زنیم، جلوی بچه خودمان را نشکنیم. اگر بخواهیم با احساس گناه خشونت‌مان را جبران کنیم، کودک را از نظر عاطفی ناامن می‌کنیم و این بار آسیب عاطفی بیشتری به او وارد می‌کنیم.

این حرف معنی‌اش این نیست که اگر خطایی کردیم عذرخواهی نکنیم، معنی‌اش این است که به سن فرزندمان توجه کنیم. برای کودک عذرخواهی مادر در چنین شرایطی، خیلی مفهوم ندارد و از قضا او را ناامن‌تر می‌کند اما برای فرزند نوجوان‌مان، اگر خطایی کردیم حتما نیاز به عذرخواهی و بازگشت دارد.

در مورد #خشونت_فیزیکی مفصل صحبت کردیم و بعد از این می‌رویم سراغ #خشونت_کلامی.

در خشونت‌های فیزیکی، آقایون سرآمد هستن و در خشونت‌های کلامی خانم‌ها. زبان نیش‌دار، توهین، تحقیر، نفرین، مقایسه و ... همه جزو خشونت‌های کلامی به حساب میان.
 #مدرسه_والدین
https://eitaa.com/tarbiapp
مامان سلین مامان سلین ۳ سالگی
جلسه اول برای ارزیابی بود که ببینند سلین نیاز به گفتار درمانی داره یا نه سوال هایی در خصوص وزن سلین بدو تولد اینکه چند هفته دنیا اومد کولیک و رفلاکس داشت یا نه مشکل خاصی یا الرژی داره یانه پرسیدند و بعد اینکه اول پرسیدند اشاره داره نگاه میکنه ارتباط گیری چجوری هست و خودشون با سلین حرف زدن و بازخورد سلین را ارزیابی کردند دختر من دو زبانه هم هست با کارتون ها و قاطی فارسی انگلیسی حرف میزنه و فقط تک کلمه حرف میزنه و بعد بهم دو تا تمرین دادند که بدونن سلین از نظر درکی مشکلی داره یا نه که اگر مشکل درک هم داشت تمرین بدند که خداروشکر سلین درکش عالی بود
اولین تمرین : گفتند چهار تا از وسیله هایی که اسمش را بلده جلوش بذارم و دونه دونه ازش بخوام بهم بده که در اینجا اصلا اشاره نباید داشته باشید فقط اسم وسیله را میگید که بده .
دومین تمرین : گفتند یک وسیله یا اسباب بازی به سلین بدم و بگم بذاره جایی که تا حالا نگفتم مثلا همیشه گفتم توپ را بذار سبد این سری بگم توپ را بذار داخل کابینت یا گاز یا ..... و اگر انجام داد یعنی مشکل درکی نداره اینجا هم اصلا اشاره نباید صورت بگیره
مامان حسن👶 مامان حسن👶 ۲ سالگی
⁉️در مقابل خشم و عصبانیت فرزندم چگونه برخورد کنم؟

✔️ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید اگر خودتان نیز رفتارهای پرخاشگرانه دارید حتما با یادگیری مهارت کنترل خشم ،رفتارهای خود را بهبود ببخشید.

✔️در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید.

✔️ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است.

✔️ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست.

✔️وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید  در خلال رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید.

✔️وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید.
✔️اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣@ostad_Mehrfarzi_1
مامان دختر اصفهونی مامان دختر اصفهونی ۳ سالگی
بسیاری از خانم‌هایی که به تازگی مادر شده‌اند در روزهای اول بعد از زایمان، از این‌که مادر کاملی نباشند می‌ترسند. این حس از آنجا می‌آید که شاید حس مادرانگی، هنوز آن‌طور که آنها انتظارش را داشتند و به شکل طبیعی و خودبه‌خود پس از تولد نوزاد برایشان اتفاق نیفتاده است. به جای نگرانی در مورد این موضوع که آیا شما یکی از ویژگی‌های مادر خوب بودن را دارا هستید که معمولاً در بین مادران رایج و مرسوم است ولی کارشناسان در مورد آنها توافقی ندارند، بهتر است وقت و انرژی خود را روی آشنا شدن با کودک خود و شناخت او متمرکز کنید.

