۲ پاسخ

🔶در عوض به فرزندتان حق انتخاب بدهید : می تونی جیغ بزنی اما من نمی شنوم. به جای تهدیدات تو خالی و ترس آور با فرزندتان حرف بزنید.

🔶میذارمت میرم دیگه برنمیگردم! اون وقت دیگه مامان بابا نداری!
با ایجاد ناامنی و رها شدگی هرگز فرزندتان را نترسانید

تصویر

سوال های مرتبط

مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۲ سالگی
وقتی کودک مرتکب خطایی شد باید با لحنی قاطعانه با او صحبت کنید:

🔸داد و فریاد نکنید ولی در قبال رفتار بد با لحنی محکم صحبت کنید.
🔸 خم شوید به اندازه ای که هم قد او شده و بلندی قامت شما، بچه را نترساند و مستقیم به چشم هایش نگاه کنید ، چرا که اگر از بالا به او دستور بدهید، حرفتان را نادیده می گیرد.

🔸اگر کودک خواست رویش را برگرداند و برود، دست های او را بگیرید تا مستقیم به شما نگاه کند. به او بگویید" لطفا به من نگاه کن"

🔸نباید در لحن صدا و حرکات شما اثری از خشونت و تهدید باشد. با لحنی آرام ، قاطع و محکم صحبت کنید. بهتر است این لحن را با عصبانیت ، تهدید ومعامله اشتباه نگیرید. وقتی با این لحن با فرزندتان صحبت کنید.

🔸به آرامی، روشنی و با لحنی آمرانه به او بگویید چه کار خطایی انجام داده است: "ازت می خوام که دیگه این کار رو تکرار نکنی"

🔸مودب باشید. اگر بچه در پاسخ به شما بر سرتان فریاد کشید، شما با صدای بلند جواب ندهید، وگرنه در این مسابقه هر دوی شما بازنده می شوید.
مامان حسن👶 مامان حسن👶 ۲ سالگی
⁉️در مقابل خشم و عصبانیت فرزندم چگونه برخورد کنم؟

✔️ابتدا بر رفتارها و برخوردهای خودتان دقت كنید. با شخصیت و ویژگی‌های رفتاری خود آشنا شوید اگر خودتان نیز رفتارهای پرخاشگرانه دارید حتما با یادگیری مهارت کنترل خشم ،رفتارهای خود را بهبود ببخشید.

✔️در كنار فرزند خود باشید، نه در مقابل او. این را بدانید كه هر رفتاری دلیلی دارد پس هنگام بروز رفتارهای عصبی با حفظ آرامش خود سعی كنید علت را بیابید.

✔️ تلاش كنید مساله را از دریچه ذهن فرزند خود ببینید. این یك رفتار همدلانه است.

✔️ زمان بروز خشم و عصبانیت اصلا زمان مناسبی برای نصیحت نیست.

✔️وقتی رابطه مطلوب است با فرزند خود صحبت كنید و ارتباطی صمیمانه را بین خودتان شكل دهید  در خلال رابطه صمیمی بیشتر می‌توانید بر او تاثیر بگذارید.

✔️وقتی عصبانیت و پرخاشگری بروز می‌كند سعی كنید با لحنی آرام و در عین حال قاطع با او صحبت كنید.
✔️اطلاعات و آگاهی‌های خود را در مورد مراحل رشد فرزندان و ویژگی‌های هر دوره افزایش دهید تا بهتر بتوانید با فرزند خود ارتباط برقرار كنید.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣@ostad_Mehrfarzi_1
مامان 🧸رونیا رویسا🧸 مامان 🧸رونیا رویسا🧸 ۳ سالگی