علایق و عادت‌هایش را بشناسید، ارتباط و پیوند عاطفی خود را با او حفظ و بیشتر کنید، همسرتان را تشویق به ارتباط گرفتن با کودکتان کنید و بدانید آنچه مهم است، داشتن ترکیبی از تجربه و آموزش است. پس عجله نکنید و اطلاعات غلط و نادرست را نخوانید و از اطرافیان تأثیرهای بد و اشتباه نگیرید. شما قطعاً مادر هستید، فقط برای شناختن موجود کوچکی که در آغوشتان است نیاز به زمان، عشق، بهبود و سلامت روحی دارید.

هرچه کودک شما بزرگ‌تر می‌شود و شما بیشتر او را می‌شناسید، اعتماد به نفس بیشتری به عنوان یک مادر و سرپرست پیدا می‌کنید و شما به زودی با نقش جدید و زیبای خود به عنوان یک مادر سازگار می‌شوید. اما اگر به ‌طور مداوم احساس غم یا خشم به شکل قطع‌نشدنی در طول روز دارید یا اگر حس می‌کنید ممکن است به کودک یا خودتان صدمه بزنید، بدانید که این موضوع کاملاً با تمام موارد گفته‌شده در بالا متفاوت است و در صورت وجود چنین مواردی لازم است بلافاصله به دنبال کمک گرفتن از همسر، پزشک یا یک فرد بسیار آگاه در این زمینه باشید. پزشکتان یا متخصص اطفال کودکتان نیز می‌تواند شما را به یک مشاور برای کمک ارجاع بدهند.
مامان آراد و آوا مامان آراد و آوا ۳ سالگی
10. برای کودک وقت بگذارید و با آنها بازی کنید:

چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ زمان گذاشتن برای کودکان نشان از اهمیت ویژه‌ای است که به آنها می‌دهید. بازی کردن با کودکان، ارتباط معناداری را بین شما برقرار می‌کند و آنها را خوشحال می‌کند.

ارتباط بین کارتون دوزبانه و خوشحالی کودکان:


چه چیزهایی کودکان را خوشحال میکند؟ تماشای «کارتون‌ کودک دوزبانه» می‌تواند یک تجربه مفرح و آموزنده برای کودکان باشد و به خوشحالی آن‌ها کمک کند. از طریق شخصیت‌ها، مکالمات و داستان‌هایی که در کارتون‌های دوزبانه وجود دارد، کودکان می‌توانند با واژگان و اصطلاحات جدید آشنا شوند و به توسعه مهارت‌های زبانی خود بپردازند. علاوه بر این، تماشای کارتون‌های دوزبانه می‌تواند احساس تعلق به جهانی گسترده‌تر را در کودکان تقویت کند و  خوشبختی و شادابی را در آنها افزایش دهد.

جمع‌بندی

ذهن و هویت «کودک دوزبانه» با دو دنیای متفاوت در تعامل است. تجربه زبان دوم به کودک امکان می‌دهد تا در فرهنگ و جامعه جدیدی قرار گیرد و ارتباط معناداری با افراد دیگر برقرار کند. همچنین، توانایی برقراری ارتباط در دو زبان مختلف، قدرت تفکر و خلاقیت ذهنی او را تقویت می‌کند. این تنوع زبانی باعث افزایش حس شادابی و خوشحالی در آنها می‌شود. بنابراین، تشویق کودکان به «تماشای کارتون‌ کودک دوزبانه طولانی»، می‌تواند به صورت مثبت بر روی رشد شادابی و خوشحالی آنها تأثیرگذار باشد.